Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Нещо като проблем + въпрос :(
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Нещо като проблем + въпрос :( 
Значи преди година и 2 месеца спрях с леката атлетика ( имах много добро тяло тогава ) но поради много сериозна контузия в областта на гръбначния стълб прекратих с тренировките, а и лекарите изрично многократно ме предопредиха да не започвам пак ако не искам да си навредя до максималното в тази област.

И така вече 1 година да речем не тренирам, просто ми е забранено всякакво натоварване.
Но миналата седмица ходиш на преглед и понеже тялото ми стана отвратително, доктора ми каза че мога за започна с леки тренировки колкото за стягане.

Значи много съм надал във краката и областта на дупето, корема ми е що горе добре.

Та значи сега се реших да започвам с леките тренировки колкото да си поопавя талото.

Имам следния въпрос:

Значи може ли да ми напишете програма, която да включва: тичане - за съжаление не ми е разрешено повече от 4км. да тичам, скачане на въже, каране на колело и коремни преси.

Ще тренирам в домашни условия, защото трябва да забравя за фитнеса и вдигането и затова ако може програма само с тези 4 неща по-горе :}

И искам да попитам докато тренирам по-добре ли ще е да си умотавам краката (баджаците с наилон или фолио).

Мерси предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Съветвам те с коремните преси да започнеш така:

1ва седмица по 10 коремни към 4 серии.
2ра седмица по 15 коремни към 3 серии.

И така всяка седмица увеличаваш приблизително с по 5 повторения и ти вече си причисляваш сериите зависи как се чустваш.

За седалищните части погледни тук: Напади - Quadriceps, Glutes
Успех!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
с този проблем макар и минал сигорен ли си че можеш да правиш коремни преси?а колкото до наилона не си слагаи, от него не се топят мазнини.

Мнение  
бе ти луд ли си коремни преси не прави имам опит казвам ти само ще си навредиш

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети