| Автор |
Съобщение |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
zverozavar написа:еи тоя шамара куф е клоун нарпаво като го вида надъханото джудже ме избива на смех 
обаче има добра физика аз ходех извисно време в неговия фитнес и се засичахме а иначе песента един ден се непих е снимана в YORK
_________________ Български Национален Съюз - IYI Да живее България!!!
|
| Пет Юли 04, 2008 2:20 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
здравичък е ама е много нисък
|
| Пет Юли 04, 2008 2:22 pm |
|
 |
s1lver
Потребител
Местожителство: Сандански
|
На Моцарт би трябвало да се тренира добре .
_________________ Harder Better Faster Stronger
|
| Пет Юли 04, 2008 2:51 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
|
| Пет Юли 04, 2008 2:54 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
На метъл най - добре си се тренира....
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Юли 04, 2008 10:50 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 Бодибилдингът прогонва стреса с хормони на щастието
Стройната фигура остава мираж без постоянство в залата
Не може да се надяваш мадамите да тичат след теб, ако си хилав като концлагерист или пък шкембето ти не се побира в панталоните. И в двата случая спасението е в залата за фитнес, наясно са повечето тийнейджъри. Освен всичко друго помпенето на мускули е и мода. По правило големите звезди от шоубизнеса са с изваяни тела. Фитнесът е общо наименование на различни системи от упражнения, с които всеки може да моделира даденото му от природата. Някои се хвърлят към щангите, други смятат, че десетина набирания и 20-30 лицеви опори са им достатъчни. Други залагат на гладиаторите и обикалят по уредите. Така че варианти има за всеки, стига да не го мързи, казват инструкторите във фитнесзалите. Независимо от мотивите за занимаване с упражнения никой не оспорва ползата от тях.о Когато сте по анцуг с гирички в ръце, не само се вталявате и разкрасявате, но държите стреса надалече. По време на тренировките се отделят т. нар. хормони на щастието - ендорфините. От тях идва усещането за бодрост и лекота, но само ако вече сте преминали периода на мускулната треска. Подобряват се настроението, болката и умората изчезват, дори мозъкът се освежава - все причини, заради които си струва човек да влезе в залата. Спецовете в тази област са доказали, че по време на натоварванията заедно с потта от тялото се изхвърлят отровите и непотребните вещества и то се пречиства. Мускулите тежат поне 4 пъти повече от тлъстините, твърдят експерти в областта на физиологията. Важно е не колко показва кантарът, а как изглежда стъпилият върху него. При редовно занимаване с тежести начинаещите усещат как мускулите им в коремната област дори почват да набъбват и като че ли растат. В такъв момент настава истинска паника, която може да се потуши с прост експеримент, обясняват препатили. При измерване на обиколката на талията се оказва, че тя не само не е пораснала, а точно обратното - сантиметрите й просто са се стопили. Илюзията за наддаване идва от "стягането" и непривичната мускулеста форма, която човек още не е свикнал да напипва под колана. Голямата грешка, която правят всички "новобранци" в залите, е, че от съблекалнята веднага се хвърлят на пределни тежести. Пренебрегването на загрявката носи риск от големи травми. Най-малкото, което заплашва нетърпеливите да станат "големи и яки", е жестоката мускулна треска. Често заради непоносимите болки на следващия ден кандидат-аполоните намразват спорта завинаги. Освен желание за идеална фигура се иска и доста постоянство. През фитнесзалите поначало преминават много ентусиасти, които бързо се отказват само след няколко тренировки.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Нед Юли 06, 2008 2:09 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
младите хората искат да станат културисти с 1 седмица тренировки и после да спрът да тренират но това не става
|
| Нед Юли 06, 2008 4:14 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
aGGeSSive` написа:младите хората искат да станат културисти с 1 седмица тренировки и после да спрът да тренират но това не става
бързо им минава мерак,така е,виждали сме такива. а хора с наднормено тегло,искат бързо отслабване.
но за всичко човек трябва да се потруди,и ако иска това което да го удовлетворява истински,трябва да избере спорта за начина си на живот. не е трудно човек да отдели поне 30 минути от многото си излишно време,което минава в лежането на дивана или седене пред компютър.
човек,който иска,ще намери сто възможности,който не иска,сто причини.
|
| Пон Юли 07, 2008 9:48 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
FLORINA написа:aGGeSSive` написа:младите хората искат да станат културисти с 1 седмица тренировки и после да спрът да тренират но това не става
човек,който иска,ще намери сто възможности,който не иска,сто причини.
Проблема е,че не са просто причини,а глупави оправдания
_________________ No one can be so so like me...
|
| Пон Юли 07, 2008 9:58 am |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
да тази приказка точно това и има предвид- оправдания.  но хора които се оправдават,му викат причини.
така им удобно и спокойно на душата. всякакви има,добре че аз и вие не сте от тези.
мързеливци просто не знаят какво губят.
|
| Пон Юли 07, 2008 10:04 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
на ретро от типа What is love тоест диско също добре се поти човек хаха
|
| Пон Юли 07, 2008 11:34 pm |
|
 |
forumera
Потребител
|
aGGeSSive` написа:scorpion написа:Еми аз слушам gangsta предимно аз слушам king size и ахат
Ти и ти, добър човек беше, кво ти стана?!
_________________ www.zezo.biz
|
| Пон Юли 07, 2008 11:39 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
forumera написа:aGGeSSive` написа:scorpion написа:Еми аз слушам gangsta предимно аз слушам king size и ахат
Ти и ти, добър човек беше, кво ти стана?!
принципно слушам всякаква музика но зависи къде съм и какво правя като сме на масата слушам гръцко сръбско народно когато съм в залата слушам Б.Т.Р. ахат металика и т.н.
|
| Вто Юли 08, 2008 9:15 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
металика са си сила аз от малак не слушам метал ама металика си ми остана така да се каже
|
| Вто Юли 08, 2008 9:54 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Мен ми се иска в залата да върви Сепултура, Статик Екс, Слипнот и подобни. Въпреки, че никога няма да си ги пусна в нормални условия
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Вто Юли 08, 2008 10:10 am |
|
 |
|
|