Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Малко помощ за добавки :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Малко помощ за добавки :) 
Здравейте ,та става дума за това :Тренировъчната програма http://www.bb-team.org/workout/1358като мисля само да увели4а сериите с по още една Хранителния режим си остажа съшия ми както до сега (5 яденета на ден като с тях си набявам вси4ко необходимо и за добавак си взимам Мега масс 3000 които пия само в дните за тренировка ,след тренировака (тук се затруднявам с коли4еството)
Та въпросите са ми :
1.добра стратегия ли съм избрал
2.нали 6те има положителен ефект този гейнер ,като го пия само всеки път след тренировка -демек трипъти в седмицата ,защото казват че се пие по трипути на ден (180г) за да има ефект но които го пие казва 4е много омазнява в такова количество и всеки го е намалил Smile Примерно за 3 месеца с 180г на ден се ка4ва 6-7 кила дали 6те се полу4и и с един пут на ден след тренировка но с добър хранителен режим Smile
3. ако е добре да го пия трипъти в седмицата след трнировка ,какво да е количествотоSmile
Целта на занятието е качване на маса,от 3 години тренирам ,бокс и плуване, но реших да ги пооставя малко и да натрупам маса Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
според мен трябва да се пие и в дните който не тренираш... а 180 грама Rolling Eyes какъв е този гейнер Rolling Eyes пий по сто грама според мен обаче всеки ден Exclamation на две дози... като тренираш пиеш едната между две хранения и втората веднага след тренировка... а когато не тренираш и първата и втората доза между две хранения аз го пия горе долу сутрин към 11 и после след обед към 4... и задължително много добро хранене трябва, аз нямам диета ама ям по 7-8 пъти на ден, по мъничко но често и има ефект... ям каквото има сготвено Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение :) 
Ами да ти кажа и аз ям доста добре,режимам ие направен за 5-6 яденета на ден ,двеот които са дома6ни гозби Wink А за гейнера ,аз мислех да си взимам всеки път по една доза след тренировка ,защото си го взимам от фитнеса (една доза 20 ст.) зада не копувам цяла кутоя .Та като исклучим правилния начин които ми каза ти ,ще ми се отразили добре да взимам 50 грама само в тренировъчни дни след тренировка Smile Всмисъл ще ставали нвщо или само ще си хябя парите Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети