Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Онлайн поръчки на хр.добавки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз давам за теб незнам. По - добре с храна ако можеш ама аз лично предпочитам един два шейка между храненията и след тренировка Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Аз давам за теб незнам. По - добре с храна ако можеш ама аз лично предпочитам един два шейка между храненията и след тренировка Wink

ха ако питаш мен наи добре е 6-7 пъти ядене с 6-7 шеика между тях Smile
ама мързела е голямо нещо

Мнение  
Hristo Borisov написа:
max_paine написа:

ха ако питаш мен наи добре е 6-7 пъти ядене с 6-7 шеика между тях Smile
ама мързела е голямо нещо
ти по колко протеин пиеш Shocked смятаи 1 кило отива на 2 3 дена така ли Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
на 2-3 не но на 3-4 Smile но зависи като имам пари .
за това гледам като взема някои лев веднага за добавки докато не съм го проиграл на комар или изпил по дискотеките

Мнение  
За този Gold standart четох много хубави работи-хората го определят като най-добрата добавкя която са ползвали.А за цената-моя Scitec nutrition anabolic whey 750 гр струваше 50 лева,което е равно по цена/тегло на този,и според мен си заслужава.А и като гледам другите опции за които можеш да си изхарчиш парите...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
American Whey 10lbs (5килограма)=170 лева на American Sports Nutrition,плюс това е суроватъчен изолат,като направиш равносметка количество+качество+цена+вкус превъзхожда ON Gold Standart по всички параграфи.

Последната промяна е направена от gigitas на Вто Май 13, 2008 9:34 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Моят фаворит е Ultimate Nutrition Iso Sensation. 93 % суроватъчен изолат. Невероятен вкус и малко по - висока цена от ОН. Wink

Мнение  
Hristo Borisov написа:
за това гледам като взема някои лев веднага за добавки докато не съм го проиграл на комар или изпил по дискотеките
бааа ти си луд ве чувал ли си за препорачителна доза Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
Hristo Borisov написа:
бааа ти си луд ве чувал ли си за препорачителна доза Question

хаха моята препоръчителна доза зависи от финансите ми Smile

Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети