Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Матура
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Матура 
Знам че,мястото на темата не е тук,но...Искам да питам дали занете за матура по фикикултура и евентуално от какво би се състояла тя.Моля Ви,кажете,защото искам да се подготвя добре.
Мерси.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Имаше предложение матура по: физическа култура и спорт, музика,трудово, дори информатика да няма.Не знам какво е последното решение, но така беше проиграно на пробните матури.

Отговорете с цитат
Мнение  
Матурата е писмен изпит , няма матура по физкултура .

Отговорете с цитат
Мнение  
Надявах се да има ама сега в това положение не знам какъв да ми е втория предмет за матурата.Мерси на всички.А да ви попитам мн ого?ли е трудна

Отговорете с цитат
Мнение  
Exclamation Exclamation Exclamation Относно изказването на Венко http://books.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=17916&cat=2664&shop_id=67 понеже няма матура по физическо и не може да има затова е издадено и помагало виж линка . Exclamation Exclamation Exclamation Обръщам се към всички който изказват некомпетентни мнения във форума. Ако незнаете нещо избягвайте да давате крайни мнения по въпроса!!! Има хора който ползват форума за получаванв на инфо , така вместо да сте им полезни ги въвеждате в заблуда. Каква е вашата цел не знам . Моята не е такава и затова не смятам да лансирам подобно поведение. Спомнете си поговорката ТРИ ПЪТИ МЕРИ ЕДИН ПЪТ РЕЖИ . Може пък да ви е от полза и в живота

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи класната ми ме е излъгала , защото и аз точно това я питах - Може ли за 2-ри предмед да изберем физкултура ? А тя ми каза че матурата задължително трябва да е писмена и за това не може да се държи матура по физкултура . Извинявам се за грешната информация , но ако наистина е грешна ще се радвам много , защото и аз предпочитам физкултурата , пък и дори и да не изкарам добра оценка тя няма да ми влияе върху кандидатстването след това Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
FitnessBG мерси много.Почвам да се готвя усилено за следващите 2 години.Наистина ти благодаря

Отговорете с цитат
Мнение  
Матури по Физическа култура и спорт имаше. После влезе в сила следното- извадката е от Закона за Народната просвета:

(2) (Доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г.) Държавните зрелостни изпити по ал. 1 са два, като
единият от тях е по български език и литература, а вторият се определя по избор на
ученика от учебните предмети "чужд език", "математика", "физика и астрономия",
"биология и здравно образование", "химия и опазване на околната среда", "история и
цивилизация" и "география и икономика" и предметният цикъл "философия", изучавани в
часовете за задължителната общообразователна подготовка.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 41 от 2006 г., бр. 105 от 2006 г.) По свое желание ученикът може да
положи и държавни зрелостни изпити по избрани от него учебни предмети или цикъл от
учебни предмети по ал. 2.
(4) (Нова - ДВ, бр. 105 от 2006 г.) В дипломата за средно образование на учениците,
които се обучават за придобиване на професионално образование, в графата за трети
държавен зрелостен изпит по тяхно желание се вписва средноаритметичната оценка от
оценките от държавните изпити за придобиване на професионална квалификация.
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 105 от 2006 г.) Държавните зрелостни изпити по ал. 2 се
провеждат по учебно-изпитни програми, разработени върху учебното съдържание,
изучавано в задължителната подготовка, съгласно чл. 15, ал. 2 от Закона за степента на
образование, общообразователния минимум и учебния план.
(6) (Изм. - ДВ, бр. 41 от 2006 г., предишна ал. 5, бр. 105 от 2006 г.) Държавните
зрелостни изпити по ал. 3 се провеждат по учебно-изпитни програми, разработени върху
учебното съдържание за задължителната общообразователна подготовка.
__
Мисля, че който е засегнат от тези проблеми, трябва редовно да следи сайта на МОН, защото това министерство е много непостоянно в решенията си и не се знае какво ще измъти. Very Happy Терминът е "държавни зрелостни изпити" и невинаги ,ако напишеш "матура" излиза нещо точно.

Отговорете с цитат
Мнение  
Само допълвам- изменението е в ДВ, бр. 41 от 2006 г. , дотогава е можело да се избира от всички общозадължителни предмети.

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря Ви.Значи сега трябва да избера някой друг предмет.........сложна работа Very Happy .Още веднъж Ви благодаря.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ще се явява ли някой на матура? Как съвместявате тренировките и четенето? В нашата зала момичетата въртят педалите на велоергометъра и четат Very Happy

Мнение  
Ами,аз завършвам тази година.И като втори задължителен предмет съм избрала математика,защото ще кандидатствам с математика.А на всичко отгоре готвя и английски език,защото ми трябва за специалности като Туризъм.Така че общо взето нямам никакво време,но всеки ден по 1.30-2.00 си отделям за фитнес Wink

Мнение  
Значи се разтоварваш правилно от напрежението покрай матурите Very Happy

Мнение  
maria написа:

Хахаха....много си права,1 час кардио и все едно съм преродена...

Мнение  
scorpion написа:
maria написа:

Хахаха....много си права,1 час кардио и все едно съм преродена...

е как в нашто даскало доде там някви простототии може да си избереш матура допалнително и физическото го имаше но ако не ти хареса оценката няма да ти я пишат Smile

пс : аз да не сам луд да искам допалнителна хахахахахха Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети