| Автор |
Съобщение |
Rabbit
Потребител
|
 Нес 3 в 1
може ли някои да ми изясни вредно ли е много 3в1 защтото го ползвам вместо кафе и за това ....
|
| Чет Май 08, 2008 2:49 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: Нес 3 в 1
Rabbit написа:може ли някои да ми изясни вредно ли е много 3в1 защтото го ползвам вместо кафе и за това .... 
Това си е кафе, но с допълнително захар и незнам какво си още. Кафето като цяло е вредно, като повечето крани. Аз го използвам, за да се тунизирам понякога сутрин и за да ме държи будем
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Чет Май 08, 2008 3:25 pm |
|
 |
Rabbit
Потребител
|
Еми да и аз за това го използвам и за това питам
|
| Чет Май 08, 2008 3:39 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Rabbit написа:Еми да и аз за това го използвам и за това питам
OK. Някой казват, че редовната му употреба води до пристрастяване. До колко е вярно незнам
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Чет Май 08, 2008 3:47 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Абе кво му е вредно на кафето,всеки ден пия,правя до 4 кафета на ден.И да,пристрастена съм,ама нищо.Пий си спокойно кафе,но наистина не трябва се преклява...
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Чет Май 08, 2008 3:49 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
кофеина които се съдържа в кафето е тонизиращо средство и дава енергиа има захар когото чистиш не е много добре има и сметана която има мазнини и като цято кафето е слаб диоритик  към кафето повечето хора се пристрастяват много бързо което не е добре
|
| Чет Май 08, 2008 3:57 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
scorpion написа:Абе кво му е вредно на кафето,всеки ден пия,правя до 4 кафета на ден.И да,пристрастена съм,ама нищо.Пий си спокойно кафе,но наистина не трябва се преклява...
...след много време при редовна употреба ще разбереш  Както се казва всичко с времето си. Между другото това е и научно доказано, ако немеря време по-късно ще пусна някоя статия ако maria не ме изпревари
|
| Чет Май 08, 2008 4:00 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
И двамата сте прави-MindDriver и aGGeSSive`,но според мен 2 кафета на ден не е убийство(макар че и аз на 14 от там започнах и 4 години по-късно съм абсолютно зависима)
П.П. MindDriver ,с Maria никой не може се сравнява...
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Чет Май 08, 2008 4:22 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
добре как ще обясните това че бях на диско снощи там пих един шарк с едно голямо иуски след което се прибрах в 4:30 , спах до 10:30 и изпих 2 ред була уж за събуждане а ми се спи много  ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Чет Май 08, 2008 4:25 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Hristo Borisov написа:добре как ще обясните това че бях на диско снощи там пих един шарк с едно голямо иуски след което се прибрах в 4:30 , спах до 10:30 и изпих 2 ред була уж за събуждане а ми се спи много ?
Умора, стрес, забързано ежедневие, недостатъчна почивка...
Или конспирация от страна на организмати
|
| Чет Май 08, 2008 4:37 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
MindDriver написа:scorpion написа:Абе кво му е вредно на кафето,всеки ден пия,правя до 4 кафета на ден.И да,пристрастена съм,ама нищо.Пий си спокойно кафе,но наистина не трябва се преклява...
...след много време при редовна употреба ще разбереш Както се казва всичко с времето си. Между другото това е и научно доказано, ако немеря време по-късно ще пусна някоя статия ако maria не ме изпревари 
 Не Maria, сайтът те е изпреварил: За кафето
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Чет Май 08, 2008 8:53 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
|
| Чет Май 08, 2008 8:57 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
И аз пия всеки ден по едно две 3 в 1,но скоро си взех една кутия нескафе,една кутия сметана на прах и си го правя с повече кафе и сметана,и по-малко захар.Получава се по-добре.
А това за пристрастяването-не съм все още,защото се сещам за кафето,чак като видя кутията,но познавам хора който немогат без сутрешно такова.
|
| Нед Май 11, 2008 12:02 am |
|
 |
krisitoooo
Потребител
|
И аз оби4ам много 3 в 1 ама сякаш не си стурва като знам какво съдържа с тези консерванти поне аз не мисля , че е най доброто , чистото си е най окай ама въпрос на избор
Пък за тези калорийки в 3в 1-ното по добре да хапна нещо
|
| Чет Май 15, 2008 5:50 pm |
|
 |
|
|