Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
На 13 съм мога ли да вэемам
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Е от една кутия ще е никакъв. Какъв е ефкта ако изядеш една пържола или едно яйце Laughing . Поне месец употреба в препоръчаната доза.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ми с препора4аната ми доза 6те ми стигне за около 15-20 дена ако пия такъв гейнер 2-3 месеца 6те има ли голям ефект Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
fizz_got_flow написа:
ми с препора4аната ми доза 6те ми стигне за около 15-20 дена ако пия такъв гейнер 2-3 месеца 6те има ли голям ефект Wink

Не очаквай кой знае какви резултати само от един суплемент.

Отговорете с цитат
Мнение  
venko написа:
Ами аз ям през 2 часа и доста повече от горепосочената хранителна програма и въпреки това ефекта е супер минимален . Дали това е защото не взимам все още никакви хранителни добавки ?

тва е все едно да ходиш всеки ден на фитнес...ефекта пак е никакъв.под правилно хранене несе разбира да ядеш като не видял през 2 часа , а да ядеш неща пак често , но в умерени количества.ти може да ядеш и по десет пъти на ден ама като изядеш една мазна свинска паржола в 10 вечерта и след половин час като си легнеш какъв е смисъла...затова като ти кажат правилно , ядеш в умерени количества а не като невидял.човек който иска да качва маса без стеройди , а чисто дето се вика само с ядене и хранителни добавки...за това нещо трябват години , не става както си я мислиш ти ...един месец ся ще пия гейнера и ще кача 5 кила мускули , и после ще си ходя ейтака само...а й само с гейнер не става! трябва да комбимираш и с аминокиселини и с креатин и с глутамин...не е едно нещо то... и не става както си го мислиш...

Отговорете с цитат
Мнение  
sporting_,а аз сам на 13 мога ли да пита глутамини креатини и такива раоти или о6те е вредно за мене?

Отговорете с цитат
Мнение  
fizz_got_flow написа:
sporting_,а аз сам на 13 мога ли да пита глутамини креатини и такива раоти или о6те е вредно за мене?

не е вредно от това са ти изградени муслулите ама зз да имаш ефект след време се иска да се комбинират няколко суплимента...отиваш при инструктура си в залата питаш го той човека за това е там. Защото пак сигурно се повтарям ама тука от форума всеки дава акъл ама друго си е човек който разбира да те види и да прецени най-доброто за тебе... Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI ми казва 4е сам о6те малак ти обратното ... нз какво да правя висок съм 175 см тежа 60кг и сам на 13 последно полезно ли е или не ?

Отговорете с цитат
Мнение  
fizz_got_flow написа:
JAKI ми казва 4е сам о6те малак ти обратното ... нз какво да правя висок съм 175 см тежа 60кг и сам на 13 последно полезно ли е или не ?

еми малък си ама щом си решил по добре да ти кажа как и какво ...

Отговорете с цитат
Мнение  
за сега мисля да си остана само с гейнер а след 1-2 години 6те по4на и с други супламенти

Отговорете с цитат
Мнение  
fizz_got_flow написа:
за сега мисля да си остана само с гейнер а след 1-2 години 6те по4на и с други супламенти

ако искаш да постигнеш резултати от гейнера през тази една две години трябва да направиш мах 2 почивки така че и парите играят роля и то голяма в случая...

Отговорете с цитат
Мнение  
аве ас съм на 16 и съм 1,76,60 кг ве ти си некъф болен Rolling Eyes
за кфо са ти добавки,протеин и креатин може си пиеш,ама мас гейнър...

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:
аве ас съм на 16 и съм 1,76,60 кг ве ти си некъф болен Rolling Eyes
за кфо са ти добавки,протеин и креатин може си пиеш,ама мас гейнър...

незнам ,защо казваш : "ти си некъф болен" според мен той иска да постигне някакъв ефект да качи маса а ти казваш "ти си болен"!

Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети