Нисковъглехидратен протеин за изчистване на мазнините
Автор
Съобщение
bobi Потребител
Местожителство: СОФИЯ
Нисковъглехидратен протеин за изчистване на мазнините
Може ли някой да ми обясни как действа.Аз си го обяснявам така че сваляш мазнотията и качваш маса.От този протеин ще загубя или ще повиша маса?Не съм мн наясно точно за този протеин и питам за влиянието му бърху мускулите
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
Вто Мар 11, 2008 8:20 pm
bobi Потребител
казаха ми за него той протеина бил с повече въглехидрати.70 кг съм имам корем гърдите и ръцете са ми горе долу чисти но малки на размери и не знам как се отразява върху мускулната маса и се чудя дали да не взема да го пробвам лятото
Вто Мар 11, 2008 8:23 pm
ФИТНЕС БГ Site Admin
Всеки истински протеин е ниско въглехидратен, другото е гейнер. Въпроса е ако е суроватка например да е сниско ниво на лактозата. На експлоуд продукта е с ниво на лактозата около 3%, докато има фирми няма да казвам кой където лактозата достига 22-25 %. А тогава си пиеше протеин пък се омазваш. Ако искаш да разбереш как се сваля с протеин прочети в саита Протеинът в една по-нетрадиционна роля
Сря Мар 12, 2008 1:31 am
lemsa Тренер
в темата пишеш нисковъглехидратен протеин,а в следващия пост пишеш,че е с повече въглехидрати последно за какво става въпрос!?!?!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
Сря Мар 12, 2008 11:20 am
bobi Потребител
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 6:23 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети