Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Отново във фитнеса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o написа:
Изчистващи ще рече да прави с повече от 12 повторения в серия. А като цяло за да изкаш да изчистиш мазнините трябва да правиш от 15 до 25 повторения(25 е за екстремно горене на мазнини но се горят и други работи)А кардиото то е задължително без него нищо не става

аха, сега те разбрах какво искаш да кажеш- това което описваш (15- 20повторения) се прави за релеф, тоест да "нацепиш" мускула, но това се прави само когато има достатъчно мускулна маса, която да шлайфаш по този начин. Тук говорим за изчистване на мазнините- затова и силовата тренировка на момчето може да си е нормална- 8-12повт в 3-4 серии- да активизира мускулните влакна, и да ги натовари, да заработи цялото тяло. Това комбинирано с диета + кардио ще сдоведе до желаните резултати
П.С.: просто искам да разбереш, че чистенето и орелефяването са две различни неща. Първото изкарва мускула на показ, второто го обработва

Отговорете с цитат
Мнение  
Мускула се цепи ама и се деомазнява по този начин. То момчета иска или не иска ще прави за релеф макарче може и само кардио но резултата ще е по бавен. Ако прави с големи тежести при толкова мазнина има вероятност да се нацепи целия от стрии(брат ми беше тей) и после да се надява онез ампули за стрии да му помогнат. Негов избор- аз лично му препоръчвам моя Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Значи това което разбрах ..

Кардиото се прави сутрин или след тренировка.

За чистене трябва 4 сери с по 12 повторения с максимална тежест ..
А и ако зема протеини в мои "+" или в "-" ще е за мене ? В тази фаза на отслбване

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Значи това което разбрах ..

Кардиото се прави сутрин или след тренировка.

За чистене трябва 4 сери с по 12 повторения с максимална тежест ..
А и ако зема протеини в мои "+" или в "-" ще е за мене ? В тази фаза на отслбване

вземи, няма проблеми

Мнение  
А понеже съм на 14 има ли проблем .. се си мисла че 2 чаени лъжици на ден няма да е проблем Wink.Примерно преди тренировка и 1 час след това или нещо такова.Посаветваите ме Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Глеите сега как го измислих незнам дали е добре или зле това вие ще кажете .. Значи както е стадиона кръгал разделам го на две от едната страна тичам после другата полвина ходя - тичам -ходя и така 30-40 мин ?

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Глеите сега как го измислих незнам дали е добре или зле това вие ще кажете .. Значи както е стадиона кръгал разделам го на две от едната страна тичам после другата полвина ходя - тичам -ходя и така 30-40 мин ?

стандартните стадиони са 400 м.

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:

Ми значи 300 м тичане 100 метратра ходене Wink.Така става ли ?

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
aGGeSSive` написа:

Ми значи 300 м тичане 100 метратра ходене Wink.Така става ли ?

пробваи да правиш 4х4х100

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ми ок значи 100 метра тичане 100 метра ходене Wink така ще издаржа поне 30-40 мин Smile вчера напраих 3 обиколки без спиране (тичане) и после още 3 ама ако спирам няма смисъл щото пулса пада по добре без да спирам ???

Отговорете с цитат
Мнение  
А да попитам halhaber4o как точно ще се появят стриите,че не им разбирам много,ако си много омазнен ли ще стане това нещо ? Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Да се похваля днеска напраих 13обиколки и полвина на стадиона по следния начин на всяка 4 обиколки -1-2 почивка по тази тактика на агресив Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Да се похваля днеска напраих 13обиколки и полвина на стадиона по следния начин на всяка 4 обиколки -1-2 почивка по тази тактика на агресив Smile

как ти се отрази

Отговорете с цитат
Мнение  
баце да ти кажа чесно доста ми олекна обаче леко ме болят краката смисъл прасец и нагоре но тва е нормално за начинаещ Wink Добре ли е да се тича всеки ден Question

(после гол си ходих Laughing тениската беше вир вода се едно съм се къпал а тичах в 21:30 )

От 8 юли почвам сериозно да отслабвам дал съм си срок до 23-24 август и до тогава мисля да сваля 7-8 килца като спазвам програмата по нагоре в коментарите и не ям (сладко,мазно,тестено, и др ) + сека вечер тичане докато не се изморя до краи смисъл да нямам сили да се прибера + МНОГО ГОЛЯМА ВОЛЯ Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
радвам се че съм ти помогнал

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети