Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Метан и карзил
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Метан и карзил 
Първо здравейте на всички които обичат фитнеса! Smile Искам да питам някои,които е на "ти" със стероидите и още повече - с метана!
Аз съм момче на 17 години и ходя на фитнес от 2 години,обаче уви-не мога да усвоявам храната като че ли и ефекта от фитнеса беше малък! Сега съм си взел метан(за първи цикъл-досега не съм правил)-100бр. по 5мг,в комбинация с карзил(за чистене)-40 табл. по 70мг и искам да помоля някой ако може да ми направи някаква програма за пиене - на метана,успоредно с карзила. Също така искам да питам като не се тренира дали пак трябва да се пие?
Благодаря предварително на всички отзовали се и се извинявам ако има вече такава тема,но не открих подобни въпроси..... Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Karsil не е за чистине а е хепатопротектор. т.е ще предпази черния дроб от мастна ифилтрация. след като си решил да работиш с метан кажи какъв си взел и кой карзил за да ти кажа как. Но метан е гаден препарат много килограми качваш но и почити всичко губиш,а и поради това че е орален се налага да бъде 17 алфа алкиран което го прави хепатотоксичен. Но решението си е твое.

Отговорете с цитат
Мнение  
аха ясно.Метана мисля че е от руския,тъй като е бял,но не съм сигуен(ако това имаш предвид под какъв е метана),иначе гледам че фармацията,която го произвежда е "Акрихин"-10 блистера по 10 хапчета. Стана ми ясно за карзила,за което благодаря.Взел съм хепкарзил - 4 блистера по 10 хапчета,но мисля,че няма да ми стигне,но това не е проблем.Ако можеш да ми кажеш някаква пирамида ли или програма,по която да го пия,ще съм ти много благодарен,и също ме интересува много - като не тренирам(обикновенно това е петък,събота и неделя)-дали да го пия???
Забравих също и да питам въздейства ли върху ендогеното производство на тестостерон в организма(т.е дали можеш да станеш импотентен от него) и има ли някаква опастност от увреждания?(В смисъл на черния дроб или сърцето??)
Благодаря предварително!

Отговорете с цитат
Мнение  
Украински е този метан и е един от най-силните (поне според мен). Уврежадане на черния дроб е възможно ,но нали за това взимаш карзила. Не се занимаваи с пирамиди ами си пии по 5 таблетки дневно. Но не наведнъж защото не му е голям полуживота.Хепакарзила 3 x1. Върхи ендогеното производство на тестостерон невлияе и при спирането му няма да имаш никакви проблеми (Поне в тази насока)

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре де, ама тия 5 таблетки на ден няма ли да са много? Защото все гледах по др форуми - първите дни не надвишават по 2 таблетки!И за тренировките също искам да те питам - когато не тренирам (в смисал на седмичните почивки)- трябва ли да го пия ???

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети