|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
peecii
Потребител
|
 Моля за съвет
Здравейте,
От два месеца съм на НВД.Като добавки използвах АНИМАЛ КЪТС,доста поизчистих,но има още какво да се желае.Мислех да продължа с кленбутерол,но позагубих и доста маса въпреки високия белтъчен прием и си мисля да включа някакъв стероиден препарат.
Въпросът ми е какво и как?Алергичен съм към инжекции,така че остава само избор на таблетен препарат които да работи при НВД,евентуално комбиниран с кленбутерол.Даите идеи.Стаж 3 год.,възраст 39 год.,180см./90кг.,първи цикъл-целта е дойзчистване и качване на малко маса.БЛАГОДАРЯ.
|
| Чет Май 03, 2007 1:52 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ffmaniak
Тренер
|
Само винстрол или станозолол таблетс остават щом си "алергичен" към инжекциите. А може и примаболан таблетс но цената е висока.
|
| Чет Май 03, 2007 4:31 pm |
|
 |
Jay_C
|
Със стромбата не си мисли ,че ще изчистиш.Просто няма да ти задържа вода.Освен това видим ефект с тези орални препарати не очаквай.Дори и да има нещо то ще е минимално и не си струва риска,а стромбата като17 алфа алкилен стероид си е токсична. Освен това е ДХТ дериват и ...дано не си склонен към оплешивяване защото ще ускори процеса.Та сам си прецени рисковете от приема въпросните медикаменти.Грешката за загуба на мускулна маса ти е най-вероятно в храненето и в това,че си пренебрегнал приема на Глутамин,БЦАА и качествен вносен протеин.
@ffmaniak,Winstrol и stanozolol(stromba) е един и същи медикамент под различна форма.Именно Winstrol е инжекционната форма.
|
| Съб Май 12, 2007 7:55 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Winstrol има таблетна форма и ffmanika е прав а ти грешиш производител е Zambon
|
| Съб Май 12, 2007 10:17 pm |
|
 |
Jay_C
|
Да кажем,че не се изразих правилно.Нямах предвид че винстрол е само инжекционен ,а че има и орална форма а именно станозолол (стромба) както се вижда и на етикета на въпросния препарат на който си качил снимка.
|
| Съб Май 12, 2007 11:21 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Jay_C написа:Да кажем,че не се изразих правилно..
Не можем да кажем, че не си се изразил правилно, щото много правилно и ясно си се изразил... Но можем да кажем, че си се изразил невярно...
Също можем да кажем, че по дразнещо- елементарен начин го увърташ и с това се излагаш...
Виж какво е написало момчето:
ffmaniak написа:Само винстрол или станозолол таблетс остават щом си "алергичен" към инжекциите. А може и примаболан таблетс но цената е висока.
Пък ти се обърна към него с това:
Jay_C написа:ffmaniak, Winstrol и stanozolol(stromba) е един и същи медикамент под различна форма.Именно Winstrol е инжекционната форма.
И твърдиш, че думите ти означават това...
Jay_C написа:Нямах предвид че винстрол е само инжекционен ,а че има и орална форма а именно станозолол.
Което е повече от нагло, като четем, че това са думи ffmaniak всъщност, към когото ти се обърна, за да го корегираш..
И освен това таблетната форма на Винстрол е Винстрол, както го виждаш написано с огромни букви на опаковката..
Не знам защо четеш по- дребните отдолу (станозолол)...
На инжекционната форма също пише "станозолол" с дребен шрифт под Вистрол, ама на него му викаш Винстрол...
Или четеме и на двете форми едрия шрифт, или и на двете- дребния...  Какво е това избирателно четене...
( Stanozolol е фармацевтичното име на стероида. Всички други- Вистрол, стромба и т.н., са търговските му имена..  Често срещано е фармацевтичното име да се пише под търговското, когато се различават.. И под Stanabol например пише "Stanozolol"..)
Така че Winstrol и stanozolol(stromba) не са един и същи медикамент под различна форма, ами Винстрол е само едно от търговските имена на станозолол, като винстрол има инжекционна и таблетна форма...
Бъди коректен..
И добре дошъл във форума..
_________________ VAE VICTIS
|
| Нед Май 13, 2007 12:23 am |
|
 |
peecii
Потребител
|
Благодаря за включването,особенно на ФИТНЕС БГ,
Голяма полемика се разрази по вапроса със STROMBA,STANOZOLOL,WINSTROL....,но останахме в страни от въпроса ми?
Сега точен и ясен въпрос-какво Ви е мнението за цикъл с ANAVAR(OXANDROLON)?Примерна схема,протектори,очакван резултат и вярно ли е ,че почити е изключено да намеря оригинален ANAVAR в БГ.БЛАГОДАРЯ на всички за отговорите,
очаквам още.
|
| Вто Май 15, 2007 8:15 am |
|
 |
ffmaniak
Тренер
|
В нормални дозировки Анавар увееличава предимно силата. Само в големи дозировки се проявява анаболната му активност. Аз оикновено препоръчван Анавар на атлети които трябва да останат в категорията която са а д а увеличат силовите си постижения.
|
| Вто Май 15, 2007 9:21 am |
|
 |
peecii
Потребител
|
Това и аз го знам,но в информацията за препарата пише,че придава твърдост и релеф на мускула и редуцира мазнините в областа на корема,пък и повече сила по време на НВД си мисля че е добре.Според мен при повече сила по качествено се натоварва мускула,значи по качествено ще расте.FFMANIAK така е според мен,ти как смяташ?
Благодаря ти за отговора и успех.
ФИТНЕСБГ, Вие какво мислите за ANAVARa?
|
| Сря Май 16, 2007 8:21 am |
|
 |
BBAR
Потребител
|
Ако се справяш с руския, имам предвид, че той вече не се учи много, ще разбереш, че ffmaniak е прав.
"Оксандролон /анавар/ в разумных дозах не дает никаких побочных явлений. Это и понятно, т.к. препарат изначально предназначен для женщин и детей. Это один из немногих стероидов, который не вызывает преждевременной задержки физического развития у детей, т.к. он не способствует закрытию эпофизных соединений, поэтому препарат применяется, главным образом, у детей для стимуляции роста тела и у женщин - при остеопорозе. Препарат вызывает (если вообще вызывает) очень слабые явления маскулинизации. Это качество делает его любимым средством атлеток, т.к. при дозе 10-15 мг в день у них крайне редко наблюдаются внешние проявления мужественности. Оксандролон очень любят спортсмены бодибилдинга и пауэрлифтинга.
В первую очередь это связано с тем, что он способствует сильному росту силы. Это связано с тем, что возбуждается синтез креатин фосфата в мышечной клетке и при этом не накапливается жидкость. Штангисты и силовики, которые не хотят переходить в более высокую категорию пользуются этим, т.к. препарат дает им возможность стать сильнее, не прибавляя в собственном весе. Хорошие результаты дает одновременный прием Оксандролона и 120-140мкг Кленбутерола в день. Хотя сам Оксандролон и не способствует заметному росту мышц, но заметно усиливает воздействие многих стеройдов на организм, особенно хорошо комбинируется с Дека-Дураболином, Дианаболом и различными вариантами тестостерона, т.к. возникающий при приеме Оксандролона прирост силы при одновременном приеме Дека-Дураболина, Дианабола или тестостерона которые накапливают жидкость и способствуют сильному росту ткани, результатом является дополнительная мышечная масса. Сочетание из 200мг Дека-Дураболина в неделю, 500мг тестостерона энантата в неделю и 25мг Оксандролона в день вызывает у большинства атлетов хороший прирост силы и массы. Дека-Дураболин обладает выраженным анаболическим действием и стимулирует синтез протеинов, Оксандролон повышает силу, а тестостерон делает атлета более агрессивным во время тренировок и ускоряет регенерацию."
|
| Сря Май 16, 2007 5:04 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
peecii написа:Сега точен и ясен въпрос-какво Ви е мнението за цикъл с ANAVAR(OXANDROLON)?Примерна схема,протектори,очакван резултат..
Това не е точен и ясен въпрос...
Така зададен въпроса  очаквай лекция за Анавара
Трябва да кажеш какъв резултат търсиш и да искаш мнения препарат/ резултат..
_________________ VAE VICTIS
|
| Сря Май 16, 2007 5:18 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
Оригинално създаден от Searle laboratories под името Anavar. Той се произвежда от SPA labs под медицинското наименование Oxandrolone. Също може да се намери и под търговското име Lipidex и Bonavar на Searl, Бразилия. Oxandrolone е много мек, слабоандрогенен препарат. Той е предпочитан от хиляди мъже и жени, използващи го просто защото работи сравнително добре и рядко дава някакви странични ефекти. Anavar обикновено е вземан за повишаване на мускулната сила и повишаване твърдостта на мускулите. Атлетите предпочитат този продукт, защото повишава силата без да задържа вода, а също и повишава теглото. Oxandrolone не ароматизира дори и при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни към андрогенното действие и гинекомастията. Oxandrolone не е познат като стероид за издуване. Често обаче е използван в циклите за покачване на мускулна маса. Като пример: той се комбинира с тестостерон или D-ball, като се акцентира върху високоандрогенните компоненти в цикъла. Употребяваната доза от Oxandrolone за мъже е около 15мг. на ден, за жени дозата е 7,5мг. на ден. Той може да бъде намерен и под други търговски и производствени наименования.
|
| Сря Май 16, 2007 5:41 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Твърдост да , релеф аз поне такъв видим ефект не съм забелязвал нито при мен нито при хора които са го употребявали. Може би от това че не ароматизира и не задържа вода някой да наблюдава по- добра сепарация. Но това е не пряк ефект от препарата. Но такъв ефект ще има при употреба с по -меки стероиди при комбиниране с хард препарати или чисти андрогени няма как да стане.
|
| Сря Май 16, 2007 11:53 pm |
|
 |
peecii
Потребител
|
M@R#@ много си прав,че зададох въпроса си неправилно и получих пълна лекция за анавара.
Сега ще се опитам да задам въпроса си подробно и ясно.
Преди 3 год.започнах да се занимавам с фитнес.Причината да започна беше наднормено тегло(180см/125кг.).С диета и спорт свалих доста килограми-в момента сам 88кг.Много лесно качвам килограми(прдимно в талията),затова в общи линии целогодишно съм на НВД с изключение на зимния период,когато стигам до 100кг.Смея да твърдя,че съм абсолютно на ясно по въпросите с храненето(имам медицинско образувание със специалност"хигиена на хранене"),суплементите и ТЕОРИТИЧНО съм запознат със анаболните стероиди.
Проблема ми е,че от доста време съм в плато и нямам развитие(от година не качвам размери на ръцете) и въпреки стриктната диета в момента,кардио тренировки и суплементи(Л-карнитин,Анимал кътс,Амино,Уей протейн на Оптимум Нутришън),не стигам желаната форма-нито качествен релеф,нито качествена мускулатура.
Мисля,че този път въпроса ми ще е ясен:орален препарат с които да направя малко,но качествена мускулатура?
П.С.След инжекции образувам хематоми(болезнени бучки) и кръвоизливи на мястото на интервенция,затова търся таблетен вариант.Моля,за съвет.
Предварително БЛАГОДАРЯ.
|
| Чет Май 17, 2007 9:17 am |
|
 |
ffmaniak
Тренер
|
Еми виж първото мнение
|
| Чет Май 17, 2007 9:43 am |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Дек 01, 2008 11:24 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|