Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Нашумяла диета за отслабване-Японско чудо
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Вярно, че се отклонихме от темата Very Happy , но само да покажа какво правят някои мъже от любов, а ти, JAKI, за едни пари.. Rolling Eyes
ТУК
Как ти се вижда, а?

Леле колко е бил дебел заради жена си Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
RockyBalboa написа:
JAKI написа:
То за мързела винаги има оправдание .
Който има желание да спортува време винаги се намира.
А бе вие тези къщи да не ги чистите всеки ден , всеки ден по 24 часа с парцала ли стоите ?
Т`ва че предпочитате един час да си лакирате ноктите вместо да отидете на фитнес е друг въпрос . Wink

Браво JAKI

Не стоя по цял ден с парцала, но не мога да вкарам количката с бебето в залата за фитнес, нали! Колкото до маникюра - от много отдавна не подържам такъв, защото ръцете ми почти непрекъснато със във вода. Не знам на колко години си, но някога, когато се ожениш и имаш дете, ще видиш дали жена ти би имала възможност за фитнес.
По отношение на този,който беше казал , че навици се изграждат от детството, ще кажа, че аз навици да живея с движение имам. Е, не съм спортувала, но съм се занимавала с какъвто се сетиш вид танци доста години, не говорим за тези в дискотеките Wink
Мария, трудно е да убеждаваш мъже, особено, когато са с числено превъзходство Wink

Абе да ти кажа то до някъде може да се тренира и във вкъщи . Може да правиш доста упражнения за поддържане на доба фигура и във вкъщи , дори ако си закупиш и някой уред като велоергометър или крос тренажор ще е още по -добре . Така докато детето ти спи ти ще можеш да направиш някоя друга тренировка и съчетана с правилно хранене 90 % ще има ефект .
Така че пак опираме до желанието .

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7, може да сме по-малко като брой, ама сме упорити...и сме прави Rock ya
Пък и ти тренираш, даже с тежести, защото децата не са по 1 кг( това за сведение на мъжете) Laughing

Мнение  
Един въпрос имам към maria и M@R#@ ВИЕ женени ли сте , имате ли деца ?
До колкото знам сте сериозно трениращи дами ? И сте доста на ти сфитнеса .
Или се лъжа ?

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:

Ама разбира се, че опираме до желанието Arrow И най- добре, ако една жена има желание да спортува- да остави чистене, готвене, пране и детето на грижите на другия му родител и неин съквартирант .....и да си спортува...
И ако има желание за спорт- ще го направи... Very Happy
Пък той после да си мисли варианти за спорт, ако "има желание"..... и време... Very Happy

Мнение  
If there's a will there's a way! Пък после се сменят и жената гледа децата а мъжът помпи във фитнеса Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
И мъжа и жената работят така, че един ден ще чисти жената на другия ден мъжа и така ще има време и единият да тренира и другият . Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
JAKI написа:

Ама разбира се, че опираме до желанието Arrow И най- добре, ако една жена има желание да спортува- да остави чистене, готвене, пране и детето на грижите на другия му родител и неин съквартирант .....и да си спортува...
Пък той после да си мисли варианти за спорт, ако "има желание"..... и време... Very Happy

Предлагам да не задълбаваме повече в темата, защото така пък ще стане на въпрос за професии,какво работи половинката и дали изобщо има свободно време да си стои вкъщи и блаблабла. Така или иначе всички сме прави помалко. Просто обикновено хората гледат от своята си страна, затова се получават споровете. Но пък иначе нямаше да е интересно Smile Хайде лека вечер ви казвам, че имам правя салата с лимон Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
M@R#@ написа:
JAKI написа:

Предлагам да не задълбаваме повече в темата, защото така пък ще стане на въпрос за професии,какво работи половинката и дали изобщо има свободно време да си стои вкъщи и блаблабла. Така или иначе всички сме прави помалко. Просто обикновено хората гледат от своята си страна, затова се получават споровете. Но пък иначе нямаше да е интересно Smile Хайде лека вечер ви казвам, че имам правя салата с лимон Laughing

С какво ще я правиш тая салата ? И какво друго ще правиш за вечеря към салатката ? Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Или се лъжа ?

Разбирам как искаш да поставиш капана Laughing , но ...на мен родителите ми помагаха и оставях сина при тях, а после той стана фитнес маниак и така...
Та - желанието е важно, без него не може, но и само то не стига.

Мнение  
Направо и разгонихте фамилията на темата!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Или се лъжа ?

Аз нямам ежедневни семейни задължения...

Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети