Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 5 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
НАДЪХВАНЕ!!!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Бих казал, а и не само аз, че музиката особено ако е доста силна, в залата разсейва особено ако си се назорил с доста кг на някой уред. За кардиото е много приятно, но когато си се концентрирал за 200 от лежанка музиката само разсейва. Хората са писали и в сайта четох отдавна има такава тема.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
в залата се надъхвам на всякаква музика, която ми харесва ... няма значение от стила или от ритъма

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Лични проблеми..

Techno, hard techno, hard stule, renesanz, maximal, gabba и такива Laughing Twisted Evil

a сетовете са на едни пичове dj IveX и Snorky и Technical Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Във фитнеса където аз тренирам пускат само хаус,минимал и подобни.....а аз едвам ги трая тея електронните Mad за това си нося мп-3ката.Напълнил съм я с метъл,рок....ню-метъл,хард рок,дет,блек метъл и малко траш хеви.Усилвам до край и започвам да блъскам.

Отговорете с цитат
Мнение  
lolowned написа:
Във фитнеса където аз тренирам пускат само хаус,минимал и подобни.....а аз едвам ги трая тея електронните Mad за това си нося мп-3ката.Напълнил съм я с метъл,рок....ню-метъл,хард рок,дет,блек метъл и малко траш хеви.Усилвам до край и започвам да блъскам.

а в залатa в която аз тренирам пускат радио Vomit направо немога да го трая и нося MP-3то което е пълно с хип-хоп главно DMX

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Влизам в залата, прибирам суичера в шкафчето и вадя слушалките от GSM-a. Осамотявам се за момент, пускам си Scorpions - Wind of Change и си припомням как бързо мина времето, как сякаш вчера бях във втори клас, как беше толкова лесно всичко.. и колко се промени живота. В колко заплетен свят живеем, просто.. Толкова намразих всичко около мен, просто докато мигне човек.. и вече се е озовал в свят, който не разбира.. Здравеопазване, образование, политика.. Провали се човечеството и това си е! От там се надъхвам да съм по-добър от всичко друго, което ме отблъсква в днешно време.

Според мен никоя музика не може да те надъха до такава степен че да помпиш със килограми които не са по силите ти аз когато дигам се надъхвам от това като сложа една тежест и знам че мога да я вдигна и нищо не може да ми попречи ако ще и чалга да ми пуснат в залата а иначе в залата слушам шамара,50 cent,DMX,2pac,Snoop dog,dr.dre,техно,хаус и диско

Отговорете с цитат
Мнение  
като ида в залата по бокс слушам това http://zazz.bg/play:0f04dfcb и други песни на Roy JOnes jr , в фитнеса слушам това http://zazz.bg/play:5847e7ed и други песни на Bushido и Eko Fresh Twisted Evil Snakeman

Напишете отговор Страница 5 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети