Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Обръщам се към Geart....
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Обръщам се към Geart.... 
Обръщам се отново към теб,защото ти от начало започна да се занимаваш с мен и знаеш какъв ми е проблема.Ами изкам да те питам дали вече в менюто си мога да включа вече и млечните продукти.Вече втора седмица съм само на месо,зеленчуци и плодове(и резултата разбира се е ОГРОМЕН) но вече започва да ми писва ,а и по принцип даоста се храня с млечни продукти(най-вече кисесо мляко и сирене---заради костите )Та ако може вече по малко да започвам да ги включвам ще е добре.Ако не ми кажи колко още вреаме трябва да се храня с месо Sad И ОЩЕ НЕЩО ДА ТЕ ПИТАМ-----------

П.П. Е нещо интересничко прочетох във форума.Едно момиче беше написало,че си е взело л карнитин на Ади Фарм и питаше как да го пие.Бяха и отговорили да го пе 4 пъти на ден по 3 хапчета-------LOLZ .А моя също е на Ади Фарм но го пия сутрин 30 мин преди кардиото и вечер 1 ч преди лягане.Не мисля че е грешно така(все пак така пише на инструктажа) ако е грешно ми кажете.Но определено и така има ефецт на минус 3 килограма съм за 1 седмица така че....дано не бъркам нещо с хапчетата.А забравих да питам мога ли да ям диня,банани,круши и грозде или пове4е ябълки и грейпфрут?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Very Happy Very Happy Искам да те поздравя Smile 3 килограма за 1 седмица си е цяло постижение. Определено не пиеш Л-карнитина грешно след като такова е упътваето. Онова с 3те хапчета и аз съм го чел, но не знам... може би не разбирам достатъчно Smile Продължаваш така с л-карнитина. Що с еотнася до храните. Диня, банани и грейпфрут са препоръчителни. Мисля, че може да си хапваш плодове спокойно, но гледай да не е след 17-18 часа , защото както знаем те съдържат пловова захар, която въпреки, че е доста по-полезна от шоколади и т.н, също може да предизвика дебелене. Така че само в умерени количества. Що се отнася до млечните продукти, добре е да не включваш всичко наведнъж, все пак не искаме йо-йо ефект. Започни да хапваш кисело мляко между 2 хранения, когато намериш за удачно. Като хапнеш киселото мляко направи времетраенето между 2те хранения по-голямо(ако ядеш през 2:30 мин, хапни кисело мляко на 2рия час и чак след 1 час яж пак) Давай с месото ако можеш още поне до месец. Сирене сутрин мисля, че няма да окаже лошо влияние...ще питам днес отново Smile

P.S. Не искам да чувам "Писна ми" повече! Confused

Отговорете с цитат
Мнение хехехе 
Е добре, изрази като ''Писна ми'' няма да използвам---ще трая за хубост.Мерси за поздравленията.Ще продължавам да си похапвам месо-щом трябва.....А иначе за млечните продукти всъщност само ям кисело млеко и сирене(обезмаслени)така че няма проблем,ще започна да ги включвам в менюто си в разумни количества. Laughing Благодаря ти отново Razz

Отговорете с цитат
Мнение забравих..... 
Забравих да те питам след като постепенно включа сиренето и кис. мляко ,може ли да включа и прясното мляко или не още,защото по принцип е трудно смилаема храна. Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма да се притесняваш за мелката и сиренето. Засега смята,че са подходящи за малкото разнообразе , от което се нуждаеш, но както сама се израдзи - Умерени количества Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети