Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Натрупване на мускулна маса,без добавки.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Натрупване на мускулна маса,без добавки. 
Здравейте!Аз съм на 15 и имам един въпрос.Как мога да натрупам мускулна маса чрез яко ядене и тренировки.Искам да си уформя гърдите,плочките,бицепса.Ако някой по-опитен може да ми каже какви тренировки точно да правя над какво да наблягам в яденето /без хапове/,ще съм му мн благодарен.10х предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ти не правиш разлика между анаболи и добавки.. перво попрочети малко из форума и тогава питай, пише си абсолютно всичко!

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
няблягаи на месо орис картофи извара пвесени ядки яж

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако започнеш да тренираш само някои части от тялото си ще станеш несъразмерен, затова си намери от сайта някоя програма за начинаещи, която ти допада и може да спазваш. за яденете яж хубави храни-чисти меса, зеленчуци ,плодове и храни богати на въглехидрати, но сложни въгл., а не захари! В сайта и форума много е изписано за това което ти питаш Wink успех ако нещо не разбираш питай.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за инфото.Не очаквах,че толкова бързо ще получа отговор. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Прочети Мускили от кошера

Отговорете с цитат
Мнение  
Съжалявам че така се намесвам в темата но ми стана доста интересно за този мед..Та откъде може да се набави ттози прашец..Защото магазини за мед сякаш не са срещат Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
на пазара Smile

Мнение  
Аз лично съм го намирал на всеки що годе добър пчеларски магазин или щанд. Това са стандартни продукти за медарството. Комбинацията поне последно като копувах излиза около 12 лв.иИ стига за 15-20 дена зависи колко ти е голйма лъжицата Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ReLeFNIQ написа:
Съжалявам че така се намесвам в темата но ми стана доста интересно за този мед..Та откъде може да се набави ттози прашец..Защото магазини за мед сякаш не са срещат Rolling Eyes

И в Метро го има.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети