Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Начин на хранене
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Начин на хранене 
ако вземам протеин и в същото време ям пилешко месо, ориз, зеленчуци, кисело мляко, яйца и риба през седмицата но покрай тях ям и сладки неща както и пици дюнери и тем подободни ще има ли много смисал ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
да ште има то сладките нешта не че пречат чак токова на качването а помагат на качването на мазнини поне аз така мисля

Отговорете с цитат
Мнение  
значи в такав случай няма да трябва да се ограничавам от към храни ?(за сега 2ра седмица се старая да ям колкото се може по малко сладко и да пия по малко газирано както и ям много малко тестени продукти, но все пак ги ям ... )

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре бе ти малоумен ли си пише "Тренировъчни програми за повишаване на тегло" а ти ми пишеш тема "Хранене" кажи ми нодмален ли си?

Мнение  
извинете обаркал съм раздела !

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Добре бе ти малоумен ли си пише "Тренировъчни програми за повишаване на тегло" а ти ми пишеш тема "Хранене" кажи ми нодмален ли си?

Знам че съм нов и не е добре да се обаждам много много ама тук трябва да се намеси медиатора без да обижда хората. Smile Wink

genataa написа:
ако вземам протеин и в същото време ям пилешко месо, ориз, зеленчуци, кисело мляко, яйца и риба през седмицата но покрай тях ям и сладки неща както и пици дюнери и тем подободни ще има ли много смисал ?

Само не смесвай рибата и киселото мляко Exclamation Exclamation Smile А сладките неща ги яж преди тренировка. Smile

Жоржос@
1. Това което съм написал е въпрос а не убида! Wink
2. Ако беше на мое място и виждаше по 100 такива теми на седмица и ти щеше да започнеш да се изнервяш от време на време.
3. Ако имаш забележки има каде да се оплачеш Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети