Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Моля за помощ - хранителен режим!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Моля за помощ - хранителен режим! 
Здравейте!
Казвам се Благовест и имам няколко въпроса към вас… До преди 2 години бях 90 кг. и за 2-3 месеца станах 50 кг....
Та бих искал да кача малко маса,не много…
Дали ще може някой да ми състави хранителен режим? На 18 години съм, тежа 50 кг. и съм 170 см висок…

Искам също да попитам примерно този режим трябва ли да го спазвам всеки ден или само в дните когато тренирам?

08:00 100 грама овесени ядки,30 гр декстроза
10:00 5 белтъка с 2 жълтъка,100 гр ориз
13:00 150 гр пилешко филе,200 гр ориз или варени картофи
16:00 150 гр пилешко
20:00 150 гр месо или риба .ориз или картофи,2 филии хляб
22:00 100 гр извара ,250 мл прясно мляко или кофичка кисело мляко

И още един въпрос протеина на Нутрим - Ултра Лей Протеин Изолат Инстант (суроватъчен) трябва ли да го пия само в деня на тренировката или и през другото време?

При мен е малко психологичен проблема,защото съм бил много дебел и сега ми е малко съвестно да качвам,но искам малко да се пооформя…

Моля да ми отговорите на въпросите и ако ми съставите режим според мойте данни ще бъде супер!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
А понеже тук си отворил тема...та да те питам как за 2 месеца свали 40 кг??????????

Мнение  
и на мен ми е мн интересно .....

Отговорете с цитат
Мнение  
Евалата адаш Wink 40 кг за 2 месеца Shocked Shocked Shocked .Егати чудотот аз за тва време лятото свалих 2 кг мазнини са не приличам на нищо и ме е яд Sad Кажи как го направи моля ти се.А протеина се пие всеки ден дори и когато не тренираш WinkЗа хранителния режим също мисля че е всеки ден .

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами с глад... значи да пия протеина всеки ден? Искам да попитам дали в деня когато не тренирам мога да ям по леки храни?

Отговорете с цитат
Мнение  
направил си голяма грешка че си гладувал,защото организмът ти е свикнал да гладува и сега ще ги върнеш много бързо килограмите !

Отговорете с цитат
Мнение  
Да хранителния режим се спазва всеки ден. Внимавай много какво ядеш особено щом си гладувал! Не яж мазно че ще станеш на свиня. За протеин не мога да ти кажа не съм компетентен.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
направил си голяма грешка че си гладувал,защото организмът ти е свикнал да гладува и сега ще ги върнеш много бързо килограмите !

Спокойно няма...храня се от 2 години и то доста добре...разбира се с качествени неща и си запазвам килограмите.... Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
всеки ден го спазваш тоя режим Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз малко го промених ,но общо взето си смятам въглехидрати и протеини...А ако си набавям протеина от храната нужно ли е в не тренировъчен ден да пия от кутията?

Отговорете с цитат
Мнение  
Както си прецениш ... ако имаш възможност редовно да се зареждаш с протеини глупости го пиии особено ако качваш ! Но ако си като мене храниш семеиство ( 1 жена засега ) плащаш сметки и строиш къща на 3 етажа и едвам отделяш за 1 кофа протеин не го пии а си го набавяи от храната ...

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
Както си прецениш ... ако имаш възможност редовно да се зареждаш с протеини глупости го пиии особено ако качваш ! Но ако си като мене храниш семеиство ( 1 жена засега ) плащаш сметки и строиш къща на 3 етажа и едвам отделяш за 1 кофа протеин не го пии а си го набавяи от храната ...

Ами мога да си го позволя...но все пак смятам,че е по -добре с храната...незнам? Какви са предимствата?

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе яж и като стигнеш до плато тогава зимай протеин.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Искам да попитам може ли в тренировъчен ден да си покривам нуждите от протеин и въглехидрат,а в не тренировъчен само протеина? Ще има ли ефект?

Отговорете с цитат
Мнение  
Опиши подробно проблема си...Ще ти препоръчам програма!
1.3 Всеки опит за нелоялна реклама (на продукти, фирми, магазини и сайтове) ще бъде санкциониран.
ФИТНЕС БГ

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети