Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Отново във фитнеса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Отново във фитнеса 
Здравеите на всички . Преди често посештавах форума и бях се запалил по фитенс но се разболях от бронхо плевмония и спрях фитнеса .

Сега искам да ви попитам 3-4 неща..Днеска един човек ми даде линк към тази програма :
първи ден - гърди, предно рамо, кардио тренировка
втори ден - крака, корем,кардио тренировка
трети ден - почивка
четвърти ден - гръб, задно рамо, трапец, кардио тренировка
пети ден - бицепс, трицепс, корем, кардио тренировка
шести ден - почивка
седми ден - почивка
(кажете дали е правилната програма за по ефективно отслабване Smile )

Също ми кажете някоя НВД.Преди си бях намерил но сега я изгубих и не мога да си намеря Confused

И има ли проблем ако се тича сутрин ..Щото един фр ми развиваше некфи негови фантазии че ако тичаш по жегата по си щел да отслабнеш.За мене тва е тълна измишлиотина освен да припаднеш друго обяснение за мене няма но както и да е .

Кажете ми дали трябва да зимам някви добавки аз съм на 14.

Мерси предварилено !!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре е да правиш гърди бицепс, рамо крака, гръб трицепс и кардиото винаги. За нисковъглехидратната гледай да не ядеш въглехидрати до 5тия ден в който хапваш обилно въглехидрати колкото ти се ядат и след туй пак 5 дена тей и повтаряш на 5 тия ден винаги се набухай стабилно с въглехидрати за да не ти свиква организма без въглехидрати що тей още повече се пълнее. А за бягането по слънцето рисковано е но всъщност тогава най мн се потиш а и температурата ти се качва от слънцето(ползваш лъчите като естествен фетбърнър) Very Happy А за добавките можеш да вземаш протеини и аминокиселини ама на креатина не съм привърженик щото хаби бъбреците(това си е лично мнение) а пък и на твоята възраст не е добре да го земаш според мен

Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o написа:
Добре е да правиш гърди бицепс, рамо крака, гръб трицепс и кардиото винаги.

Какво имаш в предвид ?

Иначе мерси за саветите ще тичам когато искам. Ще ям (нещо като режим) пилешко(или друго месо),извара,салата (домати краставици лук зехтин ) , ще пия мляко , яица , (кажете още нещо че съм ги забравил Embarassed )

Няма да ям : мазно;сладко;ориз;картофи;хляб (добавете още )

Утре ще ви кажа колко кила съм и колко съм висок че съм си изгубил мярката

Отговорете с цитат
Мнение  
1 кардеото се прави сутрин или след силовата тренировка 2 не прави всички мускулни групи в 1 ден 3 не бягаи а върти на велоаргометара 4 не прави повече от 40 мин кардео

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Re: Отново във фитнеса 
silvii написа:
Здравеите на всички . Преди често посештавах форума и бях се запалил по фитенс но се разболях от бронхо плевмония и спрях фитнеса .

Сега искам да ви попитам 3-4 неща..Днеска един човек ми даде линк към тази програма :
първи ден - гърди, предно рамо, кардио тренировка
втори ден - крака, корем,кардио тренировка
трети ден - почивка
четвърти ден - гръб, задно рамо, трапец, кардио тренировка
пети ден - бицепс, трицепс, корем, кардио тренировка
шести ден - почивка
седми ден - почивка
(кажете дали е правилната програма за по ефективно отслабване Smile )

Също ми кажете някоя НВД.Преди си бях намерил но сега я изгубих и не мога да си намеря Confused

И има ли проблем ако се тича сутрин ..Щото един фр ми развиваше некфи негови фантазии че ако тичаш по жегата по си щел да отслабнеш.За мене тва е тълна измишлиотина освен да припаднеш друго обяснение за мене няма но както и да е .

Кажете ми дали трябва да зимам някви добавки аз съм на 14.

Мерси предварилено !!!

програмата е добра, а за отслабването ще се погрижи кардиото (земи си пулсомер пулса ти по време на кардио трябва да е между 140-150)
за бягането... по-добре виж какво ти е написал aGGeSSive`, а иначе потенето няма никаква роля при кардиото, работата на сърцето е важна
НВД: набрлегни на протеина не яж въглехидрати след 6 часа освен нещо с фибри другото явно си го знаеш. това което halhaber4o ти предложи е диета с въртене на въглехидратите може и по този начин да правиш, а може и така 1ден-50 грама въглехидрати само, 2ри- 100, 3ти-200, 4ти- 300, 5ти-500, 6ти- започваш от начало
добавки може и да не ти трябват само ако видиш че 1 месец няма ефект вкарай Л Карнитин примерно

Мнение  
Значи кардеото не трябва да е тичане а по бързо ходене ? или 2 дена тичане 2 дена ходене нещо такова ??

Gr4:Аз преди бях на някаф режим не ядох хляб и мазно друго сичко и за десет дена 1,9 кг свалих ( без фитнес и кардео )

Сега мисла да си зема 1 протеин мисля че имаше протеин + аминокиселини

Отговорете с цитат
Мнение  
И като правиш силова трен прави мн повторения с малко кила за да се изморряваш и организма ти да харчи мазнините

Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o написа:
И като правиш силова трен прави мн повторения с малко кила за да се изморряваш и организма ти да харчи мазнините
и масата ти да се стопи когато чистиш трябва да правиш тежки тренировки с висока интензивност

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва като свършиш трен да си като пребит буквлано серии с мин почивка и яко пиене на вода по време на трен

Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o написа:

не бих казал че е удачно, прави си нормална тренировка, остави изчистването на кардиото
заа кардиото пак ти казвам: няма значение дали е тичане, скачане, ходене, плуване, въртене- важното е как работи сърцето
П.С.: аз лично кардио правя на бягаща пътека с голям наклон

Мнение  
Кардиото чисти ама отделните мускулни групи се чистят с определените за тях упражнения и по бързо ще свалиш мазнините. Яко кардио и яко серии и ще имаш успех

Отговорете с цитат
Мнение  
еми 4 серии с по 12 повторения ми се струва съвсем нурмално .. можели кардеото да е преди тренировка щото в тая зала няма патека и трябва някаде на вънка ..

Отговорете с цитат
Мнение  
4 серии с по 12 повторения са идеални

Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o написа:
отделните мускулни групи се чистят с определените за тях упражнения

отделните мускуни групи се НАТОВАРВАТ с определените за тях упражнения. Няма изчистващи упражнения

кардиото се прави сутрин или след тернировка

Мнение  
Изчистващи ще рече да прави с повече от 12 повторения в серия. А като цяло за да изкаш да изчистиш мазнините трябва да правиш от 15 до 25 повторения(25 е за екстремно горене на мазнини но се горят и други работи)А кардиото то е задължително без него нищо не става

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети