Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Нашумяла диета за отслабване-Японско чудо
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
maria написа:
JAKI написа:
Айдеее пак се започна
Закуска - едно кафе
Обяд - една салатка
Вечеря - едно млекце и т.н
УЖАААС Crying or Very sad

Very Happy Ужааас, ама ако си забелязал, жените предпочитат да гладуват вместо да спортуват :D, цяла рима сътворих. В нашия колектив в момента всички жени са на диети, хрупат солети, моркови и т. н.-идва пролет Embarassed Като почна да ги каня в залата, не гледат с добро око на това. Даже си мисля, че ме смятат за въртоглава Wink Явно си е до различие в женската и мъжката психика, макар че има и мъже, които се стресирват при идея за тренировки Very Happy

За съжаление е така и това е най-голямата им грешка . Но са твърдо убедени, че така трябва се свалят кг. и не вземат от дума .

Вярно, че повечето жени не обичат да спортуват, но за съжаление и нямат време да обикнат спорта... Arrow работят наравно с мъжете и освен това гледат деца, поддържат домакинството, което си е още 2 работи... И от къде време и за спорт...? Confused
По- суетните правят диети, защото не изисква допълнително време, но останалата (по- голяма част) са толкова изнервени от това, че времето все не им стига, че оставаше да ги лишат от храна... Confused
Чак когато децата им поотраснат и вече (почти) се "гледат сами" им се отваря малко време за спорт, но тогава тепърва да започва човек да си създава навици е много по- трудно... Rolling Eyes

И тогава чуват за вълшебната диета "7 кг за 7 дни".. Very Happy
И тъкмо вече са се докарали на такива кг., че наистина за 7 дни нищо чудно да свалят толкова....

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
maria написа:
JAKI написа:
Айдеее пак се започна
Закуска - едно кафе
Обяд - една салатка

Very Happy Ужааас, ама ако си забелязал, жените предпочитат да гладуват вместо да спортуват :D, цяла рима сътворих. В нашия колектив в момента всички жени са на диети, хрупат солети, моркови и т. н.-идва пролет Embarassed Като почна да ги каня в залата, не гледат с добро око на това. Даже си мисля, че ме смятат за въртоглава Wink Явно си е до различие в женската и мъжката психика, макар че има и мъже, които се стресирват при идея за тренировки Very Happy

За съжаление е така и това е най-голямата им грешка . Но са твърдо убедени, че така трябва се свалят кг. и не вземат от дума .

Нищо подобно - естествено, че предпочитам да спортувам, вместо да гладувам! Обичам движението, защото то ме тонизира, а обичам и да ям. Но в момента ми е невъзможно да спортувам, колкото и да искам, защото имам малко бебе, което няма на кого да оставя! И какво - трябва да съм дебела, така ли? Освен това не съм 60 кг, както някой е казал по-нагоре, а 72, така че се надявам ефектът при мен да е по-голям.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
JAKI написа:
maria написа:
JAKI написа:
Айдеее пак се започна
Закуска - едно кафе
Обяд - една салатка

Вярно, че повечето жени не обичат да спортуват, но за съжаление и нямат време да обикнат спорта... Arrow работят наравно с мъжете и освен това гледат деца, поддържат домакинството, което си е още 2 работи... И от къде време и за спорт...? Confused
По- суетните правят диети, защото не изисква допълнително време, но останалата (по- голяма част) са толкова изнервени от това, че времето все не им стига, че оставаше да ги лишат от храна... Confused
Чак когато децата им поотраснат и вече (почти) се "гледат сами" им се отваря малко време за спорт, но тогава тепърва да започва човек да си създава навици е много по- трудно... Rolling Eyes

И тъкмо вече са се докарали на такива кг., че наистина за 7 дни нищо чудно да свалят толкова....

Smile Много добре казано!

Отговорете с цитат
Мнение  
Права е M@R#@ за жени, които имат отговорности към семейството и децата, знам го и по себе си, но колко момичета на по 15,16....20 години имат наднормено тегло. Те пък се оправдават, че ходят на училище...и пазят диети, даже гладуват, което е съвсем зле за тяхната възраст. Нещо някъде се греши - в семейството, в училище, няма в някои градове места за спорт, по-лесно е пред телевизора или в кафенето. Пък и по себе си знам как се мъча да се оправдая, като реша да изкръшкам от тренировка - ставам най-заетия човек Embarassed
А между другото, поне според мен, тази диета не е толкова драстична и не е невъзможно да се издържи. Може би зависи и от навиците за хранене.

Мнение  
Цитат:

Нещата определено не стоят по този начин. Всеки един нормален човек, който има изграден навик да спортува си го изгражда този навик в ранната възраст, когато все още не се занимава с домакинство и деца. Тези които си мислят, че ще си наложат да се научат да спортуват докато вкъщи чакат децата - няма как да стане. В ранна детска възраст е най- добре защото в един момент просто спорта става част от ежедневието ти и го пригаждаш по някакъв начин.

Edit:Малко офф топик - яжте бе хора вижте на тея в Сумалия какво им е Laughing

Последната промяна е направена от max_paine на Вто Мар 04, 2008 4:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
абе кви са тия глупости които иска да спортува винаги намира време Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
То за мързела винаги има оправдание .
Който има желание да спортува време винаги се намира.
А бе вие тези къщи да не ги чистите всеки ден , всеки ден по 24 часа с парцала ли стоите ?
Т`ва че предпочитате един час да си лакирате ноктите вместо да отидете на фитнес е друг въпрос . Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
абе кви са тия глупости които иска да спортува винаги намира време Wink

Ти не бъди толкова краен , защото народът казва: " Не питай старило, а питай патило", пък ти не си даже и "старило" Very Happy Съдиш от твоята позиция , но я питай този, който има малки деца. Ако няма възрастни хора да помагат, на кого да се остави детето; ако няма пари за бавачка.. ...ако въобще не стигат парите вкъщи ....и още много "ако". Вярно е, че трябва желание за всичко, но има и други фактори, само че не си стигнал още до тях поради възрастта си Very Happy

Мнение  
JAKI написа:
А бе вие тези къщи да не ги чистите всеки ден , всеки ден по 24 часа с парцала ли стоите ?
Т`ва че предпочитате един час да си лакирате ноктите вместо да отидете на фитнес е друг въпрос . Wink

Браво JAKI

Мнение  
JAKI написа:

Twisted Evil Че осигурете чистачка, бавачка, пари за маникюрист, за масажист, за фитнес, за добавки и готово Laughing Някои мъже така правят Wink

Мнение  
JAKI написа:

Хихихи... Laughing
Маникюрът е съвсем отделна работа- много по малко време изисква (около 1- 1.30) и е веднъж седмично... Де да можеше и с тренировките да е така... Всъщност предпочитаме И маникюр, И фитнес, а не ИЛИ...
А колкото за "парцала"- всъщност ето това е по- близко до фитнеса Arrow веднъж изчистено основно после се иска само поддръжка- около час всеки ден, или през ден.... като фитнеса... Very Happy

За да не обясняваме само Arrow що не вземете да пробвате, най- добре... Very Happy

Мнение  
Ха ха ха ха ха Тая тема стана като семеен скандал Razz

Както винаги жените са най-измъчени , а парите за глезотийките като маникюр , педикюр , масажи , фризьори , фитнес , примерно бавачка или чистачка кой ги вади а ? Вие какво искате всичко на готово а ? Парички на готово а вие да щракате с пръсти а ? Щото някой мъже така давали на жените си ? Това ли е вашият идеал за мъж скъпи дами ?

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
JAKI написа:

Браво JAKI

Не стоя по цял ден с парцала, но не мога да вкарам количката с бебето в залата за фитнес, нали! Колкото до маникюра - от много отдавна не подържам такъв, защото ръцете ми почти непрекъснато със във вода. Не знам на колко години си, но някога, когато се ожениш и имаш дете, ще видиш дали жена ти би имала възможност за фитнес.
По отношение на този,който беше казал , че навици се изграждат от детството, ще кажа, че аз навици да живея с движение имам. Е, не съм спортувала, но съм се занимавала с какъвто се сетиш вид танци доста години, не говорим за тези в дискотеките Wink
Мария, трудно е да убеждаваш мъже, особено, когато са с числено превъзходство Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Вярно, че се отклонихме от темата Very Happy , но само да покажа какво правят някои мъже от любов, а ти, JAKI, за едни пари.. Rolling Eyes
ТУК
Как ти се вижда, а?

Мнение  
maria написа:
JAKI написа:

Twisted Evil Че осигурете чистачка, бавачка, пари за маникюрист, за масажист, за фитнес, за добавки и готово Laughing Някои мъже така правят Wink

Или пък със заплатата, която изкарваме- да си осигурим чистачка- бавачка- готвачка... Idea
Така ще работим, за да се чувстваме обществено ангажирани и полезни и ще има време за фитнес,..... а и няма да обиждаме мъжа, като му отнемаме привилегията като глава на семейството- да го издържа.... Idea

Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети