Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Мускулна маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Мускулна маса 
На 18 години съм, висок 183см, 84кг, искам да стигна 90. Как да постигна това и за какъв период мога да кача тези 6кг?

ЕДИТ:jkklouna

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Има много начини да качиш тези килограми. Трябва да уточниш методите които си склонен да ползваш Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
6 кг. не са много... Най- добре да ги качваш бавно- за около месец и половина- 2... Иначе аз мога и за 2 седмици да ги кача, но нали се сещаш, че тогава ще са само мазнини...

Мнение  
M@R#@ написа:
6 кг. не са много... Най- добре да ги качваш бавно- за около месец и половина- 2... Иначе аз мога и за 2 седмици да ги кача, но нали се сещаш, че тогава ще са само мазнини...

или с химикалки Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Тези 6 кила бих ти препоръчал да си ги направиш с нормални тренировки! за месец, месец и половина ще станеш 90

Мнение  
Hav0c написа:
Тези 6 кила бих ти препоръчал да си ги направиш с нормални тренировки! за месец, месец и половина ще станеш 90

Много ясно ,че това за химикалките беше шега.
Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети