Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
НАчИНАЕщ pls HELP
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение НАчИНАЕщ pls HELP 
посаветваха ме да направя нова тема оказа се 4е имам един месец искам за тоя един месец да постигна максимални резултати ако е възможно някои да ми измиси програма тежа 82кг и съм висок 173см
благодаря предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
oще един съвет за един месец ако щеш и недеи излиза от фитнеса но нищо немойе6 да направиш. тренерите и хората запознати с това казват 3 месеца поне мускулите докато си доидат на мястото а ти ...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ок само питах

Отговорете с цитат
Мнение  
а поне малко да отслабна един месец ше ми стигне

Отговорете с цитат
Мнение  
наи добрият начин за отслабване поне според мен е всяка сутрин-кардио и след това на фитнес. аз поне така правя и какво да ти кажа за сега вървя много добре. а и мисля да си взема L carnitine за още по добри резултати

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
7up написа:
наи добрият начин за отслабване поне според мен е всяка сутрин-кардио и след това на фитнес. аз поне така правя и какво да ти кажа за сега вървя много добре. а и мисля да си взема L carnitine за още по добри резултати

Л-карнитина при теб е задължителен както ти казах вече !

Отговорете с цитат
Мнение  
знам знам

Отговорете с цитат
Мнение  
проблема е че сутрин съм зает чак към 3 часа на обяд съм свободен и хода към 16:00 на фитнес

Отговорете с цитат
Мнение  
междо другото от време на време играя волеибол

Отговорете с цитат
Мнение  
това за волеибола. нищо не помага смисал помага ам незначително.нз. пич хубаво е да правиш и ти кардио тренировки .защото мога да кажа че има голям ефект,бягам от около седмица и има ефект

Отговорете с цитат
Мнение Re: НАчИНАЕщ pls HELP 
slipknot написа:
посаветваха ме да направя нова тема оказа се 4е имам един месец искам за тоя един месец да постигна максимални резултати ако е възможно някои да ми измиси програма тежа 82кг и съм висок 173см

То за едим месец ако можело да стане аз щях да съм световен шампион по културизъм не става то така бате...аз тренирам няма да кажа точно колко но от доста време и е имало период в който за един месец съм качвал с половин кило най много,а си пия добавки спазвам си хранителен режим и т.н. и съответно е имало месец в който съм качвал по 2 кила дето се вика чиста мускулна маса така че не е така както си го мислиш...при начинаещите отначало израстването е бързо защото мускулът не е свикнал с тези натоварвания и се стресира и расте бързо но това е в първите три месеца а после като свикне и да видиш как се качва 1 кило...

Отговорете с цитат
Мнение  
вече това го разбрах щом немога да направя някакви мускули за този един месец поне ще мога ли да отслабна шото и това ми е проблем
бих искал да ми изготвиш една програма за отслабване Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
slipknot написа:
вече това го разбрах щом немога да направя някакви мускули за този един месец поне ще мога ли да отслабна шото и това ми е проблем
бих искал да ми изготвиш една програма за отслабване Smile

Вземи си Л-карнитин , пий го по 3 пъти на ден (сутрин , обяд и вечер) и без да ходиш на фитнес пак ще отслабнеш , и естествено избягвай вредните храни (пържено , свинко и т.н.). Аз лично по някога немога да разбера някой хора . Искат да отслабат а на обяд се натъпчат с пържени картофки , в 22:00 изядат 2 мазни свински паржоли и си лягат да спат и после след един месец викат аз ходих на фитнес туй онуй ама не отслабвам еми как да отлабнеш...

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:

Батко, така за 1 месец като казваш ми напомняш за една моя постъпка преди доста време, която беше най - голямата грешка в живота ми по отношение на спорта. Ей така като тебе бях много навит да сваля килограми за 1 месец и свалих ако не се лъжа 17 кг за 1 месец. Л карнитин, фет бърнъри , ниско въглехидратна диета като то тва си беше напрао диета само на витамини(ядох по 1 пилешка пържола на ден и 3 салати). В последствие се оказа че без да усетя съм изгорил цялостно много мускулни групи и се наложи да почвам от начало с всичко. Така че те съветвам следното: намали мазното както и въглехидратите, но задължително сутрин яж някаква високовъглехидратна храна(овесени ядки или картофи но да не са пържени). Хапвай по няколко кисели млека с ниска масленост на ден. Много кардио. Ако можеш прави по 40 минути в началото като задължително прочети за "толк теста". Мисля че за 2 или 3 месеца ще свалиш килограми без да си загубил голямо количество мускулатура(най - добре тренирай и мускулатурата).

Отговорете с цитат
Мнение  
да попитам 35-40кг от лежанка за начинаещ добре ли е или е слаба работа при полужение че тежа 80кг ?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети