Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 4
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Маса?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря пичове.. от форума разбрах че глюкозата е евтина.. но искам да ми кажете как и по колко пъти в деня да я пия? Препоръчайте суроватъчен протеин някакъв до 30-40 лв. ако е възможно Smile Много ми помогнахте.. БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
на explode е 21,50лв. за 500гр.някъде май беше питал за ecdy steel-той е 30лв. опаковката,а за месец ще ти трябват 2.можеш да ги поръчаш от тук http://goton.bg/products.htm

Отговорете с цитат
Мнение  
глюкозата по 40-50грама след тренировка,суроватка бих ти препоръчал Bargain Whey 5lbs 2270кг 80 дози 76 лева или
по точно килото ти излиза по малко от 38 лева американски протеин на цената на българските боклуци.

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи един суроватъчен протеин на Explode или на тая другата марка от 500 грама ще стигнат за 15 дни? Ако е така ще купувам от тях. Последно ви питам.. за колко време ще ми стигне половин килограм протеин, за да мога да си направя сметка... ПОЗДРАВИ Twisted Evil

Отговорете с цитат
Мнение  
колкото по голяма разфасофка зимаш толкова по евтимо ти излиза.Американския които ти препоръчвам аз се продава само разфасофка от 2270гр.=76лева точно 80дози ти сам си прецени по колко ще пиеш и за колко време ще ти стигне,но това е най изгодния протеин на пазара в момента.Български стоки не купувам.

Последната промяна е направена от gigitas на Вто Май 06, 2008 4:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
Ясно... ще видя какво ще направя, защото 80 лева не ми се виждат никак малко, а и като се сетя че трябва да взимам креатин и глутамин + глюкоза.. и като се сетя, че и картата ми изтича утре за фитнеса и ми става лошо Smile Ще видя да се комбинирам с някое приятелче да разделим по кило, пък ако потръгне работата нищо не пречи да продължим след време Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Този протеин gigatis, дето го препоръчваш ти от къде мога да го намеря? Тук в Петрич има магазин за назобване, но незнам дали има точно същия. От интернет ако го поръчам за колко време ще пристигне? Линк нещо?

Отговорете с цитат
Мнение  
поръчка по интернет,а между другото от колко време взимаш креатин без почивка

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами 2-3 месеца взимам, но не постоянно... я взема я не взема.. имаше един период дето не взимах 10-12 дена. И слагам по много малко

Отговорете с цитат
Мнение  
Иначе направих комба с едно момче и няма проблем... ще го купим протеина... остава само да ми дадеш линк, от който да го поръчам и да ми кажеш до колко време ще ми го доставят Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
нали знаеш че при креатина се получава насищане в организма след около 2 месеца прием и трябва да се спре за около месец,преди нов,ако не си го направил го направи http://bodyart-bg.com.Другия вариант които бих ти препоръчал е Stamina на същата фирма вътре има креатин,глутамин,таурин,аргинин,излиза поевтино ако ги копуваш по отделно и определено е чудесен продукт,изпробвал съм го лично и доста мои приятели.

Отговорете с цитат
Мнение  
Този Stamin ми изглежда доста по-скъпичак. Мисля като за начало да пробвам с протеина, който предложи по рано Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
добре а какво ще кажете за това че сутрин пия геинер а след тренировка суроватка и 30 мин след суроватката пия пак геинер
до сега не съм усетил някакав ефект от тая суроватка сякаш . дали защото я приемам само веднъж след тренировка и то има няма 40-50 гр . ? или ако я пия само веднъж по добре да не я пия ваобще ? да не си давам парите на вятара само

Мнение  
ти какво искаш да усетиш от протеин без знчение дали е геинър,суроватка или казеин.Като се храниш усещаш ли нещо?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 4
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети