Просто искам да направя нещо като анкета,за да разбера кои добавки са най-търсени и харесвани от всеки.
Нека дадем своето мнение
За мен продукт номер 1 е Serious Mass на "Optimum Nutrition"!
Има теми, в които всеки е написал както ползва, колко е доволен и какъв резултат е постигнал и за какво време. Безсмислено е от тази тема според мене.
Сря Фев 27, 2008 11:00 am
fitness-m.com Потребител
Сериос мас емного добър продукт с 4 вида протеин много витамини,минерали,креатин глутамин и т.н.Но според мен е по скоро за начинаещи.Колкото за най търсения продукт-според търсенето в моя магазин най продавани са амино 2700 на Универсал.
Просто искам да направя нещо като анкета,за да разбера кои добавки са най-търсени и харесвани от всеки.
Нека дадем своето мнение
За мен продукт номер 1 е Serious Mass на "Optimum Nutrition"!
Ми направи темата като анкета ,изброй няколко фирми и всеки да може да гласува
Сря Фев 27, 2008 12:02 pm
ФИТНЕС БГ Site Admin
Амино 2700 са много добър продукт, лошото че ги прекръстиха и увеличиха стоиноста има 17 лв. Иначе бяха уникални като баланс цена качество
Сря Фев 27, 2008 2:03 pm
Dimitar Hadjiev Потребител
От Добавките който сам ползвал до сега(гейнер,креатин,КГТ,Екди Стил,Протеин и Анимал Пак,Анимал М-Стак)..най сам доволен от Анимал Пак-а просто е много добро!!!
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 4:58 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети