Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Описания към упражненията
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Описания към упражненията 
Abe vsi4ko e super i vijdam 4e si razbirate dosta ot fitnes.
samo 6te vi pomole ako moje da dobavite pove4e uprajneni s po podrobno opisanie za izpalnqvaneto im, za6toto kakto pove4eto znaqt 4e akoro pravim ne6to kakto netrqbva prosto nqma smisal.
predvaritelno blagodarq Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Описания към упражненията 
livestrong написа:
samo 6te vi pomole ako moje da dobavite pove4e uprajneni s po podrobno opisanie za izpalnqvaneto im, za6toto kakto pove4eto znaqt 4e akoro pravim ne6to kakto netrqbva prosto nqma smisal.

Ако ти опиша точно една картина, ще можеш ли да я нарисуваш?!
Ами същото е- трябва да я ВИДИШ, за да ЗНАЕШ точно какво имам впредвид, а след това ще трябва и ДА СЕ НАУЧИШ да рисуваш Very Happy Упражнения могат да се опишат, но техниката на изпълнение, както и да ти я обясняват- тя трябва да се види.. След това трябва да я научиш- т.е. някой да те наблюдава дали я правиш правилно, щото това, че си "разбрал" не означава, че я изпълняваш както трябва...

Виж на главната страница има няколко упражнения обяснени и показани в картинки- може да са ти от полза... Very Happy

M@R#@ написа:
livestrong написа:

Ако ти опиша точно една картина, ще можеш ли да я нарисуваш?!
Ами същото е- трябва да я ВИДИШ, за да ЗНАЕШ точно какво имам впредвид, а след това ще трябва и ДА СЕ НАУЧИШ да рисуваш Very Happy Упражнения могат да се опишат, но техниката на изпълнение, както и да ти я обясняват- тя трябва да се види.. След това трябва да я научиш- т.е. някой да те наблюдава дали я правиш правилно, щото това, че си "разбрал" не означава, че я изпълняваш както трябва...

Виж на главната страница има няколко упражнения обяснени и показани в картинки- може да са ти от полза... Very Happy
евала братко много сносни примери дава6 Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
zob40 написа:
евала братко много сносни примери дава6 Laughing

или сестро...

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Че то в сайта има доста упражнения, има и видео упражнения.Гледай там и чети Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети