Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Моля ви помогнете...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ мерси че ме просветли Wink

скорпион много добре си правиш че се храниш по този начин,а не спазваш диети,защото много хора бъркат диетата с глад... а диетата е по-скоро нещо като хранителен режим,какъвто ти имаш,така че имаш добър старт!!!!!
колкото до храненията... някъде четох че е най-добре да се яде между 11:00 и 16:00 главно защото в този диапазон тялото изгаря най-бързо всичко Wink баща ми иначе отслабна 18кг за 3 месеца по книгата "как да отслабнем завинаги" на един френски лекар диетолог и ако не ти е попадала ще ти перифразирам накратко какво пише там...
"...яжте само варено,без сол и мазнини,качествено месо (пилешко,телешко,конско и риба) колкото искате и когато искате в периода между 11 и 4-5 следобед...без сладко,без газирано(освен Пепси Лайт и всичко което е 0 ккал) пийте кафето с подсладител не със захар,научете се да си лягате гладни и т.н. ..."
та моя съвет е да не се вманиачаваш така както моя баща ами просто да си ядеш по малко и на често така както си ядеш,защото 2те ти хранения предполагам ще бъдат "по-тежки" от евентуални 4 например?... не знам ... помисли си, ти си се познаваш най-добре,но моя съвет е този... все пак пред очите ми човек от 120 стана 102 кг Wink

П.С. а бананите са си адската вкусотия и ще си ям когато мога,а и не може да се лишим от всичко на тоя свят... без цигари,без алкохол... поне секс и банани! Laughing Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Па май си прав-ако не друго поне секс и бананите ни останаха.И ти благодаря за съвета,ще се опитам да превърна 2-те хранения в четри малки.

Отговорете с цитат
Мнение хмммммм 
Всъщност това е едното нещо което винаги съм си мислела,че имам бавен метаболизъм.Нямам никакъв проблем да ям само месо имам възможността да го правя.Само се нуждая да ми кажете колко 4есто на ден да ям,през какъв интервал от време и какво точно(само да знаете че аз не ям свинско месо,ама то е и калорично така че мисля че няма да ми го предлагата все пак ще свалям)А относно водата пия от 2 до 2,5 л наден.Но по принцип и особено сега лятото се храня най-мн 1-2 пъти на ден сигурно в интервал от 14 до 18 часа,така че и това може би допринася за бавното ми отслабване, и никога не ям закуска,първото ядене сигурно ми е към 2-3 часа.Ако това е грешно(в което съм почти убедена)ми кажете.Пак ви благодаря за огромната подкрепа и помощ.

Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Gаеrtttttttt 
Ето пак съм аз.Ами само да те питам колко пъти на ден да се храня и през какъв интервал от време,само месо ли трябва да ям или може заедно със салата...и т.н.т. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Може да не съм Гаерт, но ще ти помогна. Яж по 4-5 пъти на ден-сутрин, преди обед, обяд,следобяд,вечеря. Може да си ядеш салатата със месото или поне аз не виждам проблем само в салатата да няма олио.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ОК мерси много.Обърнах се към Гаерт понеже той ми даде този съвет,наче нямам нищо против и ти да помагаш.Мерси отново. Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Прощавай, че се забавих имах известни проблеми с интернета Smile jkklouna те е посъветвал съвсем правилно няма лошо да ядеш салата, но все пак трябва да е в умерени количества.Закусвай до 30мин след като си станала, после имш няколко хранения горе-долу между 2часа и половина - 3 часа. И 2 часа преди да си легнеш ти е последното ядене, за да може да не се натоварва стомаха. Идеята на диетата е винаги в стомаха ти да има ивзвестно количество храна, за да може той постоянно да работи. Та сега наблягаш на месото и на зеленчуците. Плововете, мн плодова захар Smile

Отговорете с цитат
Мнение yop 
Ами тогава ми пожелайте успех,че утре започвам изцяло с нова програма съставена разбира се с вашата помощ(за което безкрайно мн ви благодаря Razz )Вече и от утре започвам да приемам и L-karnitin-a.И общо взето за сега това е.Няма за сега какво да питам,а пък след няколко дни ще пиша за да ви кажа как вървят нещата и съответно ако нещо не е както трябва вие да ме поправите и отново напред.Още веднъж ви благодаря за огромната помощ момчета. Razz

Отговорете с цитат
Мнение Re: yop 
scorpion написа:
Ами тогава ми пожелайте успех,че утре започвам изцяло с нова програма съставена разбира се с вашата помощ(за което безкрайно мн ви благодаря Razz )Вече и от утре започвам да приемам и L-karnitin-a.И общо взето за сега това е.Няма за сега какво да питам,а пък след няколко дни ще пиша за да ви кажа как вървят нещата и съответно ако нещо не е както трябва вие да ме поправите и отново напред.Още веднъж ви благодаря за огромната помощ момчета. Razz

Чакаме те след няколко месеца 55кг Razz

Отговорете с цитат
Мнение Re: yop 
Gaert написа:
scorpion написа:

Чакаме те след няколко месеца 55кг Razz

Eiiiiiii mersii. Razz

Отговорете с цитат
Мнение Чудно.... 
Е нещо интересничко прочетох във форума.Едно момиче беше написало,че си е взело л карнитин на Ади Фарм и питаше как да го пие.Бяха и отговорили да го пе 4 пъти на ден по 3 хапчета-------LOLZ .А моя също е на Ади Фарм но го пия сутрин 30 мин преди кардиото и вечер 1 ч преди лягане.Не мисля че е грешно така(все пак така пише на инструктажа) ако е грешно ми кажете.Но определено и така има ефецт на минус 3 килограма съм за 1 седмица така че....дано не бъркам нещо с хапчетата.А забравих да питам мога ли да ям диня,банани,круши и грозде или пове4е ябълки и грейпфрут?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети