Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Моля дайте съвет
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Моля дайте съвет 
здравейте.
регистрирах се тук защото знам ,че мога да се обърна към специялисти който тренират от доста време.въпросът ми е следният...

До сега съм стъпвал точно 5 пъти във фитнес залата.Абсолютно нищичко неразбирам а имам нужда да кача маса.Висок съм 186 и тежа едва 65 кг. който изобщо не ми личат.искам да ви попитам какво е необходимо да пия като за начало и какви тренировки и по колко пъти да тренирам.видях ,че в интернет има доста такива теми и доста продукти който за такива като мен , но все пак реших да се обърна към вас за да ми кажете какво да правя и как.
благодаря ви предварително...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
в началото не се иска да пиеш нищо.Ходи на фитнес, яж по повечко, тренирай около 1 месец всички мускулни групи по 1-2 упражнения(базови) и не се оплаквай от мускулна треска Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Като за начало ходи 3 пъти в седмицата тренираи от всичко по малко по 2 базови опразнения за голяма мусколна група по 1 за малка след това се се ориентираи кум програма ако иска6 си купи геинер и аминокиселини УспеХ ставаи ма6ина Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
неможе да си ходил 5 пъти на фитнес и да искаш маса или релеф... Ходи половин година да пооформиш нещо без нищо да пиеш.После почваш да качваш тогава може протеин,аминокиселини,глутамин,гаинер -тренираш качваш маса храниш се стабилно и почваш да работиш за релеф ако имаш желание.Като за начало ти трябва поне 5-6 пати наден хранене - храни богати на протеин месо,яица и т.н. орис помалко,картофи,гледаш да намалиш хляба и сладкото.В началото почваш по програма за начинаещ 3 пъти в седмицата през ден всички мускулни групи по 2 уппражнения.Това е засега като се научиш да изпълняваш правилно упражненията след месец два тогава питаи и за програма и хранителен режим.От мене УСПЕХ постоянство и без МЪРЗЕЛ Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети