Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Метан + Дека ???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Я ми кажи да ли е добре да вземам карзил 2 таблетки на ден - една таблетка е 100мг. Такива са ми взели - били по хубави. В опаковката са 30 табл. по 100мг Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз за първи път чувам за 100мг. Предполагам, че толкова е екстракта от силимарин. Аз когато казвам една таблетка имам впредвид българските от 35мг. Не мога да знам твоя на коя фирма е и колко действително е съдържанието вътре. Ако действително е 100мг, то ще трябва да вземаш 2х1табл дневно.

Отговорете с цитат
Мнение  
ще можеш ли да ми кажеш какав е този страничен ефект ароматизация какво ароматизира нешто не го разбирам??

Отговорете с цитат
Мнение  
Ароматизацията в случая се нарича когато на А ядро на анаболния стероид има възможност да ароматизира. Ароматно не че мирише така, въпреки, че първоначално този клас съединения (арените, а не стероидите) са наречени именно така заради миризмата им . Ако се сещаш от часовете по химия -бензена е с ароматна структура- от т.нар. арени. Мъжките и женските полови хормони са със стероидна структура, като повечето женски полови хормони структурно се различават от мъжките по това че А ядро е ароматно. Под действието на някои ензими в организма мъжкия полов хормон тестостерон и изкуствено създадени стероиди с такoва, макар и изменено по отношение на анаболизма действие, ароматизират и се превръщат в женски полови хормони - най-често в естроген. Това води до проблеми като гинекомастия, задръжка на вода, отлагане на мазнини и др. Затова някои приемат от т.нар. неароматизиращи стероиди с анаболно действие като Винстрол, Примаболан и др. Други се опитват да ограничат това превръщане чрез прием на вещества ароматазни блокери или които блокират естрогеновите рецептори. Не ароматизиращите обаче имат по-нисък афинитет към стероидните рецептори в човешкото тялото. Виж статията в раздел медикаменти.

Отговорете с цитат
Мнение  
дано най после някой ми каже кой е най добрия стероид в отношение вреда(каква е тя) - резултат (какъв е той)...виждам че се говори за метан и деки...понеже искам да започна тренировки и за 5-6 месеца как да имам сериозен напредък??какви са страничните им ефекти и как да се изчистим и сущо така какво става ако спрем цикъла и след това спрем и тренировки?

Отговорете с цитат
Мнение  
Такова понятие няма,важно е какво е най-удачно за теб според физиката която имаш и тази която целиш да имаш.Иначе по- опасни са оралните тъй като са хепатотоксични,но пък колкото е по -безвред един стероид толкова е по-малък ефекта.Винстролът е някъде в златната среда, но пък с какво ще го комбинираш,защото само с винстрол .Макар че може да комбинираш орален с инжекционен.Получавал съм добър ефект.Но не е евтино.

Отговорете с цитат
Мнение  
Полуживота на метана е 6-8 часа. Пирамида не е нужна. Деката по 200 мг на седмица е добре като за първи цикъл. По принцип за първи цикъл най-добре е да е само тестостерон и то някакъв бавен естер(ципионат,енантат).

Мнение  
здравеите искам да попитам нещо?решил сам да пробавам еин цикъл с ратаболил,омнадрен и метан Wink преди тренирах много интезивно и бях постигнал добри резултати!!! Very Happy но спрях поради лични причини...изгубих доста форма Sad но сега сам решил да се върна на боиното поле Very Happy ..мисля да изкарам 2-3 месеца с креатин,глутамин и протеинче...пук после като врна малко форма да направя 1 цикъл с ратаболил,омнадрен и метан но проблема е че незнам как да ги зимам(какви мг,кога,колко време и т.н.)...и искам да попитам доколкото знам този цикъл е 6 садмичен,много ли ще ми се увреди организма(знам че е малко тъп вапрос но какви ще са последиците...чужам за някжо ароматизиране,спиране на сперматогенеза абе такива все гадни работи Confused )ако може да ми предложите една примерна програма и малко пояснение ще сам ви мн задулжен!!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Imbalanced написа:
здравеите искам да попитам нещо?решил сам да пробавам еин цикъл с ратаболил,омнадрен и метан Wink преди тренирах много интезивно и бях постигнал добри резултати!!! Very Happy но спрях поради лични причини...изгубих доста форма Sad но сега сам решил да се върна на боиното поле Very Happy ..мисля да изкарам 2-3 месеца с креатин,глутамин и протеинче...пук после като врна малко форма да направя 1 цикъл с ратаболил,омнадрен и метан но проблема е че незнам как да ги зимам(какви мг,кога,колко време и т.н.)...и искам да попитам доколкото знам този цикъл е 6 садмичен,много ли ще ми се увреди организма(знам че е малко тъп вапрос но какви ще са последиците...чужам за някжо ароматизиране,спиране на сперматогенеза абе такива все гадни работи Confused )ако може да ми предложите една примерна програма и малко пояснение ще сам ви мн задулжен!!!!a забравих да кажа тежа 80 кг и сам 1.85 висок

Отговорете с цитат
Мнение  
здравеите пак(аз маи ще ви стана редовен посетител на готиното саитче),като се зачетох по обстоино в форума видях 4е основният проблем във взимането на ретаболил,омнадрен и метан и ароматизирането и получаването там на Гликомастия(или нещо подобно),какво трябва да взимам за предпазване и после за изчистване(доколкото е вузможно)от каде да си го купа как да го пия по колко,по кое време аве такива работи Wink мерси предварително!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Тук има инфо за Arrow гинекомастията
А препарат против ароматизаирането или поскоро срещу ефекта от естрогена(при ароматизирането тестостерона се преобразува в естроген) който има в аптеката Тамоксифен,Тамофен или Нолвадекс по 1 таблетка дневно.Заради метана трябва да взимаш хепатопротектор примерно Карзил

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети