| Автор |
Съобщение |
maria
Модератор
|
 Нашумяла диета за отслабване-Японско чудо
Какво ще кажете за тази твърде нашумяла диета(Японско чудо), която се ползва и от жени, и от мъже?  Към тази диета вниманието ми насочи dreamer7, така че й благодаря
Не са посочени точни количества, защото можете да ядете колкото искате от посочения продукт. Месото трябва да е сварено или печено, през целия ден можете да ядете плодове, но не се консумират никакъв алкохол, сол и захар.
1 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
2 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители
3 ден:
Обяд: зеленчуци, плод
Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата
4 ден:
Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
5 ден:
Закуска: настърган морков с лимон
Обяд: печена риба и домати
Вечеря: не се яде
6 ден:
Обяд: 200 гр варено пилешко месо и салата
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца и настърган морков
7 ден:
Обяд: парче месо, кисел плод
Вечеря: може да се яде всичко
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Нед Мар 02, 2008 10:19 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Ами то при такъв глад и да не е Японско пак ще се отслабва
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Мар 02, 2008 11:25 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 Е като ти чета дневника, съм сигурна , че за теб това е равностойно на глад  На мен не ми се струва глад, защото в някои дни ям доста по-малко, но пък ми се струват много тези яйца. Обещават за 7 дни 7 кг, в което аз лично се съмнявам. Дори така да е, после дали ще се задържи резултатът
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Пон Мар 03, 2008 6:21 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
доре бе то за 7 дена като гледам няма виглехидрати сигорно ше станеш като парцал
|
| Пон Мар 03, 2008 11:01 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
Айдеее пак се започна
Закуска - едно кафе
Обяд - една салатка
Вечеря - едно млекце и т.н
УЖАААС
|
| Пон Мар 03, 2008 11:50 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Тя тази диета е многоооо стара...
Иначе се отслабва  и е нормално, при положение, че се приемат толкова малко калории... Преди години беше нашумяла и под името "7 кг. за 14 дни"... Но при всеки резултатите са индивидуални... Свалят се м/у 1.5 и 7 кг- зависи колко си над нормата...
_________________ VAE VICTIS
|
| Пон Мар 03, 2008 12:21 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Без никакви въглехидрати, ако се натоварваш в тези дни психически и физически може да изпаднеш в кетозис(поне така си мисля). Трябва да има едно въглехидратно хранене поне (лично мое мнение)
Цитат:Месото трябва да е сварено или печено, през целия ден можете да ядете плодове, но не се консумират никакъв алкохол, сол и захар.
Оп съжалявам не бях видял плодовете като източник на въглехидрати. Значи все пак кетозата може да се избегне
|
| Пон Мар 03, 2008 1:41 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
M@R#@ написа:Тя тази диета е многоооо стара...
Иначе се отслабва и е нормално, при положение, че се приемат толкова малко калории... Преди години беше нашумяла и под името "7 кг. за 14 дни"... Но при всеки резултатите са индивидуални... Свалят се м/у 1.5 и 7 кг- зависи колко си над нормата...

Е, сега е ускорена - 7 кг за 7 дни. Има напредък  Ако човек свали 7 кг , си струва усилието. Не ми се е случвало, но си мисля, че ако стане,човекът може да се мотивира и да намали още теглото си. Целта оправдава средствата понякога,нали?
|
| Пон Мар 03, 2008 5:33 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Да, права си- вече всичко става по- бързо...
Явно важи и за отслабването...
_________________ VAE VICTIS
|
| Пон Мар 03, 2008 7:48 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
JAKI написа:Айдеее пак се започна
Закуска - едно кафе
Обяд - една салатка
УЖАААС 
 Ужааас, ама ако си забелязал, жените предпочитат да гладуват вместо да спортуват  , цяла рима сътворих. В нашия колектив в момента всички жени са на диети, хрупат солети, моркови и т. н.-идва пролет  Като почна да ги каня в залата, не гледат с добро око на това. Даже си мисля, че ме смятат за въртоглава  Явно си е до различие в женската и мъжката психика, макар че има и мъже, които се стресирват при идея за тренировки
|
| Вто Мар 04, 2008 5:49 am |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
Добре че подхвана темата, защото аз от днес започвам въпросната диета. Даже в момента, докато чета форума, вече пия едно горчиво кафенце  Имайк впредвид, че по принцип го пия с много захар и сметана. Много искам този път да се мотивирам така, че да успея, защото напоследък не мога да се гледам, а това, че съм родила наскоро, не ме оправдава никак. Лек ден, отивам да варя яйца
|
| Вто Мар 04, 2008 7:58 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
според мене от тая диета ше се свали ама иоио ефект ште има почти сам 100%
|
| Вто Мар 04, 2008 11:02 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
|
| Вто Мар 04, 2008 11:05 am |
|
 |
hvuchew
|
7 килограма - ама от колко?
Ако си 107 (може и да)може. Ама я микажи ако си 60 кила как ще ги звалиш тези 7 за 7 дена? - 12% лично тегло за седмица? Кой луд се връзва на тази глупост?
|
| Вто Мар 04, 2008 11:57 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
maria написа:JAKI написа:Айдеее пак се започна
Закуска - едно кафе
Обяд - една салатка
УЖАААС 
Ужааас, ама ако си забелязал, жените предпочитат да гладуват вместо да спортуват :D, цяла рима сътворих. В нашия колектив в момента всички жени са на диети, хрупат солети, моркови и т. н.-идва пролет Като почна да ги каня в залата, не гледат с добро око на това. Даже си мисля, че ме смятат за въртоглава Явно си е до различие в женската и мъжката психика, макар че има и мъже, които се стресирват при идея за тренировки 
За съжаление е така и това е най-голямата им грешка . Но са твърдо убедени, че така трябва се свалят кг. и не вземат от дума .
|
| Вто Мар 04, 2008 11:58 am |
|
 |
|
|