Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Маса?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Маса? 
Питах и в другия раздел за Метана, но колегите не ми го препоръчват. С креатин, глутамин и гейнер качих 13 килограма и спрях. Искам да попитам има ли някакъв начин да дръпна още (като се има в предвид, че ходя редовно на фитнес и ям по много) още 8-10 килограма ако сменя някак добавките или? Препоръчайте ми нещо.. много ще съм благодарен

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Увеличи броят на храненията още и добави още храна. Гейнъра не го спирай, пий го постоянно. Креатин глутамин и ако имаш поне 2 години стаж може и някакъв про-хормон въпреки че не ти го препоръчвам.

Мнение  
Към тези добавки включи и казеин,витамини,макроелементи,антиоксиданти,аминокиселини и ако имаш възможност включи и нещо за белтъчния синтез за да можеш да усвояваш храната по пълноценно,като на пример М-STACK-на UNIVERSAL.и като ги вземаш да ти обяснят как да ги вземаш защото при добавките правилния начин на вземане е най-важното за да работят

Отговорете с цитат
Мнение  
Нямам 2 години стаж, 4 месеца ще направя сега от както тръгнах на фитнес и гейнера си го пия постоянно, но имам чувството че въобще не хващта Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси paol Smile Какво представлява казеинът? Освен да прибавя него + някакви мултивитаминки от аптеката и да изчакам малко да видя дали ще има напредък?

Отговорете с цитат
Мнение  
Кажи на колко си години и с колко пари разполагаш на месец за добавки,и ще ти препоръчам нещо,макар че мисля 13 килограма за 4 месеца,са си множко дори достатъчно,все пак не е хубаво да надаваш много бързо.

Отговорете с цитат
Мнение  
На месец добавките, които пия ми жертват 50-60 лева някъде. Иначе съм почти на 18, висок съм 171 см и тежа 63 килограма. Преди да тръгна на фитнес бях 50 Smile Резултатите от тези 3 месеца наистина са много добри и съм доволен, но дали не е там проблема че качих много бързо и за това сега спрях да дърпам?

Отговорете с цитат
Мнение  
рано ти е още за по сериозно добавки,мисля че с една хубава хранителна диета ще постигнеш повече отколкото да даваш пари на вятъра,натрупай малко стаж в залата,за сега ще качваш и без добавки.

Отговорете с цитат
Мнение  
А като цяло гейнъра е хвърлени пари на вятъра

Отговорете с цитат
Мнение  
Имам приятели, които са високи колкото мен и нали са по 70-75 килограма изглеждат мечки, защото са дребни. При мен работата е същата.. ако ме видиш няма да ми дадеш 63 килограма (изглеждам набит). Исках да заприличам на някои от тях но явно ще трябва доста постоянство и търпение Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами незнам.. аз съм доволен. От него качих.. но пък някои казват че с гейнър качваш качваш и в един момент спираш. Дали пък да не сменя протеина и да го взимам пак с глутамин и креатин? Суроватъчен или нещо такова.. дайте и марка ако знаете някои по добър. Благодаря за бързите отговори gigitas Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Без геинър на 18 при бърз метаболизъм е почти невъзможно да качиш,геинъра ти подържа кръвната захар и енергия постояни което е условие за ръстеж,когато ядеш нещо сладко или някакъв монозахарид отделяш много инсулин и се получава хипогликемия т.е.ниска кръвна захар и организма ти отделя хормона на ръстежа за да я нормализира, но заедно с това отдела и кортозол който спира процеса на възстановяване,при геинъра това не се случва тъй като е съставен от висши захари и си постояно в анаболизъм,а същевремено ти дава и достатъчно калории част от който се превръщат в гликоген т.е.мускули

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи да не сменям гейнера с суроватка, а да продължавам да си го пия? Ами ако купя и суроватъчен протеин? Връзват ли се 2та един с друг?

Отговорете с цитат
Мнение  
суроватъчен протеин+глюкоза ще свърши същата работа и излиза поевтино

Отговорете с цитат
Мнение  
суроавътечен протеин+глюкоза+креатин+глутамин класическата комбинация за маса и сила,използвана много години от много хора и доказала се като перфектно работеща

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети