Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Отново във фитнеса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Wink Wink

Преди малко си порачах протеин може ли да ми кажете кога да го пия ?? Аз мисля сутрин на гладно и преди тренировка и вече преди да тичам говориме за 1 чаена лъжица?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Днеска ходих до фитнеса малко да разгрея и правих само за гърди опражнения... А сега са ми изморени ръцете се едно с съм тренирал бицепс тричепс и рамо Rolling Eyes Question Question

Отговорете с цитат
Мнение  
сигорно техниката ти куца

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
може да ми се измуряват рацете ама сега имам здрава мускулна треска на гърдите Rolling Eyes

А за протеините кво ще кажете как да ги приемам Question

Отговорете с цитат
Мнение  
Някои беше казал че правилната тренировка е когато тренираш и след тва да нямаш мусколна треска вярно ли е? щото аз последно време 1вата седмица имах мусколна треска насякаде а 2рата вече нямам нищо ? Вярно ли е тва ;]

Отговорете с цитат
Мнение  
up Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
terrorchety в началото и аз бях така парвата седмица-всичко ме болеше.Но вече след тренировка мен ме болят само мускулите които сам тренирал а не цялото тяло както беше в началото.

Отговорете с цитат
Мнение  
Пууу да му *** ****** Кажете нещо неква програма за гърди само те са ми проблемни Crying or Very sad Crying or Very sad Сичко друго ми е ок ама тия гърди Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Wink Wink

Преди малко си порачах протеин може ли да ми кажете кога да го пия ?? Аз мисля сутрин на гладно и преди тренировка и вече преди да тичам говориме за 1 чаена лъжица?

една чаена лъжица на мен ми се струва малко. Не знам какъв протеин си си поръчал, но ако е суроватъчен ... е малко! Беше споменато,че протеина необходим се смята по 2 грама на всеки килограм "живо тегло" Smile Smile Smile
Иначе казано ако си 75 килограма х 2 грама = 150 грама на ден. Ти прецени как ще си ги разпределиш - 50гр. сутрин, 50гр. 1 час преди и 50гр. 30мин след тренировка - това поне е моята схема за суроватъчния (Whey Protein). Принципно на опаковката трябва да пише кога е препоръчително да се пие. На моя пише "преди и/или след тренировка". За други опции и видове протеини ще те посъветват хората наоколо.

Мнение  
Аха мерси а относно горния въпрос Crying or Very sad

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети