Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Натурално 50 см. ръка ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
По-вискоките може по трудна да качват, но качът ли стават огромни. http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/_%D3%EF%F0%E0%E6%ED%E5%ED%E8%FF/%C1%E8%F6%E5%EF%F1_2006092411/

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
adrianii написа:
По-вискоките може по трудна да качват, но качът ли стават огромни. http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/_%D3%EF%F0%E0%E6%ED%E5%ED%E8%FF/%C1%E8%F6%E5%EF%F1_2006092411/

добре си дал този линк,но мисля,че не си го разбрал!може да си висок и да си с къси мускулни влакна...височината не е определяща за качването на килограми.просто 45см бицепс на дълък крайник,не стои така както на къс Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Точно че колкото по висок толкова по дълга ръка (пример 170см има по къса ръка от 180см) Wink
съответно е по лесно да ти стане по голяма ръката ако си 170 Wink
дръг е въпроса че 180см дори и да му е по малка ръката може да има сила като твоита нали Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing НЕ!четете внимателно бе момчета Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
То зависи колко си висок Arrow Ако си около 195 см- 50 см ръка не е чудо голямо и е напълно възможно даже и без да си даваш много зор, и без да си чак толкова стриктен с храненето... Rolling Eyes

Височината едва ли има общо със структура на тялото и вида на мускулите...Аз при ръст 175см стигнах до 45см ръка,без диети,без суплементи и без химия.Тежах около 75кг.Разбирай не съм дебел,точно обратното даже.Тренирам от години,вече 5,резултата който посочих беше по-време на 2-рата или 3-тата година,забравих съм вече.

п.п.Ръката ми е дълга почти колкото на приятелите ми,които тренират с мен,189см и 186см са високи те.Разликата с по-ниския е нищожна а с по-високия също не е голяма.И това са митове и легенди,всичко е до ген!

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи да ви кажа нещо по въпроса с дължината на ръцете... Като си разперите ръцете встрани от тялото дължината от едната ръка до другата трябва да е колкото е височината ви... това е стандарта ! другите са нестандартни Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ro6aff написа:
Значи да ви кажа нещо по въпроса с дължината на ръцете... Като си разперите ръцете встрани от тялото дължината от едната ръка до другата трябва да е колкото е височината ви... това е стандарта ! другите са нестандартни Laughing

Вобще не става дума за дължината на ръката а за дължината на мускулите на ръцете!

Мнение  
RockyBalboa написа:
ro6aff написа:

Вобще не става дума за дължината на ръката а за дължината на мускулите на ръцете!

на мен ми е ясно за какво става дума...чета внимателно... това го казах понеже по горе се говорише как един е по висок с по къси или дълги ръце и тн...

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitbul.com/bb-calc.php ето тук всеки може да провери генетичния капацитет без стероиди,доколко е вярен незнам

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети