| Автор |
Съобщение |
VesOyYy
Потребител
Местожителство: Veliko Tyrnovo
|
Това какво точно е?
|
| Вто Окт 16, 2007 7:03 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
По ДОбре да тренираш гърди трицепс и гръб бицепс.Защото когато правиш гърди тренираш малко трицепс и го загряваш,същото се отнася и за гърба загряваш бицепса като правиш гръб
|
| Вто Окт 16, 2007 9:09 pm |
|
 |
VesOyYy
Потребител
|
[quote="ФИТНЕС БГ"][quote="VesOyYy"]и за мускулната треска като я получа какво да правя.. аз както казах съм съвсем нов и ако не ви притеснявам да ми обяснявате по-подробно за да мога да ви разбера[/quote]
 [url=http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%CF%EE%EB%E5%E7%ED%EE/%CC%F3%F1%EA%F3%EB%ED%E0_%F2%F0%E5%F1%EA%E0_20070121139/]Мускулна треска[/url]
преди тренировка епо удачно да приемаш суроватъчен протеин или амино киселини въглехидратите под форма на гейнер или друго ги остави за сллед тренировака заедно с креатина[/quote]
Ъъъъм, тия какви са?  тия от фитнеса ли се купуват?
|
| Сря Окт 17, 2007 8:35 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Едното е сода за хляб и се купува от магазин за хранителни продукти  другите в аптека
|
| Сря Окт 17, 2007 10:03 am |
|
 |
VesOyYy
Потребител
|
aха и да си купя тях и преди тренировка да зимам онова което ми каза.. забравих го тряа погледна пак, суровачен аминокиселин ли ко ми каза  ще проверя ейсега и да почвам с тренировките
|
| Сря Окт 17, 2007 10:25 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
След тренировка се взимат тези неща за мускулната треска . В три последователни дни се пие по 3 пъти на ден (содата например) за всяко вещество е спецефично
|
| Сря Окт 17, 2007 5:07 pm |
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
Bicepsa написа:По ДОбре да тренираш гърди трицепс и гръб бицепс.Защото когато правиш гърди тренираш малко трицепс и го загряваш,същото се отнася и за гърба загряваш бицепса като правиш гръб
хммм добре че ми каза!
Аз до сега пък тренирах гърди и бицепс и гръб трицепс и имах даже по голям ефецт от колкото когато го правих обратно.
Не казвам че е по добре , даже съм съгласен с тва което си написал,но и да ги тренира така тва не би било грешка от негова страна
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Сря Окт 17, 2007 11:09 pm |
|
 |
VesOyYy
Потребител
|
амиииии по време на тренировка освен вода хубаво ли е да се взима още нещо? енергийна напитка нещо такова?
и между серийте по колко време да си почивам?
|
| Пет Окт 19, 2007 5:51 pm |
|
 |
VesOyYy
Потребител
|
Някой може ли да ми каже бърка ли се кога ям преди тренировката..? смисал като ям храни богати на въглехидрати ии има ли определено време след което вече мога да почна да дигам като знам че ще има ефект или не се бърка? мога да ям и веднага да отида на тренировка  ии да ви питам за гърди и корем без да имам много голяма маса мога ли да направя? защото съм си слаб и немога да вдигна.. и да ям каквото и да правя неподдавам  и имам чувството че само започвам да дигам повече килограми а не правя маса да наедрея нещо.. за гърди преди загрявах с 15 ся с 20-25 и дигам към 35 и мисля да сложа 40 на Пек дек машината, а за корем правя коремните преси там обикновенните със 10кг на гърдите и бързи свивания около 20 повтурения, ама вече около 2 месец невиждам никакви промени и във гърдите и във корема.. сигурно много бързам незнам  ако някой може да предложи пак нещо ще съм много благодарен, аз си нямам и точна програма защото тренирам по 1-2 мускулни групи на ден и около 3-4 пъти в седмицата ходя и каквото ми се прави това правя.. предимно гърди,корем гръб и бицепс правя
|
| Чет Дек 20, 2007 10:15 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
 моя начин на живот
за мускулната треска ще ти кажа че е наи ефикасно да продалжиш да тренираш докато я имаш защотоото така ще изчезне най барзо и ас сам на 14г. години тренирам понеделник,сряда,петак вав фитнеса от 13 до 15,30часът като сяка божа сутрин правя зарядка която е 30 мин. в дните който не сам на фитнес у нас вдигам дамбели правя лицеви упори,коремни преси ям си от всичко в омерени количества.(никога не прияждаи не се напиваи по добре не пуши)
| Вто Яну 01, 2008 10:31 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
кви са тия треноровки по2 часа и половина някакви нечовешки
|
| Вто Яну 01, 2008 10:35 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
по малко от два часа не ме одоволетворява .
| Сря Яну 02, 2008 9:58 am |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Зависи от колко време тренираш , аз тренирам по 1,30 минути , защото за повече няма да имам сили просто , обаче си спазвам почивките между сериите до секундата почти
|
| Сря Яну 02, 2008 10:05 am |
|
 |
VesOyYy
Потребител
|
Еми то и аз понякога стоя по 2-2,30ч в фитнеса ама между серийте се заплесвам и се бавя и то така минава.. понякога съм правил почивка от 5минути.. знам че не е полезно ама... а за пиенето си пия умерено.. 1-2 чаши максимум непрекалявам колкото ако съм в компания да не изоставам
|
| Сря Яну 02, 2008 4:58 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
VesOyYy написа:Еми то и аз понякога стоя по 2-2,30ч в фитнеса ама между серийте се заплесвам и се бавя и то така минава.. понякога съм правил почивка от 5минути.. знам че не е полезно ама... а за пиенето си пия умерено.. 1-2 чаши максимум непрекалявам колкото ако съм в компания да не изоставам 
затфа не качваш щом тренираш за маса почивката трябва да ти е до 2 МИНУТИ.. Не яж буклуци гледай да ядеш храни богати на въглехидрати и белтъчини. нормално е да не осещаш никакви резултати вече, програмата е удачно да се сменя 1 на месец.
ПЪРВО ЧЕТЕТЕ В САЙТА ФИТНЕС БГ ТОЛКОВА НЕЩА Е НАПИСАЛ, А НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ (само аз  )
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Сря Яну 02, 2008 9:29 pm |
|
 |
|
|