|
Страница 1 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
Krasi_82
|
 Метан
Здравейте на всички.Имате страхотен форум!!!Както всички и аз имам едно въпросче свързано с метана.Значи един прятел се занимава сериозно с фитнес и го питах за напълняване какво да пия и той ми предложи въпросния метан.Значи аз не се занимавам с фитнес а само искам да кача килата.Та въпроса ми е дали става за тази цел метана или да взема друго?Мерси предварително!!!!!!!!!
| Нед Ное 12, 2006 5:11 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Метана (Метандиенона) е орален стероид, който действа при най-широк кръг от потребители. Определено от оралните стероиди той е стероида водещ до покачването на най-много мускулна маса. Дори и да се приема някакъв друг вид инжекционен стероид, то практиката показва, че трябва да се комбинира с орален стероид - за по-добър ефект. Трябва да си запознат, обаче и със страничните му ефекти. Най-неприятния от тях е свързан с ароматизацията му в организма и възможността за развитие на гинекомастия. Понеже е 17-алфа алкилиран стероид, той е токсичен за черния дроб и би трябвало да се приема с "Карзил". Задържа доста вода и след спирането му се отслабва значително. Прегледай и другите теми в тази част на форума - там давах по-подробни отговори за страничните ефекти. Ако не тренираш, не съм сигурен дали ще качиш само мускулна маса, и то на определени места. Последното зависи от много фактори като генетика-вид на метаболизма, вид на храненето по време на цикъла, и редица физически и психически обременявания в ежедневието, както и на работното място.
|
| Пон Ное 13, 2006 12:08 am |
|
 |
Krasi_82
|
Krasi написа:Метана (Метандиенона) е орален стероид, който действа при най-широк кръг от потребители. Определено от оралните стероиди той е стероида водещ до покачването на най-много мускулна маса. Дори и да се приема някакъв друг вид инжекционен стероид, то практиката показва, че трябва да се комбинира с орален стероид - за по-добър ефект. Трябва да си запознат, обаче и със страничните му ефекти. Най-неприятния от тях е свързан с ароматизацията му в организма и възможността за развитие на гинекомастия. Понеже е 17-алфа алкилиран стероид, той е токсичен за черния дроб и би трябвало да се приема с "Карзил". Задържа доста вода и след спирането му се отслабва значително. Прегледай и другите теми в тази част на форума - там давах по-подробни отговори за страничните ефекти. Ако не тренираш, не съм сигурен дали ще качиш само мускулна маса, и то на определени места. Последното зависи от много фактори като генетика-вид на метаболизма, вид на храненето по време на цикъла, и редица физически и психически обременявания в ежедневието, както и на работното място.
Знчи от това което ми каза и от това кото прочетох преди това май е по добре да не го взимам,а да наблегна на витамини,мляко(кисало),яйца,ориза,банани,хляб,риба и др.Щото аз не подбирам много храната с която се храня,а и впрочем ям само по-2,3 пъти на ден щот много спя.Според теб само за кила да кача около 10,20кг какво да направя или да пия нещо друго?Мерси много за отговора
| Пон Ное 13, 2006 2:53 am |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Аз не можах да разбера, защо трябва да качваш килограми, а не ходиш на тренировки.
|
| Пон Ное 13, 2006 3:54 am |
|
 |
Krasi_82
|
Krasi написа:Аз не можах да разбера, защо трябва да качваш килограми, а не ходиш на тренировки.
Ами аз никога не сам ходил не,че не искам да ходя ами нямам време.Та значи до сега не сам ходил на фитнес.А иначе искам да кача кила щото сам много слаб и уж ям ама няма ефект 172/60кг поне още 10,20кг ми трябват знаеш ли преди половин година пиех едно женшен и от него качих 5кг ама много бавно става а с тоя метан казаха,че от една програма
качваш 10кг ама като чета някаква вода задуржа,че даже теч дето се занимават с фитнес даже те не почват директно на метан.Оф нз вече плс.за помощ.Адски ще съм ти задължен ако ми помогнеш и впрочем благодаря за това,че не си от тези дето ми пи си метана пък нищо,че е вреден.А точно обратното обясняващ всичко подробно.Мерси много
| Пон Ное 13, 2006 2:37 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Пробвай с манов мед и разтворен в него цветен прашец 3 пъти на ден по една супена лъжица. Мисля, че ще останеш приятно изненадан. Разбира се това не означава , че не трябва да наблягаш на храната. Не само че е безвредно като комбинация , но смея да твърдя , че е доста полезно.
|
| Пон Ное 13, 2006 2:51 pm |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Поне в къщи прави лицеви опори, коремни преси, отскоци, а ако има пред дома ти лост - и набирания. Трябва понякакъв начин да стимулираш метаболизма в мускулите, зашото иначе ако само ядеш и пиеш препарати едва ли ще качиш мускулна маса. Яж и повече белтъчини, и то през 3-4 часа. Трябва да имаш поне 5 хранения в деня и във всичките да присъства месо, риба, пиле, яйца, сирене, кашкавал, мляко, извара или някакъв протеин. Това, че си слаб не значи, че няма да качиш и мазнини. Един познат навремето беше като Брус Лии и ядеше на ден по 0,5кг краве масло на филии с мед, конфитюр, сирене и каквото намери и пак си стоеше релефен, но като започна със стероидите така се замаза, че изглеждаше като отпуснат. Пак си личеше генетиката му, но направи голям задник и тумбак и приличаше на чичка от местната бирария.
|
| Пон Ное 13, 2006 5:38 pm |
|
 |
xsekushon
Потребител
Местожителство: Rakitovo
|
ta za metana az v momenta pravq cikal Metan obnadren i retabolil sega sam na 2-rata sedmica i moga da kaja che ima efekt..no xraneneto e mn vajno..a ako iskash da ka4ish moje da probvash da piesh vsqka sutrin kam 3 3:30 5beltuka 1kislelo mlqko ot 4,5%..i med tova vsi4ki go razburkvash zaedno i piesh prez ni6ta...
_________________ qko trenirovki i tfa e
|
| Сря Яну 31, 2007 6:06 pm |
 |
 |
weet
Потребител
|
Омнадрен е човек! Казва се омнадрен  . А иначе трябва здраво ядене, а и без тренировка няма много смисъл. А и се потиска собственото производство на тестостерон дори и при доста мижави дози метан. Така че смисъл няма
_________________ Anger is more useful than despair
|
| Пет Фев 09, 2007 1:25 pm |
|
 |
xsekushon
Потребител
|
да омбадрен..моя грешка за което се извинявам..
|
| Съб Фев 10, 2007 5:20 pm |
 |
 |
oki_tuning
Потребител
|
 Карзил
|
| Съб Фев 10, 2007 8:47 pm |
|
 |
xsekushon
Потребител
|
ами за карзила знам 4е се взима 3 пути дневно сутрин,обед и ве4ер
|
| Нед Фев 11, 2007 1:49 pm |
 |
 |
oki_tuning
Потребител
|
 !!!!!!!
|
| Нед Фев 11, 2007 7:26 pm |
|
 |
weet
Потребител
|
Ами зависи от цикъла ти. Това е билка, така че не ти пречи. Ама да кажем по 1-2 дневно стигат..
_________________ Anger is more useful than despair
|
| Нед Фев 11, 2007 7:35 pm |
|
 |
oki_tuning
Потребител
|
 !!!!!
на мен ми казаха да пия 6-8 хапчета дневно цикалами беше от 6 седмици.
|
| Нед Фев 11, 2007 10:42 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 12:42 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|