Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Може ли да ми препорачате нещо
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Може ли да ми препорачате нещо 
Аз съм 176 и съм 72 кг 14 години Sad искам да ви попитам какви протеини да зимам .. Искам да сваля малко корем и да направя гарди ... от около 1 месец ходя сериозно на фитнес и съм решил да направя малко релеф. Питам вас като професиолналисти Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Плс помогнете Sad Sad Sad Sad Sad

Ако може за по барзо отслабване .. Викат ми че трябват протеини... Нито знам как се опотребяват Surprised Confused Confused Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Грешно са те насочили.Земи си Л-карнитин и/или фетбърнер за отслабване Wink От протеина при неправилно хранене може да се омазниш

Отговорете с цитат
Мнение  
Л-карнитин,фетбърнер каде мога да ги намеря ?? Confused Confused Confused Confused Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
В кои град

Отговорете с цитат
Мнение  
в аптека дали може да се намери

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
в аптека дали може да се намери

ми от аптеката не си купуваи виж някои магазин за хр. добавки
не са те насочили грешно хората протеин си земи(нисковъглехидратен-нека да е концентрат че изолатите са ти скъпи пак и не си напраднал чак до там та да имаш позлза от тях)за л-ларнитин или фетбърнарите си ги земи ако имаш пари
Аполоне мислиш ли че хр. режим му е на ниво че да започне да сваля(при положение че немож си набави необходимия протеин-а в това сам сигорен..)без да губи мускул(надали само ще измършавее)л-карнитина има своиството да разгражда мазнини на въглехидрат и белтък,но това е съвсем няма му стигне...
Значи братле като искаш свалиш малко прави 3-4 пъти кардио и спазваи някакво хранене нека не е строго се пак си на 14год. но да има закономерност в него 1 час преди тренка може да си позволиш нещо сладко както и сутрин след 18 чеса да няма въглехидрати(демек след 18 може ядеш само месо(не мазно)яица(белтъци) салатки а за последното хранене наи-добре извара яш по на често (да кажем през 3 часа) но по по-малко ми има още много неща за да стане добре но за сега толкова от мен
успех Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
В кой град прятелю. Как да ти кажа какво и къде можеш да намериш като не казваш къде си.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
В кой град прятелю. Как да ти кажа какво и къде можеш да намериш като не казваш къде си.

Отговорете с цитат
Мнение  
Извинявам се... От град Своге съм . Искам да добава:от 2 седмици яко блъскам фитнес тичам ала бала футбол. Обаче искам да зема нещо по бързо да стопа тия килограми Confused Confused Confused Confused Confused Confused Не искам да ставам някав супер огромен просто малко релеф Wink Wink Wink Щото лятото като отида на басейн то ме е срам да се погледна.. Кво толовище съм Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 169 73.4 КГ

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако неможеш да намериш магазин за да си купиш добавки...виж в сайта си има магазинче..можеш да си поръчаш каквото си поискаш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми за съжаление за Своге нямам никакв информация. Остават ти онлине магазините. Принашия доставката ти 4.80 което ще ти излезе по-евтино от колкото да идваш до София. Ако обаче имаш път отиди до магазина на Бг тренер за дати даде компетентна консултация при закупуването. В а птеките има л-карнитин но за 18 грма даваш 21 лв докато на Експлоуд продукта е с цена 22 лв за 50 грама. така че разликата е огромна. А пук и за нови кленти на онлине магазина има 10% отстъпка. което прави 2. 20 тоест доставката ще ти струва 2.6

Отговорете с цитат
Мнение  
Лесно ще намеря магазин Wink Wink Wink Wink Wink Другия проблем е кое е по добре протеини или л-карнитин
Имам един приятел около 23 години доста е релефен и си зима там протеини и такива глупости.. Мога да му порачам от вас искам да ми кажете какво да зимам Confused Confused Sad Sad Ако може нещо по ефектно искам за около 3-4 месеца да стана релефен смисал да отслабна и малко мускули Razz Razz Razz Razz Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Лесно ще намеря магазин Wink Wink Wink Wink Wink Другия проблем е кое е по добре протеини или л-карнитин
Имам един приятел около 23 години доста е релефен и си зима там протеини и такива глупости.. Мога да му порачам от вас искам да ми кажете какво да зимам Confused Confused Sad Sad

Твоя приятел пие протеините защото е слабичък сигурно или иска да качи още маса, на теб ти трябва л-карнитин фет бърнар и такива продукти които горят мазнините - протеина е за маса.

Мнение  
Абе да ви питам като го взимам Л-карнитин и Фатбърнър около месец или повече и като постигна желания резултат и ако спра да го взимам завинаги може ли така или пак ще се омазня(и 2те ли тряя да зимам или едно от 2те) плс отговор Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
balkanski написа:
Абе да ви питам като го взимам Л-карнитин и Фатбърнър около месец или повече и като постигна желания резултат и ако спра да го взимам завинаги може ли така или пак ще се омазня(и 2те ли тряя да зимам или едно от 2те) плс отговор Confused

Няма нищо което да е завинаги, ако се отпуснех и се храниш зле и не спортуваш ще се омазниш, а относно втория ти въпрос 2 е повече от 1 направи си извода.

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети