Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
На 15 съм 196см съм и сам 82 кг ПОМОГНЕТЕ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение На 15 съм 196см съм и сам 82 кг ПОМОГНЕТЕ 
значи 192 см съм раката ми е 33 см което е мн малко и бих искал да знам как да покача колкото може повече маса плз помогнете

пп:скайпbig_boy_14 (ot minalata godina e za tva e 14 )

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ти си некъф мутант...като стане6 на 20 6е си като великия кали Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
кфо ся имаш нещо против високите хора ли а?тва да си висок е мн яко.Само 1 ще ти кажа вси4ки високи хора са ползават с пове4е авторитет над другите. Exclamation Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение Re: На 15 съм 196см съм и сам 82 кг ПОМОГНЕТЕ 
arajioni написа:
значи 192 см На 15 съм 196см съм и сам 82 кг ПОМОГНЕТЕ
хахаа другия пат като решиш да баламосваш гледай за грешки Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Баламосва да може да му кажете как да си напрай ръцете големи хахахха щото ако е някой с нормален ръст няма да му обарнете много голямо внимание Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Вместо да спамите можете да му дадете по някои съвет ... спортинг е написал и хран режим и тренировъчна програма... спазваи ги ти си начинаещ бързо ще дръпнеш 2-3 см на раката

Отговорете с цитат
Мнение Re: На 15 съм 196см съм и сам 82 кг ПОМОГНЕТЕ 
arajioni написа:
значи 192 см съм раката ми е 33 см което е мн малко и бих искал да знам как да покача колкото може повече маса плз помогнете

Казваш тренирал ли си кога колко и ще ти кажа евентуално.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ave mn hubavo de ama kat ste tolkova hitri elate me vijte daje lqtoto otslabnah s mnogo i s1m stanal 77 kila i rakata mi e stanala 32 am dolo s1m po pulen ne bih kazal debel ama ima v izlish1k ne va balamosvam

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми с такова отношение няма да ти помогне никой или аз поне няма. Ако не виждаш съм те питал, нещо писна ми от нообове.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети