Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Модератори
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Модератори 
Някои от вас забелязаха, че с увеличаване на обема на форума започват да се появяват, много не свързани с темата мнения. Други предложиха да се сложат модератори на темите. Съгласен съм. Нека който желае да ми пише, кои теми желае да модерира. Ще го обсъдя с екипа на сайта, и ще му отговорим. Ще бъдат уважени предложения само от хора, които досега са доказали своята сериозност и агажираност към форума. Нека съвместносто да доизградим един полезен и адекватен форум.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
фитнес бг може ли аз да съм на Травми и здравословни проблеми имам голям опит в тази насаока по4ти всички травми и контузии съм имал не вси4ки но много

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз се кандидатирам за Тренировъчни Програми ; медикаменти и хранителни добавки. Може и за някоя друга,както прецени Началника (Фитнес бг ) Twisted Evil

Отговорете с цитат
Мнение  
Въпрос към шефа Фитнес БГ...
Има ли нужда от повече модератори ?? Защото по цял ден вися във форума е се чудя кое да изчета, на кой да помогна, ако мога с нещо...

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети