| Автор |
Съобщение |
soulbringer
Потребител
|
 Онлайн поръчки на хр.добавки
Здравейте форумци,
Може ли, който е поръчвал онлайн хр.добавки да предложи сайт (български или чуждестранен). И как мислите дали е по-добре да се купува на място или онлайн(не само от България).Благодаря предварително
|
| Пет Май 09, 2008 9:28 am |
 |
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ludoto
Потребител
|
здравей!
според мен е по добре на място да се купуват хранителните добавки,защото ако се интересуваш примерно от начина на прием,с какво да ги пиеш за по добър ефект и т.н в магазина още може да ти кажат за да не са чудиш после за това
|
| Пет Май 09, 2008 9:35 am |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
ludoto написа:здравей!
според мен е по добре на място да се купуват хранителните добавки,защото ако се интересуваш примерно от начина на прием,с какво да ги пиеш за по добър ефект и т.н в магазина още може да ти кажат за да не са чудиш после за това 
дам така е
|
| Пет Май 09, 2008 9:43 am |
|
 |
ludoto
Потребител
|
|
| Пет Май 09, 2008 9:46 am |
|
 |
gigitas
Потребител
|
http://bodyart-bg.com
http://www.maxefect.com
http://www.4fitnessbg.com
поръчвал съм от всичките,коректни са и изпълняват поръчките правилно и в указания от тях срок.Във всеки саит на всеки продукт е написано за какво служи и как се приема,макар че и тука има компетентни хора които могат да ти отговорят на същия въпрос
|
| Пет Май 09, 2008 2:09 pm |
|
 |
todo
Потребител
|
Добавки обикновено си купувам онлайн. Няма никакъв проблем тъй като плащаш при получаването им. А и не се налага да обикаляш по магазини за да сравняваш къде са по евтини
|
| Пет Май 09, 2008 4:15 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
todo написа:Добавки обикновено си купувам онлайн. Няма никакъв проблем тъй като плащаш при получаването им. А и не се налага да обикаляш по магазини за да сравняваш къде са по евтини 
Въпрос на вкус (избор)
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Пет Май 09, 2008 4:25 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 идеално за онлайн пъръчка.
аз също съм доволна много от онлайн магазините за хранителни добавки. четеш всичко необходимо предварително за продукта,сравняваш и преценяваш и поръчваш,носят ти на крака.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пет Май 09, 2008 4:41 pm |
|
 |
soulbringer
Потребител
|
Наистина във USA (www.bodubuilding.com) цените са доста изгодни, но доставката идва 40 долара. Българсият вариант http://bodybuilding-bulgaria.com предлага най-изгодни цени в сравнение със другите магазини. Ако някой друг има опит да предложи сайтове.
|
| Съб Май 10, 2008 3:39 pm |
 |
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
soulbringer написа:Наистина във USA (www.bodubuilding.com) цените са доста изгодни, но доставката идва 40 долара. Българсият вариант http://bodybuilding-bulgaria.com предлага най-изгодни цени в сравнение със другите магазини. Ако някой друг има опит да предложи сайтове.
Може и да се възползвам лятото като заработя някой друг лев. че сега нямам средтсва и време да се занимавам с хра. добавки.
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Съб Май 10, 2008 4:27 pm |
|
 |
soulbringer
Потребител
|
Препоръчаха ми netrition.com. Като поразгледах установих, че наистина цените са доста добри и не се плаща толкова много за доставка до България (само 11 долара). Ако някой е поръчвал оттам да сподели мнението си. Лек ден на всички билдъри  .
|
| Пон Май 12, 2008 1:19 pm |
 |
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
soulbringer написа:Препоръчаха ми netrition.com. Като поразгледах установих, че наистина цените са доста добри и не се плаща толкова много за доставка до България (само 11 долара). Ако някой е поръчвал оттам да сподели мнението си. Лек ден на всички билдъри .
доставките надеждни ли са и след колко време пристигат
|
| Пон Май 12, 2008 2:16 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
100% Whey - Gold Standart 5lbs
тоя протеин 150 лева дето е това 5 лбс какво ще рече ? колко кг ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пон Май 12, 2008 3:35 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
5 lbs = 2.370 kg  Разрови се из гуугъл има ги, а и на кутията го пише
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пон Май 12, 2008 4:02 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
а има ли смисъл да го взимам ? да давам 150 лв за протеин ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пон Май 12, 2008 5:42 pm |
|
 |
|
|