Местожителство: Veliko Tyrnovo
Аааахам.. аз май май много работи неправя правилно.. щото аз ся крака и трицепс нетренирам защото правя само гърди,гръб,бицепс и корем ии което най-много искам на деня в който съм в фитнеса да направя примерно в понеделник правя гръб и бицепс и в сряда или вторник примерно гърди и корем и в четъртък и петък ако ми се правят гърди и гръб това правя а ако ми се прави друго него.. гледам което искам да порасне по-бързо него да правя предимно, това има ли някакво влияние?
Сря Яну 02, 2008 10:28 pm
Administrator
CTraX Потребител
Еми мускулите растат докъто почиват такаче си следвай програмата стриктно
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
Сря Яну 02, 2008 10:51 pm
VesOyYy Потребител
Местожителство: Veliko Tyrnovo
aхам добре вече ще се придържам към програмата и ще правя почивки по не-повече от 1минута даже и по-малко мерси а за храната неям нещо специално ям си каквото майка готви там ориз картофи месо и понякога преди тренировка ям шоколад или няккаво друго сладко заради въглехидратите
Чет Яну 03, 2008 10:54 am
guniteam Потребител
трябва и почивка да им даваш на мускулите кво кат ходиш всеки ден по 2,30 4аса като на другия ден сам сигорен че не можеш да отлепиш 40кг .
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети