|
Страница 3 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
maria написа:Вярно, че се отклонихме от темата , но само да покажа какво правят някои мъже от любов, а ти, JAKI, за едни пари..
ТУК
Как ти се вижда, а?
Леле колко е бил дебел заради жена си
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Мар 04, 2008 5:27 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
JAKI
Тренер
|
dreamer7 написа:RockyBalboa написа:JAKI написа:То за мързела винаги има оправдание .
Който има желание да спортува време винаги се намира.
А бе вие тези къщи да не ги чистите всеки ден , всеки ден по 24 часа с парцала ли стоите ?
Т`ва че предпочитате един час да си лакирате ноктите вместо да отидете на фитнес е друг въпрос . 
Браво JAKI
Не стоя по цял ден с парцала, но не мога да вкарам количката с бебето в залата за фитнес, нали! Колкото до маникюра - от много отдавна не подържам такъв, защото ръцете ми почти непрекъснато със във вода. Не знам на колко години си, но някога, когато се ожениш и имаш дете, ще видиш дали жена ти би имала възможност за фитнес.
По отношение на този,който беше казал , че навици се изграждат от детството, ще кажа, че аз навици да живея с движение имам. Е, не съм спортувала, но съм се занимавала с какъвто се сетиш вид танци доста години, не говорим за тези в дискотеките
Мария, трудно е да убеждаваш мъже, особено, когато са с числено превъзходство 
Абе да ти кажа то до някъде може да се тренира и във вкъщи . Може да правиш доста упражнения за поддържане на доба фигура и във вкъщи , дори ако си закупиш и някой уред като велоергометър или крос тренажор ще е още по -добре . Така докато детето ти спи ти ще можеш да направиш някоя друга тренировка и съчетана с правилно хранене 90 % ще има ефект .
Така че пак опираме до желанието .
|
| Вто Мар 04, 2008 5:28 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
dreamer7, може да сме по-малко като брой, ама сме упорити...и сме прави
Пък и ти тренираш, даже с тежести, защото децата не са по 1 кг( това за сведение на мъжете)
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Вто Мар 04, 2008 5:30 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
Един въпрос имам към maria и M@R#@ ВИЕ женени ли сте , имате ли деца ?
До колкото знам сте сериозно трениращи дами ? И сте доста на ти сфитнеса .
Или се лъжа ?
|
| Вто Мар 04, 2008 5:39 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
JAKI написа:
Така че пак опираме до желанието .
Ама разбира се, че опираме до желанието  И най- добре, ако една жена има желание да спортува- да остави чистене, готвене, пране и детето на грижите на другия му родител и неин съквартирант .....и да си спортува...
И ако има желание за спорт- ще го направи...
Пък той после да си мисли варианти за спорт, ако "има желание"..... и време...
_________________ VAE VICTIS
|
| Вто Мар 04, 2008 5:43 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
If there's a will there's a way! Пък после се сменят и жената гледа децата а мъжът помпи във фитнеса
|
| Вто Мар 04, 2008 5:45 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
И мъжа и жената работят така, че един ден ще чисти жената на другия ден мъжа и така ще има време и единият да тренира и другият .
|
| Вто Мар 04, 2008 5:51 pm |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
|
| Вто Мар 04, 2008 5:51 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
|
| Вто Мар 04, 2008 5:54 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
JAKI написа:Един въпрос имам към maria и M@R#@ ВИЕ женени ли сте , имате ли деца ?
Или се лъжа ?
Разбирам как искаш да поставиш капана  , но ...на мен родителите ми помагаха и оставях сина при тях, а после той стана фитнес маниак и така...
Та - желанието е важно, без него не може, но и само то не стига.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Вто Мар 04, 2008 6:01 pm |
|
 |
hvuchew
|
Направо и разгонихте фамилията на темата!!!
|
| Вто Мар 04, 2008 6:31 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
JAKI написа:Един въпрос имам към maria и M@R#@ ВИЕ женени ли сте , имате ли деца ?
Или се лъжа ?
Аз нямам ежедневни семейни задължения...
_________________ VAE VICTIS
|
| Вто Мар 04, 2008 7:21 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Дек 01, 2008 11:33 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 3 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|