Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Начинаещ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Начинаещ 
Здравейти,почнах да тренирам преди месец обаче нямах програма и тренирах разбъркано,моля някой който наистина разбира от фитнес да ми направи 1на програма.
Висок съм:171 см.
кг:63
И ако може този които ми помогне за програмата да има в предвид,че искам да стана Релефен,а не масивен.
Благодаря Предварително

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Понеделник гърди - 4 упражнения с по-малки килограми и повече повторения
Вторник ръце(трицепс , бицепс) - трицепс 3,4 упражнения , бицепс 3,4 упражнения с повече повторения
Сряда ПОЧИВКА
Четвъртък гръб - 4 упражнения с повече повторения
Петък рамо , крака , - рамо 3 упражнения с повече пояторения , крака 4 упражнения
Събота ПОЧИВКА
Неделя ПОЧИВКА
За релеф трябват повече повторения с по малки килограми и не по-голяма почивка от 2 мин. не трябва да оставяш мускула да почива много време . Абе помпиш набързо и си отиваш WinkWinkWinkИ не забравяй храненето е най-важно храни се правилно и ефекта ще е налице Wink
айде Успех Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Първо се прави маса а след това релеф,
а щом си тренирал един месец трябва да продължиш с тренировка за начинаещи а не с разделна
препоръчва се пърата защото с нея ще имаш по бързо и по голям резултат отколкото с разделна Idea
Ако започнеш направо за релеф трябва да си наясно че ще върнеш кила а пък те не са ти множко Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря пичове ще имам на предвид си4ко казано Smile

Отговорете с цитат
Мнение Re: Начинаещ 
reaper написа:
Здравейти,почнах да тренирам преди месец обаче нямах програма и тренирах разбъркано,моля някой който наистина разбира от фитнес да ми направи 1на програма.
Висок съм:171 см.
кг:63
И ако може този които ми помогне за програмата да има в предвид,че искам да стана Релефен,а не масивен.
Благодаря Предварително

Пич , като ти гледам мерките според мен ти трябва маса и след това мисли за релеф.

Отговорете с цитат
Мнение  
реапер и аз съм от Сливен.Кажи каде тренираш и на колко си може и да те познавам Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
пич хода на Mutanta,щот ми е на близо Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ае ти в Българка ли живееш щото аз сам точно до залата.Но ходя до в една зала малко по надолу до енерджито

Отговорете с цитат
Мнение  
qvka аз съм от Ст.Заимов Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
тренирам от две седмици сериозно преди това съм ходил ама по рядко искам да направя релеф висок съм 174см и тежа около 82кг кажете трябва ли да отслабна зада почна релеф или така съм добре. кажете някоя програма с която да почна по възможност някоя по интензивна програма защото искам да постигна някакъв резултат за около два месеца

Отговорете с цитат
Мнение  
а е пич що не земеш една нова темичка да отвориш ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
имам въпрос понеделник,сряда и петък хода на фитнес вторник,четвъртък и събота бягане искам да знам дали ги редувам правилно или трябва да промена нещо

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети