Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Онлайн поръчки на хр.добавки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Онлайн поръчки на хр.добавки 
Здравейте форумци,

Може ли, който е поръчвал онлайн хр.добавки да предложи сайт (български или чуждестранен). И как мислите дали е по-добре да се купува на място или онлайн(не само от България).Благодаря предварително

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
здравей!
според мен е по добре на място да се купуват хранителните добавки,защото ако се интересуваш примерно от начина на прием,с какво да ги пиеш за по добър ефект и т.н в магазина още може да ти кажат за да не са чудиш после за това Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
здравей!
според мен е по добре на място да се купуват хранителните добавки,защото ако се интересуваш примерно от начина на прием,с какво да ги пиеш за по добър ефект и т.н в магазина още може да ти кажат за да не са чудиш после за това Wink
дам така е

Отговорете с цитат
Мнение  
Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
http://bodyart-bg.com
http://www.maxefect.com
http://www.4fitnessbg.com

поръчвал съм от всичките,коректни са и изпълняват поръчките правилно и в указания от тях срок.Във всеки саит на всеки продукт е написано за какво служи и как се приема,макар че и тука има компетентни хора които могат да ти отговорят на същия въпрос

Отговорете с цитат
Мнение  
Добавки обикновено си купувам онлайн. Няма никакъв проблем тъй като плащаш при получаването им. А и не се налага да обикаляш по магазини за да сравняваш къде са по евтини Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
todo написа:
Добавки обикновено си купувам онлайн. Няма никакъв проблем тъй като плащаш при получаването им. А и не се налага да обикаляш по магазини за да сравняваш къде са по евтини Wink

Въпрос на вкус (избор) Wink

Отговорете с цитат
Мнение идеално за онлайн пъръчка. 
аз също съм доволна много от онлайн магазините за хранителни добавки. четеш всичко необходимо предварително за продукта,сравняваш и преценяваш и поръчваш,носят ти на крака.

Мнение  
Наистина във USA (www.bodubuilding.com) цените са доста изгодни, но доставката идва 40 долара. Българсият вариант http://bodybuilding-bulgaria.com предлага най-изгодни цени в сравнение със другите магазини. Ако някой друг има опит да предложи сайтове.

Отговорете с цитат
Мнение  
soulbringer написа:
Наистина във USA (www.bodubuilding.com) цените са доста изгодни, но доставката идва 40 долара. Българсият вариант http://bodybuilding-bulgaria.com предлага най-изгодни цени в сравнение със другите магазини. Ако някой друг има опит да предложи сайтове.

Може и да се възползвам лятото като заработя някой друг лев. че сега нямам средтсва и време да се занимавам с хра. добавки.

Отговорете с цитат
Мнение  
Препоръчаха ми netrition.com. Като поразгледах установих, че наистина цените са доста добри и не се плаща толкова много за доставка до България (само 11 долара). Ако някой е поръчвал оттам да сподели мнението си. Лек ден на всички билдъри Smile.

Отговорете с цитат
Мнение  
soulbringer написа:
Препоръчаха ми netrition.com. Като поразгледах установих, че наистина цените са доста добри и не се плаща толкова много за доставка до България (само 11 долара). Ако някой е поръчвал оттам да сподели мнението си. Лек ден на всички билдъри Smile.
доставките надеждни ли са и след колко време пристигат Question

Отговорете с цитат
Мнение  
100% Whey - Gold Standart 5lbs
тоя протеин 150 лева дето е това 5 лбс какво ще рече ? колко кг ?

Мнение  
5 lbs = 2.370 kg Wink Разрови се из гуугъл има ги, а и на кутията го пише Wink

Мнение  
а има ли смисъл да го взимам ? да давам 150 лв за протеин ?

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети