Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
На 13 съм мога ли да вэемам
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение На 13 съм мога ли да вэемам 
Аэ съм на 13 години и ходя от 2 месеца на фитнес.Висок сам 1.76м и тежа около 60кг.Искам да знам дали мога да вземам един геинер с 25% садаржание на протеини и 75% садаржание на ваглехидрати,а ако немога моля напи6ете ми за6то и на какво ми пре4и Question [/code]

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Можеш..

Мнение Re: на 13 съм мога ли да вэемам 
fizz_got_flow написа:
Аэ съм на 13 години и ходя от 2 месеца на фитнес.Висок сам 1.76м и тежа около 60кг.Искам да знам дали мога да вземам един геинер с 25% садаржание на протеини и 75% садаржание на ваглехидрати,а ако немога моля напи6ете ми за6то и на какво ми пре4и Question [/code]

Малкия ще става машина ... още от малък се е запалил WinkWinkWink

Отговорете с цитат
Мнение  
Хахаха нямам намерение да ставам ма6ина за6тото тренирам футбол а това 6те ми пре4и Wink И са6то така искам да питам може ли да направя така 4е да не ка4вам пове4е от 4-5кг(например за 2 месеца опотреба на геинера),а да направя това което имам на мускули,вапреки 4е сам доста слаб

Отговорете с цитат
Мнение  
Можеш..

Мнение  
fizz_got_flow написа:
Хахаха нямам намерение да ставам ма6ина за6тото тренирам футбол а това 6те ми пре4и Wink И са6то така искам да питам може ли да направя така 4е да не ка4вам пове4е от 4-5кг(например за 2 месеца опотреба на геинера),а да направя това което имам на мускули,вапреки 4е сам доста слаб

или фитнес или футбол ! Избора е твой . Брата играе футбол и като беше по на 16 години се мъчеше да ги съвместява двете и аз му казах че няма да стене ама той упорид ама след 2-3 месеца сам се увери така че едното или другото...ако ще ходиш от време на време в фитнес залата изобщо не взимай добавки само ще си дадеш парите напразно...добавките не е само да ги вземеш и да си мислиш че след 2 месеца ще имаш адските мускули ... не става така иска тренировки хранителен режим не е една работа то ... Wink УПЕХ Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре де неможе ли да вземам 2 месеца гейнера и после да си продалжа да ходя на фитнес без гейнера?Искам просто малак резултат ... Не кои знае колко много.И о6те не6то-ако вземам гейнер 2 месеца и после продалжа да ходя на фитнес резултата от гейнера 6те се запази ли ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Културизъм за футболисти

Мнение  
fizz_got_flow написа:
Добре де неможе ли да вземам 2 месеца гейнера и после да си продалжа да ходя на фитнес без гейнера?Искам просто малак резултат ... Не кои знае колко много.И о6те не6то-ако вземам гейнер 2 месеца и после продалжа да ходя на фитнес резултата от гейнера 6те се запази ли ?

може ! за да не загубиш каченото от гейнера трябва да ядеш правилно , защото 2 месеца даваш на огранизма белтъци ,въглехидрати , витамини и т.н. и после като спреш смисъла е никакъв . Като го взимаш гейнера пак трябва хранителен режим щото без хранителен режим не може в този спорт...

Отговорете с цитат
Мнение  
какъв трябва да е хранителния режим докато пия гейнера?Кажи ми някоя хранителна диета или не6то такова докато пия гейнера плс.

Отговорете с цитат
Мнение  
Прочети малко из форума, на много места има писано какво да е храненето при качване на маса...

Мнение  
fizz_got_flow написа:
какъв трябва да е хранителния режим докато пия гейнера?Кажи ми някоя хранителна диета или не6то такова докато пия гейнера плс.

еми стандартната хранителна пргорама...
08:00 - 5 белтъка (варени)
10:00 овесени ядни 150гр. с кисело мляко
12:30 пилешко 200гр. , салата , 200гр извара
14:30-16:00 тренировка
17:30 пилешко 150гр. , 2 картофа
19:30 плодове , компот...
21:30 салата , 100гр. извара
примерно...

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за програмата

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз ям през 2 часа и доста повече от горепосочената хранителна програма и въпреки това ефекта е супер минимален . Дали това е защото не взимам все още никакви хранителни добавки ?

Отговорете с цитат
Мнение  
В4ера си купих гейнер... 6те видим какъв е ефекта.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети