|
Страница 1 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
Judith
Потребител
Местожителство: Варна
|
 Основни принципи при храненето за отслабване!
Здравейте! Да обобщим: За да имаме траен успех за сваляне на малко килца, трябва първо да се погрижим да забързаме и метаболизма си (освен тренировките и хранителните добавки, които не са предмет на този подфорум).
Та за това забързване е хубаво да се храним по 5 пъти на ден, разпределяйки добре храната си, избягвайки мазно, хляб, пържено, млечни изделия, сладко, снаксове и други "фаст фууд" произведения на изкуството, газирани безалкохолни и т.н.
Молбата ми е тук да се включат хора с отговор Какво? Кога? и По Колко? за тези 5 храненета на ден. Кое е най-подходящо за закуска, Кое е най-подходящо за обяд? Кое за следобяд? Кое за вечеря? ... В кои часове на деня горе-долу да са тези 5 храненета?
Благодаря ви много  Вярвам, че тази обобщена информация ще е полезна за много хора!
|
| Пет Мар 28, 2008 1:20 am |
 |
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Rabbit
Потребител
|
Човек мерси много
Бих искал да ми кажете кое е наи подходящо за закуска и какво да ям между основните 3 хранения
иии съжелявам много не е точно за темата но да попитам Фитнеса спира ли разтежа на височина
Благодаря много предварително
|
| Пет Мар 28, 2008 7:00 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Ами Rocky е напвавил специална тема,отбелязана като важна,която съдържа инфо за това с какви храни да се храним спрямо целта ни-----ОТСЛАБВАНЕ или Качване....
_________________ No one can be so so like me...
|
| Пет Мар 28, 2008 7:18 am |
|
 |
Judith
Потребител
|
Да, Scorpion, разбирам и се извинявам за новата тема, но аз лично рових рових и си казах защо да не се каже в тази тема специално за 5-те храненета на ден кратко точно и ясно. Какво? Кога? По колко?...
|
| Пет Мар 28, 2008 1:36 pm |
 |
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Mного индивидуално. Всеки организъм реагира по различен начин, но ето и моето предложение:
Сутрин : овесени ядки, кисело или прясно мляко, плод,
Предиобед: протеинов шейк, плод, овесени ядки, ядки, месо
Обед: Месо, Риба, Картофи, Ориз, Салата
Следобед: Салата, Месо, Риба, протеинов шейк
Вечер: Яйца, Извара(обезмаслена), Протеинов шейк, MRP
|
| Пет Мар 28, 2008 2:12 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Еми виж,ти знаеш,че за всеки човек си е индивидуално и порцията храна не може да е еднаква за 70 кг мъж и 50 кг жена  Но ето аз ще ти кажа примерно мойте 5 хранения за 1 ден в режим на НВД като на всеки 4 дни правя 1 ден само въглехидрати или т. нар. ''въглехидратно зареждане''
1. 7:00-1 жълтък + 3 белтъка
2. 10:00-50 гр ядки
3. 13:00-200 гр пил. месо + салата(огромна)
4. 16:00-200 гр телешко месо +салата
5. 18:00- Преди кардио 1 плод гледам да не е банан
6. 20:00-200 гр извара+ 50 гр настъргана прясна краставица
|
| Пет Мар 28, 2008 3:00 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Сутрин (до обяд)-въглехидрати, обяд смесено, следобяд белтъчини , след тренировка въглехидрати, а вечер ДО 7 часа -само белтъчини. Важното в случая е непрестанната работа на стомаха и не трябва да се наяждаме на дзвер когато ядем 5 пъти на ден.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пет Мар 28, 2008 9:23 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
jkklouna написа:Сутрин (до обяд)-въглехидрати, обяд смесено, следобяд белтъчини , след тренировка въглехидрати, а вечер ДО 7 часа -само белтъчини. Важното в случая е непрестанната работа на стомаха и не трябва да се наяждаме на дзвер когато ядем 5 пъти на ден.
Не може всеки след тренировка да се приемат въглехидрати.Ако отслабваме след тренировка белтъчини все пак...а мойта тренировка като е в 8 часа...За тва не може да се каже точно кога,какво,по колко.Всичко зависи от целта ,организма и е строго индивидуално.
|
| Пет Мар 28, 2008 9:38 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
scorpion написа:jkklouna написа:Сутрин (до обяд)-въглехидрати, обяд смесено, следобяд белтъчини , след тренировка въглехидрати, а вечер ДО 7 часа -само белтъчини. Важното в случая е непрестанната работа на стомаха и не трябва да се наяждаме на дзвер когато ядем 5 пъти на ден.
Не може всеки след тренировка да се приемат въглехидрати.Ако отслабваме след тренировка белтъчини все пак...а мойта тренировка като е в 8 часа...За тва не може да се каже точно кога,какво,по колко.Всичко зависи от целта ,организма и е строго индивидуално.
Извинявам се аз понеже си смятам за мен. ДА след тренировки наистина се ядат повече белтъчини!
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пет Мар 28, 2008 9:43 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
jkklouna написа:scorpion написа:jkklouna написа:Сутрин (до обяд)-въглехидрати, обяд смесено, следобяд белтъчини , след тренировка въглехидрати, а вечер ДО 7 часа -само белтъчини. Важното в случая е непрестанната работа на стомаха и не трябва да се наяждаме на дзвер когато ядем 5 пъти на ден.
Извинявам се аз понеже си смятам за мен. ДА след тренировки наистина се ядат повече белтъчини!
Да аз разбрах,че говореше за себе си.И за тва споменах,че Rocky е казал квото имаше да казва.Направи момчето обобщаващи теми и за качване и за отслабване.А тва кво трябва се яде в 5-те или 7-те приема за деня винаги е съпровождано от това''зависи от..''
|
| Пет Мар 28, 2008 9:52 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
При сваляне или при чистене най добрата схмема според мен е 6 дни без въглехидрати (само от салатите - зеле, краставица и т.н) на седмия ден се зарежда с въглехидрат тоест към основната диета се добавят ориз и картофи в малки количества.
За качването диетата ВВД за мен не е много удачна но доста хора я използват, не казвам че не е добра. Най добре е в този период да преобладават смесените менюта. Аз например през повечето време от основния период ям ориз и пилешко заедно 7/8 пъти на ден. Естествено че е добре да се разнообразява но това трябва да е основното.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Мар 28, 2008 10:08 pm |
|
 |
Rabbit
Потребител
|
А при това чистене мусколите не се ли губят роки ??
|
| Чет Апр 03, 2008 6:16 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
Rabbit написа:А при това чистене мусколите не се ли губят роки ??
Максимално се ограниичават загубите, но всепак има в някаква малка степен, затова е и зареждането на 6-я ден
|
| Чет Апр 03, 2008 6:51 pm |
|
 |
Rabbit
Потребител
|
Мерси много
мисял да го пробвам лятото и зимата да си наваксам мусколите
|
| Чет Апр 03, 2008 7:06 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
MindDriver написа:Rabbit написа:А при това чистене мусколите не се ли губят роки ??
Максимално се ограниичават загубите, но всепак има в някаква малка степен, затова е и зареждането на 6-я ден 
Ако не се приемат много аминокиселини се губи доста.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Апр 03, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Авг 30, 2008 7:39 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|