| Автор |
Съобщение |
scorpion
Потребител
|
 Моля ви помогнете...
Moje li nqkoi da mi kaje kak d asvalq 20 kg.Zashtoto sym 1.65 i sym 73kg na 17g momi4e.Ot predi 1 g i polovina zapo4nah da svalqm kg i uspqvah 4rez vsekidnevno bqgane po 1 4as i uprajneniq,no ve4e nemoga da svalqm kg a samo gi poddyrjam.Mislq 4enai golemiqt mi problem e 4e imam pove4e muskulna masa koqto nemoga da svalq.A ina4e se hranq razdelno ne qm sladko hlqb i testeni.Prosto mi kajete da prodyljavam li da bqgam vseki den ili ne,i nai-ve4e kak d se ottyrva ot muskulnata masa.Nqkakva dieta ili neshto podobno.
|
| Вто Авг 14, 2007 5:14 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
Доста интересен въпрос. Според мене изключено проблемът да е от мускулна маса, защото в противен случай ти си пример за подражание - 73кг чиста мускулна маса. Та от това мога да заключа, че проблемът е другаде. Възможно е мускуланта маса да допринася на краката примерно, но почти никъде другаде. Според мен трябва да се изчистиш с подходящите медикаменти - Л-карнитин, дори някои по-сериозни. За да можеш да покажеш мсукулите наяве и да изглеждаш като бегачка на 100-метра. Що се отнася до тренировките - да смятам, че трябва да продължиш, но да започнеш и помощтните средства, за които споменах.Според мен ще има ефект.
Успех!
|
| Вто Авг 14, 2007 9:29 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Mnogo ti blagodarq za syveta i absoliutno si prav za muskulnata masa na krakata.A moje li da mi kajesh kolko pyti na den trqbva da gi piq i kak to4no,kavo trqbva da izqm predi da gi poema medikamentite i tnt.
|
| Сря Авг 15, 2007 2:49 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Аз ти предлагам да не тичаш всеки ден. Един-два дена в седмицата си давай почивка. Гаерт също те насочва правилно. Какви упражнения правиш? Тях също не ги прави всеки ден. Може тичането-да увеличиш интензивността и да намалиш времето.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Сря Авг 15, 2007 3:15 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
|
scorpion написа:Mnogo ti blagodarq za syveta i absoliutno si prav za muskulnata masa na krakata.A moje li da mi kajesh kolko pyti na den trqbva da gi piq i kak to4no,kavo trqbva da izqm predi da gi poema medikamentite i tnt. 
Ами страхувам се да не те объркам нещо с дозировката, въпреки, че не се смятам за такъв лаик. До колкото знам Л-карнитина се пие задължително 20-30мин преди и след тренировката. Също така мисля, но не съм сигурен, че трябва да се пие и сутрин и вечер. А под други медикаменти имах предвид нещо по-сериозно от рода на Ефедрин и т.н. Първо пробвай с Л-карнитина както ти казах, освен ако някой не ме поправи  Пък после ще мислим за нещо друго. Иначе що се отнася до упражненията, мисля, че jkklouna има известно право. Възможно е ако прекалено много се натоварваш да превърнеш аеробната си тренировка в анаеробна. По=просто- не да гориш мазнини, а да правиш мускули. За да избегнеш това може наистина да намалиш или изцяло спреш бягането и да го замениш с Велоаргометър, ако имаш възможност като най-важното нещо е да настроиш така уреда, че през целите 45мин да можеш спокойно да водиш разговор без много да се задъхваш. Кажи наистина какви упражнения правиш, за да видим дали не грешим нещо
Имаще някаде още теми за л-карнитина във форума можеш да ги прочетеш за 2ро мнение
Иначе успех!!!
http://www.fitnes-bg.com/forum/%CB-%CA%E0%F0%ED%E8%F2%E8%ED-t600.html
http://www.fitnes-bg.com/forum/l-carnitin-t28.html
|
| Сря Авг 15, 2007 4:27 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Ей момчета страшни сте. Мн ви благодаря поне ми давата хъс да продължавам че вече взе да ми писва  Ами тогава ще намаля бягането до 5 пъти в седмицата до около 50 мин.А всъщност от тази седмица започнах да редувам 5 мин бягане 10 мин бързо ходене и така до около 50-55 мин дневно(аз не бягам на пътеки и подобни а сред природата).Тичам рано сутрин веднага щом се събудя изпивам чаша топла вода и тогава започвам.А за упражненията всъщност ги правя в домашни у-вия около 30-40 мин(като на всеки 10 мин разтягам мусколите на краката най-вече) и у-нията не са нищто сложно или пък натоварващо.Използвам 0.5 кг гиричка за оформянето на ръцете,не правя мн серии с много повторения за която и да е било част от тялото,защото пак ви казвам тялото ми не е разтегнато или увиснало,напротив дори ми казват че не е възможно да съм 73 кг,ама съм си точно толкова щом 3 кантара показват толкова.Най големият проблем ми е в областта на корема, и вътрешната страна на бедрата,не че няма другате но е по малко.Аз всъщност не правя коремни преси най много 2 серии по 15 повторения,понеже ме е страх да не превърна мазнините в мускул и тогава........сваляй ако можеш.И общо взето е това,освен да взема и тях да ги намаля на 5 пъти в седмицата.Прочетох доста неща за Л-карнитина и разбрах доста неща на4ин на дозировка и т.н.т.Само ми кажете на прав път ли съм със бягането и у-нията за стягане и на коя ф-ма да си взема Л-карнитин и течен ли да бъде или на капсули.Благодаря ви мн отнова и чакам вашите забележки и съвети.А и още нещо щом ще свалям да намаля ли до мин въглехидратите и да увелича белтъчините или не.
|
| Сря Авг 15, 2007 5:24 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
|
Може да не намаляваш до минимум въглехидратите те си ти трябват. Само малко ги намали т.е. спри хляба и тестените изделия. Сладко също избягвай и безалкохолното също надува. Спокойно прави коремни преси и упражнения за корем-за да изпъкне коремния мускул ти трябва много тренировка и то няколко години. Корем може да тренираш не само с коремни преси.
Ето ти упражнения за корем>>
http://www.bb-team.org/exercise/1170
http://www.bb-team.org/exercise/1169
За л-карнитина не мога да ти помогна не съм компетентен с добавките понеже не използвам.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Сря Авг 15, 2007 8:48 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
|
Изключено е да спреш въглехидратите  Само гледай да не ядеш въглехидрати след обяд. Особено вечер, всеки въглехидрат, който изпиеш се лепва някъде  Та...много млако коремни преси правиш. Задължително трябва да увеличиш броя им и изобщо забрави тази глупост, мазнината да се превърне в мускули  На много хора ни се иска това да става по-честно, но не би. 3-4 серии коремни преси по 20-25 повторения заедно с бягането и диетата, трябва да доведат до плосък корем. За л-карнитина пише, че течният по-бързо и лесно се усвоява, според мен не е от чак такова голямо значение, избора в крайна сметка ис е изцяло твой. Разликата не е толкова голяма. За бедрата прави Абдъктор и Аддуктор - виж ги в сайта, че сега не ми се търсят линкове. Общо взето урпажненията , в които си разтваряш краката в седнало положение и респективно онзи уред, при който движението е обратното.
Успех отово, за нас е чест ако можем по накакъв начин да помогнем
|
| Сря Авг 15, 2007 10:03 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
Gaert, jkklouna браво че помагате така
вие общо взето изписахте всичко по темата,само искам да добавя нещо за медикаментите ... чувал съм за Цитромел Т3 че бил много добър... един приятел свали 15 кг за 1 месец от него... ако имате повече инфо кажете... хем на мен ми е интересно да науча какво прави това нещо,хем ще помогнете и на scorpion в избора си  2 в 1
|
| Сря Авг 15, 2007 10:11 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Oтслабване - медикаменти. T3 атакува и мускулната тъкана , така че трябва да знаеш как се приемат и други неща за да се спасиш от този му ефект. А желателно дасе приемат и малки дози Т4
|
| Чет Авг 16, 2007 1:06 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Нямам думи за вас момчета.Наистимна мн ми помагате.Вече си поръчах л-карнитите отивам да си изготвя нова тренировъчна програма и ще взема тогава да си увелича коремните преси(голямо успокоение беше това за мен ,че мазнините немогат да станат на мускул  )Ами за сега нямам др въпроси ако вие имате нещо пропуснато да ми кажете,аз ще следя темата за нови отговори,а ако възникнат нови въпроси при мен ще ви питам.  А забравих да ви кажа че аз не спазвам диети понеже немога,а се храня съобразно разделното хранене изключила съм хляба тестените и сладкото от над 1 год вече та ства няма да имам проблем,пък и сладко не обичам,а доколкото ми стана ясно от вас момчета да продължавам да приемам повече белтъчини.А банана и овесените ядки по принцип са доста въглехидратни да ги приемам или не.
|
| Чет Авг 16, 2007 9:34 am |
|
 |
ffmaniak
Тренер
|
Банана е храна която се забранява на жените искащи да намалят телесните мазнини. Има мнения че той доста печи при редукцията на целулитните образувания
|
| Чет Авг 16, 2007 11:09 am |
|
 |
Gaert
Тренер
|
skorpion обсъдих проблема ти с един познат, който има известни познания в медицината. Човекът предполага, че имаш проблем с метаболизма, а именно, че е много бавен. трябва да направиш нещо по въпроса , за да видм дали ще може да помогне. Той предлага да се опиташ, ако имаш финансовата възможност да ядеш само месо. Това би трябвало да ускори метаболизма ти.
|
| Чет Авг 16, 2007 6:42 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
|
Метаболизма може да го ускориш и с по-чести хранения обаче по-малко и доста вода. Особено вода при натоварване е задължително да пиеш.
|
| Чет Авг 16, 2007 7:17 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
 хммммм
Всъщност това е едното нещо което винаги съм си мислела,че имам бавен метаболизъм.Нямам никакъв проблем да ям само месо имам възможността да го правя.Само се нуждая да ми кажете колко 4есто на ден да ям,през какъв интервал от време и какво точно(само да знаете че аз не ям свинско месо,ама то е и калорично така че мисля че няма да ми го предлагата все пак ще свалям)А относно водата пия от 2 до 2,5 л наден.Но по принцип и особено сега лятото се храня най-мн 1-2 пъти на ден сигурно в интервал от 14 до 18 часа,така че и това може би допринася за бавното ми отслабване, и никога не ям закуска,първото ядене сигурно ми е към 2-3 часа.Ако това е грешно(в което съм почти убедена)ми кажете.Пак ви благодаря за огромната подкрепа и помощ.
|
| Чет Авг 16, 2007 9:11 pm |
|
 |
|
|