|
Страница 3 от 4
|
| Автор |
Съобщение |
Hristo Borisov
Потребител
|
ми да ти кажа преди 2 месеца някаде бях изпил за месец 5 кофи по 0.5 протеин + 2 кутии екди стиил + креатин и мисля че усетих наи много от екди стеела и протеина .
качих към 6 килограма и силовите ми резултати се покачиха значително .
че целта ми в момента е да качвам още . защото тая година много пред балове и само пия без да ям и за 10 дни свалих 4 килограма.
аз и за 10 дни ще ги възвърна де ама трябват и много добавки
че за това питах дали има някакав ефект от тоя протеин дето го пия в фитнеса защото ако няма да не си давам парите за него а да си взема направо нещо от магазина за добавки за тия пари които ги харча за месец за тоя протеин
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Вто Май 06, 2008 5:44 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
gigitas
Потребител
|
Приятел първо как разбра че си усетил точно протеина,силовите резултати и част от килограмите са ти от креатина плюс храненето+плюс протеина.След като не се храниш какво очакваш освен да свалиш.Не искам да те обидя но мисля че нямаш дори и минимална представа относно хранене и добавки и кое как работи,за какво е и по колко се взема.Една доза протеин на прах е нищо повече от едно допълнително ядене за деня,затова си пише хранителна добавка,дали е гейнър или чиста суроватка няма значение тоне не се усеща.Протеина на прах е създаден за удобство,и колко пъти ще го пиеш зависи от това колко грама белтък трябва да поемеш за деня от храна и прах общо.Примерно ако си 100кг по 2,2 са 220 гр белтък на ден,ако 160 ги докарваш от хранен останалите 60 ги приемаш от прах или това е равно на около 3 дози,а за разликата между гейнъра и суроватката може и сам да прочетеш,има много изписано по темата.Но като цяло за да искаш да качваш мисля първо да оправиш храненето защото това е основата на всичко,останалото съди по името хранителни ДОБАВКИ.Аз съм сигурен че ако един човек които кара само на хранен но с добра хранителна диета ще постигне много повече,за много по кратко време и много по качествено и тряйно от колкото от друг които си няма и представа от хранителен режим и се тъпчи с всевъзможни добавки.
|
| Вто Май 06, 2008 6:00 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
и не мисли че тези 5 кофички по 0.5 или по точно 2.5кг са нешо много.Това си е напълно нормално количество аз правя по малко повечко на месец.
|
| Вто Май 06, 2008 6:07 pm |
|
 |
x0de
Потребител
|
Нов съм в този спорт, но колегата gigitas е прав. Каквито и добавки да вземаш без масивно ядене няма да се получи нищо. Яж като свиня... мляко, ориз, кашкавали, сиренета, яйца, месо и още куп простотии. Яж колкото може корема да ти събере, пийваи и гейнерче + креатин + глутамин и ще дръпнеш. Ако не си я правил тая комбинация пробвай я. При мен имаше голям ефект. Но явно организма ми свикна или много знам и ще сменя от гейнер на суровкатка сега  Иначе гаранция ти давам, че от тея 3те хранителни добавки ще дръпнеш. Хич да не е поне 5-6 кила ще качиш за 1-2 месеца
|
| Вто Май 06, 2008 6:38 pm |
|
 |
x0de
Потребител
|
Благодаря за всичко момчета! Най-вече на теб gigitas  Ще ви държа в течение за резултатите (дано да има такива)
|
| Вто Май 06, 2008 6:48 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
gigitas написа:Приятел първо как разбра че си усетил точно протеина,силовите резултати и част от килограмите са ти от креатина плюс храненето+плюс протеина.След като не се храниш какво очакваш освен да свалиш.Не искам да те обидя но мисля че нямаш дори и минимална представа относно хранене и добавки и кое как работи,за какво е и по колко се взема.Една доза протеин на прах е нищо повече от едно допълнително ядене за деня,затова си пише хранителна добавка,дали е гейнър или чиста суроватка няма значение тоне не се усеща.Протеина на прах е създаден за удобство,и колко пъти ще го пиеш зависи от това колко грама белтък трябва да поемеш за деня от храна и прах общо.Примерно ако си 100кг по 2,2 са 220 гр белтък на ден,ако 160 ги докарваш от хранен останалите 60 ги приемаш от прах или това е равно на около 3 дози,а за разликата между гейнъра и суроватката може и сам да прочетеш,има много изписано по темата.Но като цяло за да искаш да качваш мисля първо да оправиш храненето защото това е основата на всичко,останалото съди по името хранителни ДОБАВКИ.Аз съм сигурен че ако един човек които кара само на хранен но с добра хранителна диета ще постигне много повече,за много по кратко време и много по качествено и тряйно от колкото от друг които си няма и представа от хранителен режим и се тъпчи с всевъзможни добавки.
пич всички тия неща които ги каза ги знам доста отдавна. но едно е да ги знаеш на теория съвсем друго е да ги спазваш .
защото и аз мога да напиша на някои какво да яде и по колко гр протеин да взема на килограм . но дали аз ги спазвам е друг въпрос : )
че не ми разбра въпроса но нищо
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Вто Май 06, 2008 7:08 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
задай го отново така че да го разбера и стига да мога ще ти отговоря
|
| Вто Май 06, 2008 7:13 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
значи в нас пия геинер сутрин след ставане от сън и веднага след тренировка по 100гр.
а малко преди да изпия геинера след тренировка пия в фитнеса протеин. те го дават за 50гр но не е повече от 30-40 гр.
че мисълта ми беше ваобще дали си струва да го пия протеина в фитнеса . защото пия само по 1 доза на ден ( за протеин говоря) защото ако пия по 200гр на ден ще си струва но само една дали си струва ? ?
|
| Вто Май 06, 2008 7:33 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
доколко разбирам въпроса ти е дали си стува да пиеш дозата суроватка след тренировка.Отговора е да защото след тренировка се нуждаеш от бързо усвояем протеин какъвто имено суроватката,имено за това суроватката е хубаво да се пие веднага след ставане от сън както се казва докато още не си си измил очите за да можеш по най бързия начин да захраниш тялото с протеин след нощния глад.
|
| Вто Май 06, 2008 7:42 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
и от мен един въпрос би ли ми казал какъв геинър пиеш,колко протеин и въглехедрати има в една доза от 100гр.
|
| Вто Май 06, 2008 7:47 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
@Hristo Borisov една доза на ден протеин е малко.2-3 е в границата на нормалното,а повече вече е труно одвояемо от организма,и просто се похабява.Иначе най-подходящото време за преимане на суроватката е след тренировка.
|
| Вто Май 06, 2008 11:50 pm |
|
 |
x0de
Потребител
|
gigitas, проблем ли е да ми кажеш някаква програма.. а също така и да ми кажеш дали тренирам правилно при тия килограми дето ги имам.
Понеделник: Гърди, корем
Вторник: Гръб, трапец, рамо
Сряда: Почивка
Четвъртък: Бицепс, Трицепс, предмишница
Петък: Повтарям или гърди и корем, или гръб трапец и рамо и другата седмица ги сменям на обратно
Събота: Почивка
Неделя: Почивка
Моля ако съм допуснал някаква грешка или нещо такова да ме светнеш, защото никой не ми е правил програма, поради простата причина, че тренирам във 4 звезден Хотел и там няма инструктор. Благодарности
|
| Сря Май 07, 2008 12:01 am |
|
 |
gigitas
Потребител
|
никъде не видях крака,наи често пренебрегваната мускулна група,а без нея не може,щи пиша на лично да не задръстваме форума
|
| Сря Май 07, 2008 8:36 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
x0de написа:gigitas, проблем ли е да ми кажеш някаква програма.. а също така и да ми кажеш дали тренирам правилно при тия килограми дето ги имам.
Понеделник: Гърди, корем
Вторник: Гръб, трапец, рамо
Сряда: Почивка
Четвъртък: Бицепс, Трицепс, предмишница
Петък: Повтарям или гърди и корем, или гръб трапец и рамо и другата седмица ги сменям на обратно
Събота: Почивка
Неделя: Почивка
Моля ако съм допуснал някаква грешка или нещо такова да ме светнеш, защото никой не ми е правил програма, поради простата причина, че тренирам във 4 звезден Хотел и там няма инструктор. Благодарности 
не ти е добре програмата,защото не тренираш крака,а това е основно при покачване на ММ.и то не на машини а клекове с щанга!!!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Май 07, 2008 8:42 am |
|
 |
gigitas
Потребител
|
имаше един лаф ЛЕГ-ТЯГА-КЛЕК=СВЕТАТА ТРОИЦА
|
| Сря Май 07, 2008 8:46 am |
|
 |
|
|
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 5:10 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 3 от 4
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|