Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Малко помощ..
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Малко помощ.. 
Здравейте! Първо ви благодаря за отделеното време.. та да започвам
Малко информация за мен:
Години:16
Височина:183
Тегло: 82,3кг
Индек Мазнини %: 17,9 Crying or Very sad
Стаж в зала: 1 месец постегнах мускулите и покачих малко маса ( но и от време на време дигам и в нас с 2 гирички )

Та трябва ми тренировачна програма за релеф ... и мението ти в за тази диета http://muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=456&Itemid=103
Събрал съм около 150 лв за добавки ( протеин,бърнъри,bcaa ) та ще ви помоля ако можете да ми дадете някаква програма за по начинаещи за релеф + дни за кардио и по колко кардио ( време ) да се изпълнява.
Имам голям процент мазнини и искам да ги махна...
Ето и малко снимки:
http://betahouse.my32.net/gallery.php

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
@ само при мен ли не работят линковете със снимките?

Forbidden

You don't have permission to access /files/hgch6oz1gzm5hx10bb2n.jpg on this server.

Dimitar Hadjiev написа:
Пробвай тая програма..ако ти харесва..
Понеделник:: Гърди Рамене
Избутване на щанга от вертикален лег
Избутване на щанга от наклон
С думбели от обратен лег..за долна част на гърдите
Флайс
Раменна преса с щанга
Разтваряне на раце встани с думбели
Вдигане на думбели напред
Разтваряне на паце встрани наведен напред

Вторник::Почивка

Сряда::Раце
Прав с щанга
Концентрично сгуване
Скотово сгуване
Натискане на скрипец с важе после и с прав лост
Френско
За предмишница може да направиш 1-2 упражнения

Четвъртак::Почивка

Петак::Гръб Трапец и крака
Набирания
Дарпане на долен скрипец
Дурпане от горен скрипец зад врат
Мечка
Трапецовидно вдигане на щанга

Корем прави 2 пати седмично

ПП на мен кардиото ми е 3-пъти седмично, правя го веднага след като си направя упражнието за корем, инструктура така ми каза, че било добре и така си го правя. Ако има нещо, някой да поправя.

Отговорете с цитат
Мнение  
има си тема за снимки!!!и какъв релеф,първо трябва да натрупаш мускули!а и точно тази диета... Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми аз и баш сега не съм тръгнал да чиста за сега ще карам за обем до края на март и половината на април някъди и след това ще използвам програмите дето ще ми предложите тук.

п.с. какво и е на диетата ?

Еми кликни на този адрес: http://betahouse.my32.net/gallery.php при мен излизат снимки ако дава пак ERROR ще ги кача с друг сайт Rolling Eyes

Последната промяна е направена от chieften на Нед Фев 10, 2008 9:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля, че имаше впредвид, че диетата не е лоша, но не си натрупал достатъчно маса и мускули, аз така го разбира,. Ако греша нека ме поправи. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Ще продължа с програмата за обем имам маса ама не са ми добре развити мускулите за това ще ги тренирам още 2месеца и нещо и тогава ще използвам програмата за релеф + кардио.. просто ужасно много се притиснявам с тия 17,9% мазнини и искам много да ги махна

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
За маса се вдига тежко, за големите мусколи 8/10 повторения, а за малките 6/8

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мене нямаш чак толкова мазнини, а мисля че за 2 месеца няма да направиш кой знае какви мускули и какъв обем затова го зарежи за сега тоя релеф. Прави си сега упражнения за маса както каза MindDriver (по колко повторения), и след фитнеса кардио. И според мене сами ще дойдат резултатите стига да си постоянен.

Отговорете с цитат
Мнение  
нищо и няма на диетата!ама Джей Кътлар е Мр.Олимпиа,тежи 140кг и едва ли е само на добавки!!!а и едва ли знаеш тренировъчната му програма по време на диетата и още много причини(ма ме мързи да пиша)поради които тази диета едва ли ще е подходяща за теб!но може да ти е като ориентир Smile а за снимкиите си има отделна тема за снимки и коментари към тях

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми ок мерси ще тренирам за маса повече тогава ще ви послушам моби реално погледнато за 2 месеца верно няма много мускули да направа може би някаде май месец чак да се започна с чистене и такива работи за сега продължавам с маса та .. мерси много на всички.

Отговорете с цитат
Мнение  
Продължавай и май месец качи снимки тоя път в "Снимки" да видиме какво ти се е случило.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети