Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Мнение за продуктите на Pro Nutrition
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
колко евтинички... за мен стават ли защото аз не разполагам с мнгоо финанси... ба**и в момента имам точно 50лв и от 2 седмици се чудя какво да закупя с тези пари за да ги вложа найстина правилно... и все повече се обърквам.. трябва ми гейнер... и се чудя дали да си взема 2 кила и 700 грама на GNC за 46 лева или да си взема нещо по малко като разфасовка и да го комбинирам с креатин... чудя се, чудя се и простата ми глава нищо не ражда Laughing

Metallica FOREVER!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
вземи си 1кг гаинер и месо пуешко ;Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
аз мисля че съм сериозен Evil or Very Mad

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
колко евтинички... за мен стават ли защото аз не разполагам с мнгоо финанси... ба**и в момента имам точно 50лв и от 2 седмици се чудя какво да закупя с тези пари за да ги вложа найстина правилно... и все повече се обърквам.. трябва ми гейнер... и се чудя дали да си взема 2 кила и 700 грама на GNC за 46 лева или да си взема нещо по малко като разфасовка и да го комбинирам с креатин... чудя се, чудя се и простата ми глава нищо не ражда Laughing

ще ти дам малко инфо за гейнерите ем:
Про Мас - доза 80гр.протеин 11,36г. 18 лв.1кг. и 3 кг. 40лв.
Креатин Про Мас - доза 70 гр.протеин 17,5г. 20 лв. 1кг. и 3 кг. 48лв.
Гигант Про Мас - доза 70 гр.протеин 26,4г. 23 лв. за 1кг. и 2.800 кг. 55лв. 5кг. за 90 лв
Про Гейнър - доза 70 гр. протеин 17,5г. креатин1 750мг. глутамин 350мг.таурин 350мг. 29 лв. за 1.300кг. и 5 кг. 75лв.

Отговорете с цитат
Мнение  
djpbs написа:
metal_forever11 написа:

ще ти дам малко инфо за гейнерите ем:
Про Мас - доза 80гр.протеин 11,36г. 18 лв.1кг. и 3 кг. 40лв.
Креатин Про Мас - доза 70 гр.протеин 17,5г. 20 лв. 1кг. и 3 кг. 48лв.
Гигант Про Мас - доза 70 гр.протеин 26,4г. 23 лв. за 1кг. и 2.800 кг. 55лв. 5кг. за 90 лв
Про Гейнър - доза 70 гр. протеин 17,5г. креатин1 750мг. глутамин 350мг.таурин 350мг. 29 лв. за 1.300кг. и 5 кг. 75лв.

Ти започна ли да пиеш нещо тяхно ?

Отговорете с цитат
Мнение  
djpbs написа:
стана седмица от както пия PRO Whey на Pro Nutrition и да ви кажа ми харесва много на вкус и мисля че ми се отразява добре за сега Very Happy

явно си пропуснал да прочетеш Very Happy даже утре пак ще си взема че вече свърши Sad

имам целият им каталог ако някой го интересува нещо да пита,
мога да кажа цени съдржание и всичко което е дадено за тях като инфо Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
а къде мога да ги намеря тези работи Question Rolling Eyes

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
а къде мога да ги намеря тези работи Question Rolling Eyes

мога да ти дам телефон на официалния вносител за България да питаш тях дали в твоя град има такива,
или хукваш да обикаляш магазините за хранителни добовки и залите кудето се продават такива Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
в Кърджали има само един такав магазин и ще ида да питам дали мога да си поръчам да ми доставят... направо се шашнах с тея добавки, аз до като измисля какво да си купя аз ще заякна и без добавките Laughing то накрая ще ми писне и няма да си взема нищо

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
djpbs написа:
JAKI написа:
Правят си реклама при Хубенов.
На мене ми са интересни и тея OLIMP SPORT NUTRITION чувал ли си ги ?

тия са ми непознати ама ще проверя за какво става въпрос

Няква В. Търновска фирма ги внася . Нещо не мога да разбера точно какви са , май са италиански . Shocked

Продуктите са Полски, пробвал съм доста техни неща включително и креатинова матрица ,много съм доволен.
Ако искате повече информация тази фирма която ги внася скоро са направили сайт: www.sportrex-bg.com.
Ако мога с още нещо да съм ви полезен питайте.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети