Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Новак!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Новак! 
Не съм стъпвал в фитнес,ако не броим училищния.Нещо не съм спортен тип,ама ми писна да не се харесвам как изглеждам и съответно съм с единия крак в фитнеса вече.Имам нужда от малко съвети Smile
174 съм горе долу и 74 кила горе долу(смисъл че нещо почнах да свалям покрай новата ми работа )
Имам нужда и от програма, и ако има някакви основни правила от сорта на пий много вода , не яж преди тренировка,тъпото е че в залата ще съм като индианец.Интересуваме и какви добавки мога да си взема,разглеждах някакви креатин,глутамин,протеини ама ако можете в дози и производители да ме ориентирате(пък и цени).Остана само проблема с залата,от скоро сравнително живея в Свобода(до Надежда)-софия и съм виждал точно 2 зали ама е напълно възможно да са повече ,та ако и за тва имате предложения, ако знаете някоя в района супер.
само да добавя че те въпросите ми са много ама и на един да отговорите пак ще съм ви благодарен Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Водата се пие през лятото особено поне 4 до 6 литра на деноно6тие.Пи6е6е го някаде из сайта.

Отговорете с цитат
Мнение  
В София има над 100 зали в Надежда има фитнес зала в ДКЦ-то. Относно хранителните добавки описание и цени виж тук:
Хранителни добавки

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети