е по добре посещаваи някои фитнес. .за кво ще даваш сумати пари за патеки и колела
ако питаш мен 8 години съм тренирал футбол и само бягането и диетите помагат да си подържаш или свалиш теглото ( не че някога ми е трябвало да свалям де)
по добре ходи бягаи 30 мин през ден в парка и взимаи Л - карнитин от колкото да бягаш на ден по 2 часа на патека или да въртиш колелото на едно място
ако за 1 месец няма значителен резултат аз ще ти купя една патека
а и още нещо . не яж мазнини , шоколади ( слаки неща) не пии газирано . яж повече чисто месо . махни хляба . на първо време можеш да си вземеш има един черен ако не се лъжа се каза " бонус "
не яж мазнотий. още след първия месец ще усетиш голяма разлика
и за бягането още нещо - намисли си едно време примерно 20 или 30 мин незнам колко ще издържиш и бягаи с такова темпо ,че да можеш да издържиш през всичките тези минути , не да спираш за почивки . + гледаи да се изпотиш и измориш.
ако нямаш воля да бягаш .. ако искаш пробваи с пътека , но резултатите ще са с пъти по бавни от колкото моя начин които ти казах
може същевремено с това да посещаваш сауна и да ходиш да плуваш
това е от мен
аиде успех