Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Нощно хапване
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Нощно хапване 
Понеже понякога ми се налага в малките часове да съм будна и огладнявам.Гледам да хапвам извара обевмаслена и поне не се случва регулярно ,но около един път седмично...става(снощи си хапнах,щях да умра от глад)също така и да е поне след 2ч.(чувала съм че тялото синтезира мазнини между 22 и 2ч.)Да попитам какви щети нанасям така(евентуални)и ако ако НВД ми е без издънки не е ли все едно кога поемам протеин? .Благодаря Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
През ноща метаболизма е забавен, и ако ядеш през ноща примерно може да ядеш по-малко на закуска както през деня си резделяш яденията, а и винаги може да правиш 10 мин повече кардио нали? А и от няколко пъти на месец нищо фатално няма да стане.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ми не бях сигурна,дали може да се компенсира със по-малко ядене на закуска.Но щом става съм доволна.Значи мога да разчитам,че чрез преразпределяне на калориите не сън в голям грях А какво ще кажеш по въпроса какво точно се поема вечер,белтъчини не е проблем нали?разбира се не става и дума за мазнини. Very Happy
мерси за отговора

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Ми да вечер белтъчини, и гледай да ядеш до 7 тогава вече се забавя метаболизма някъде.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети