Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 4 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
НАДЪХВАНЕ!!!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
еи тоя шамара куф е клоун нарпаво като го вида надъханото джудже ме избива на смех Laughing
обаче има добра физика аз ходех извисно време в неговия фитнес и се засичахме а иначе песента един ден се непих е снимана в YORK

Отговорете с цитат
Мнение  
здравичък е ама е много нисък

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
На Моцарт би трябвало да се тренира добре . Laughing

Мнение  
s1lver написа:
На Моцарт би трябвало да се тренира добре . Laughing

Laughing Laughing бетовен и щтраус каде ги забравяш Laughing

Мнение  
На метъл най - добре си се тренира....

Мнение Бодибилдингът прогонва стреса с хормони на щастието 
Стройната фигура остава мираж без постоянство в залата

Не може да се надяваш мадамите да тичат след теб, ако си хилав като концлагерист или пък шкембето ти не се побира в панталоните. И в двата случая спасението е в залата за фитнес, наясно са повечето тийнейджъри. Освен всичко друго помпенето на мускули е и мода. По правило големите звезди от шоубизнеса са с изваяни тела. Фитнесът е общо наименование на различни системи от упражнения, с които всеки може да моделира даденото му от природата. Някои се хвърлят към щангите, други смятат, че десетина набирания и 20-30 лицеви опори са им достатъчни. Други залагат на гладиаторите и обикалят по уредите. Така че варианти има за всеки, стига да не го мързи, казват инструкторите във фитнесзалите. Независимо от мотивите за занимаване с упражнения никой не оспорва ползата от тях.о Когато сте по анцуг с гирички в ръце, не само се вталявате и разкрасявате, но държите стреса надалече. По време на тренировките се отделят т. нар. хормони на щастието - ендорфините. От тях идва усещането за бодрост и лекота, но само ако вече сте преминали периода на мускулната треска. Подобряват се настроението, болката и умората изчезват, дори мозъкът се освежава - все причини, заради които си струва човек да влезе в залата. Спецовете в тази област са доказали, че по време на натоварванията заедно с потта от тялото се изхвърлят отровите и непотребните вещества и то се пречиства. Мускулите тежат поне 4 пъти повече от тлъстините, твърдят експерти в областта на физиологията. Важно е не колко показва кантарът, а как изглежда стъпилият върху него. При редовно занимаване с тежести начинаещите усещат как мускулите им в коремната област дори почват да набъбват и като че ли растат. В такъв момент настава истинска паника, която може да се потуши с прост експеримент, обясняват препатили. При измерване на обиколката на талията се оказва, че тя не само не е пораснала, а точно обратното - сантиметрите й просто са се стопили. Илюзията за наддаване идва от "стягането" и непривичната мускулеста форма, която човек още не е свикнал да напипва под колана. Голямата грешка, която правят всички "новобранци" в залите, е, че от съблекалнята веднага се хвърлят на пределни тежести. Пренебрегването на загрявката носи риск от големи травми. Най-малкото, което заплашва нетърпеливите да станат "големи и яки", е жестоката мускулна треска. Често заради непоносимите болки на следващия ден кандидат-аполоните намразват спорта завинаги. Освен желание за идеална фигура се иска и доста постоянство. През фитнесзалите поначало преминават много ентусиасти, които бързо се отказват само след няколко тренировки.

Мнение  
младите хората искат да станат културисти с 1 седмица тренировки и после да спрът да тренират но това не става

Мнение  
aGGeSSive` написа:
младите хората искат да станат културисти с 1 седмица тренировки и после да спрът да тренират но това не става

бързо им минава мерак,така е,виждали сме такива. а хора с наднормено тегло,искат бързо отслабване.
но за всичко човек трябва да се потруди,и ако иска това което да го удовлетворява истински,трябва да избере спорта за начина си на живот. не е трудно човек да отдели поне 30 минути от многото си излишно време,което минава в лежането на дивана или седене пред компютър.

човек,който иска,ще намери сто възможности,който не иска,сто причини.

Мнение  
FLORINA написа:
aGGeSSive` написа:

човек,който иска,ще намери сто възможности,който не иска,сто причини.

Проблема е,че не са просто причини,а глупави оправдания Wink

Мнение  
да тази приказка точно това и има предвид- оправдания. Very Happy но хора които се оправдават,му викат причини.
така им удобно и спокойно на душата. всякакви има,добре че аз и вие не сте от тези. Very Happy
мързеливци просто не знаят какво губят.

Мнение  
на ретро от типа What is love тоест диско също добре се поти човек хаха

Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
scorpion написа:
Еми аз слушам gangsta предимно
prayer prayer аз слушам king size и ахат

Ти и ти, добър човек беше, кво ти стана?!

Мнение  
forumera написа:
aGGeSSive` написа:
scorpion написа:
Еми аз слушам gangsta предимно
prayer prayer аз слушам king size и ахат

Ти и ти, добър човек беше, кво ти стана?!

принципно слушам всякаква музика но зависи къде съм и какво правя като сме на масата слушам гръцко сръбско народно когато съм в залата слушам Б.Т.Р. ахат металика и т.н.

Мнение  
металика са си сила аз от малак не слушам метал ама металика си ми остана така да се каже Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Мен ми се иска в залата да върви Сепултура, Статик Екс, Слипнот и подобни. Въпреки, че никога няма да си ги пусна в нормални условия Wink

Напишете отговор Страница 4 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети