| Автор |
Съобщение |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Бих казал, а и не само аз, че музиката особено ако е доста силна, в залата разсейва особено ако си се назорил с доста кг на някой уред. За кардиото е много приятно, но когато си се концентрирал за 200 от лежанка музиката само разсейва. Хората са писали и в сайта четох отдавна има такава тема.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Вто Юли 08, 2008 11:44 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
bIldEr
Потребител
Местожителство: В залата ...
|
в залата се надъхвам на всякаква музика, която ми харесва ... няма значение от стила или от ритъма
_________________ I'm CraZy aNd I Don'T GiVe a FucK
|
| Съб Юли 12, 2008 4:52 pm |
|
 |
- sai
Потребител
|
Лични проблеми..
| Съб Юли 12, 2008 11:08 pm |
|
 |
Troy
Потребител
|
Techno, hard techno, hard stule, renesanz, maximal, gabba и такива
a сетовете са на едни пичове dj IveX и Snorky и Technical
|
| Пет Юли 25, 2008 12:35 am |
|
 |
lolowned
|
Във фитнеса където аз тренирам пускат само хаус,минимал и подобни.....а аз едвам ги трая тея електронните  за това си нося мп-3ката.Напълнил съм я с метъл,рок....ню-метъл,хард рок,дет,блек метъл и малко траш хеви.Усилвам до край и започвам да блъскам.
|
| Пет Авг 22, 2008 11:59 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
lolowned написа:Във фитнеса където аз тренирам пускат само хаус,минимал и подобни.....а аз едвам ги трая тея електронните за това си нося мп-3ката.Напълнил съм я с метъл,рок....ню-метъл,хард рок,дет,блек метъл и малко траш хеви.Усилвам до край и започвам да блъскам.
а в залатa в която аз тренирам пускат радио  направо немога да го трая и нося MP-3то което е пълно с хип-хоп главно DMX
_________________ Цитат:не съм се изкачил на върха на хранителната верига за да ям домати и крастивици
Поздрав за всички моралисти и вегетарианци
|
| Пет Авг 22, 2008 12:44 pm |
|
 |
- sai
Потребител
|
Влизам в залата, прибирам суичера в шкафчето и вадя слушалките от GSM-a. Осамотявам се за момент, пускам си Scorpions - Wind of Change и си припомням как бързо мина времето, как сякаш вчера бях във втори клас, как беше толкова лесно всичко.. и колко се промени живота. В колко заплетен свят живеем, просто.. Толкова намразих всичко около мен, просто докато мигне човек.. и вече се е озовал в свят, който не разбира.. Здравеопазване, образование, политика.. Провали се човечеството и това си е! От там се надъхвам да съм по-добър от всичко друго, което ме отблъсква в днешно време.
| Нед Сеп 14, 2008 9:47 pm |
|
 |
hitman
Потребител
Местожителство: Blagoevgrad
|
Според мен никоя музика не може да те надъха до такава степен че да помпиш със килограми които не са по силите ти аз когато дигам се надъхвам от това като сложа една тежест и знам че мога да я вдигна и нищо не може да ми попречи ако ще и чалга да ми пуснат в залата а иначе в залата слушам шамара,50 cent,DMX,2pac,Snoop dog,dr.dre,техно,хаус и диско
|
| Нед Сеп 14, 2008 10:05 pm |
|
 |
reaper
Потребител
Местожителство: SLiven
|
като ида в залата по бокс слушам това http://zazz.bg/play:0f04dfcb и други песни на Roy JOnes jr , в фитнеса слушам това http://zazz.bg/play:5847e7ed и други песни на Bushido и Eko Fresh
_________________ A phenomenon,espicially a remarkable or outstanding person !
|
| Нед Сеп 14, 2008 10:08 pm |
|
 |
|
|