Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Моля ви помогнете ми да си направя програма и т.н
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аааахам.. Smile аз май май много работи неправя правилно.. щото аз ся крака и трицепс нетренирам защото правя само гърди,гръб,бицепс и корем ии което най-много искам на деня в който съм в фитнеса да направя примерно в понеделник правя гръб и бицепс и в сряда или вторник примерно гърди и корем и в четъртък и петък ако ми се правят гърди и гръб това правя а ако ми се прави друго него.. гледам което искам да порасне по-бързо него да правя предимно, това има ли някакво влияние?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми мускулите растат докъто почиват такаче си следвай програмата стриктно

Отговорете с цитат
Мнение  
aхам добре вече ще се придържам към програмата и ще правя почивки по не-повече от 1минута даже и по-малко Smile мерси а за храната неям нещо специално ям си каквото майка готви там ориз картофи месо и понякога преди тренировка ям шоколад или няккаво друго сладко заради въглехидратите

Отговорете с цитат
Мнение  
трябва и почивка да им даваш на мускулите кво кат ходиш всеки ден по 2,30 4аса като на другия ден сам сигорен че не можеш да отлепиш 40кг .

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Отговорете с цитат
Мнение  
guniteam това за мене ли беше или за ония дето вика че ходил по 2,30ч на ден? щото аз 40 немога да ги оттегля Embarassed Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети