Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Моля дайте съвет
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Моля дайте съвет 
Здравейте.Нищо неразбирам от фитнес мамка муSmile)) Пиша,за да пойскам съвет.наскоро видях рекламата на някакъв спортен колан който стяга мускулите и подобрява фигурата.

http://www.topshop.bg/index.asp?tn=productview&c=1062&pid=54883

искам да попитам дали някой го е ползвал и останал ли е доволен.изобщо дали отва нещо може наистина да стегне амускулите.не ходя на фитнес но мисля да започна редовно . нейскам да ставам културист ,а просто да имам едно хубаво стегнато тяло .висок съм 186 но съм малко слабичък.искам просто да направя един хубав стегнат корем и малко ръце.моля ви кажете си мнението за този уред.искам да попитам и дали той може да се използва като тренираш в залата или плуване-аз много обичам да плувам.Дори, ако някой знае друг такъв практичен уред нека го даде тук Smile)благодая ви предварително.успехи на всички Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
штом фитнес залите не са фалирали оште не им вярваи на тия колани и тем подобни НЕ РАБОТАЯТ Exclamation Exclamation едно момиче бе6е пробвала

Отговорете с цитат
Мнение  
на готово нищо не става.. тези уреди НЕ работят Wink имам познат който е пробвал Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
абе ако тези колани работеха нямаше да има дебели хора!

Отговорете с цитат
Мнение  
Смешно е защото, те слагат хора в рекламите които са бая здрави4ки а същност тоя колан би трябвало да сваля мазнини незнам как от сваляне на мазнини ще станат такива като тия в рекламите със 45 ръка здрава оформена... просто е смешно да не говорим 4е не те и мазнини не свалят Laughing Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети