ако вземам протеин и в същото време ям пилешко месо, ориз, зеленчуци, кисело мляко, яйца и риба през седмицата но покрай тях ям и сладки неща както и пици дюнери и тем подободни ще има ли много смисал ?
Вто Фев 05, 2008 10:52 pm
Administrator
zverozavar Потребител
да ште има то сладките нешта не че пречат чак токова на качването а помагат на качването на мазнини поне аз така мисля
Вто Фев 05, 2008 11:01 pm
genataa
значи в такав случай няма да трябва да се ограничавам от към храни ?(за сега 2ра седмица се старая да ям колкото се може по малко сладко и да пия по малко газирано както и ям много малко тестени продукти, но все пак ги ям ... )
Добре бе ти малоумен ли си пише "Тренировъчни програми за повишаване на тегло" а ти ми пишеш тема "Хранене" кажи ми нодмален ли си?
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
Вто Фев 05, 2008 11:19 pm
genataa
извинете обаркал съм раздела !
Сря Фев 06, 2008 7:03 am
Жоржос Потребител
RockyBalboa написа:
Добре бе ти малоумен ли си пише "Тренировъчни програми за повишаване на тегло" а ти ми пишеш тема "Хранене" кажи ми нодмален ли си?
Знам че съм нов и не е добре да се обаждам много много ама тук трябва да се намеси медиатора без да обижда хората.
genataa написа:
ако вземам протеин и в същото време ям пилешко месо, ориз, зеленчуци, кисело мляко, яйца и риба през седмицата но покрай тях ям и сладки неща както и пици дюнери и тем подободни ще има ли много смисал ?
Само не смесвай рибата и киселото мляко А сладките неща ги яж преди тренировка.
Жоржос@
1. Това което съм написал е въпрос а не убида!
2. Ако беше на мое място и виждаше по 100 такива теми на седмица и ти щеше да започнеш да се изнервяш от време на време.
3. Ако имаш забележки има каде да се оплачеш
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
В момента е: Нед Юли 06, 2008 2:23 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети