Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Натурално 50 см. ръка ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Натурално 50 см. ръка ? 
Ха сега да видим какво ви е мнението възможно ли е да се направи 50 см. ръка само с ядене, суплементи и яки тренировки Surprised и ако е възможно как Question Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Що да не е вазможно..но може би за 2-3 годинки сериозни тренировки Smile

Отговорете с цитат
Мнение Re: Натурално 50 см. ръка ? 
JAKI написа:
Ха сега да видим какво ви е мнението възможно ли е да се направи 50 см. ръка само с ядене, суплементи и яки тренировки Surprised и ако е възможно как Question Cool

JAKI Ти си жив пример кво се прайш Wink

Dimitar Hadjiev
За 3 год не става натурално.

Мнение  
Незнам Роки...но предполагам че за такова време..може и да стане ....може и да не расаждавам правилно..г/д сметам по мене си .. за 5 месеца зам качил в рацете от 33 оня ден мерих на 39
и викам си може да стане Smile..Но аз сам още начинаещ в тоя спорт и мн мн не ми вервайте Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
В началото всеки качва бързо после обаче не е така тренира се по 2 год за 2 санта (ако си късметлия)

Мнение  
То зависи колко си висок Arrow Ако си около 195 см- 50 см ръка не е чудо голямо и е напълно възможно даже и без да си даваш много зор, и без да си чак толкова стриктен с храненето... Rolling Eyes

Мнение  
Аз съм точно на обратното становище на мнението на Мария и по - себе си гледам и по мой приятел който се занимава активно от повече време с този спорт(той е с около 44 см). Високите хора много бавно слагат в ръцете и изобщо не им личи. Джаки то колкото знам ти остава 1 см. така че мисля, че сам може и да си дадеш отговора скоро Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Аз съм точно на обратното становище на мнението на Мария и по - себе си гледам и по мой приятел който се занимава активно от повече време с този спорт(той е с около 44 см). Високите хора много бавно слагат в ръцете и изобщо не им личи. Джаки то колкото знам ти остава 1 см. така че мисля, че сам може и да си дадеш отговора скоро Wink

Ааа, моето не е мнение- наблюдение е Arrow за реален случай говоря... Very Happy
Пък даже не се храни правилно.. Понякога даже въобще не се храни.. Very Happy

Мнение  
Всичко зависи от тренировките, яденето и сега в тея 50 см ПОТЕНЦИАЛ.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
max_paine написа:

Ааа, моето не е мнение- наблюдение е Arrow за реален случай говоря... Very Happy

То и аз имам един познат с 50 ръка пък даже не тренира, 130 кила е Wink голямо прасенце...

Мнение  
RockyBalboa написа:
M@R#@ написа:
max_paine написа:

То и аз имам един познат с 50 ръка пък даже не тренира, 130 кила е Wink голямо прасенце...

Хихихи... Laughing
Ееее, не говорим за такива случаи. 197 см е, около 105 кг с 49 см ръка, но 50 см не са му някаква цел- просто си тренира за кеф- така си е свикнал...
Яденето много му куца- ако внимава какво и колко яде ще стане много добре... Very Happy (не, че сега не е, де) Wink

Мнение  
Cool Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последната промяна е направена от JAKI на Пет Мар 07, 2008 7:14 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Значи мисля , че време да кажа и моето мнение ;
да напълно възможно е 50 см. натурално но доста по трудно е ! аз съм достигал до 51 см. абсолютно натурално но да бих казал бях доста мазен тогава ! но това си го бях поставил за цел и използвах абсолютно всичките ми познати методи на трениране, а те не са никак малко натрупани през годините тренировки и комбинации от различни видове диетични хранения и комбиниране на суплементи така , че бях открил кое най добре ми действа .

Това е отговор на многобройните въпроси на начинаещите по форумите за бодибилдинг да ли е възможно достигане на такива размери натурално Cool

я кажи някои от начините си . надявам се не ги пазиш в таина : )
и колко килограма беше когато постигна това

Мнение  
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последната промяна е направена от JAKI на Пет Мар 07, 2008 7:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI, колко си висок? Rolling Eyes

Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети